Gość Rolnik z centrum Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2020 Bezcenna w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2020 Idzie idzie ładują tiry biała ruszyła kiszona ruszyła będzie dobrze panowie oby wypchnąć stary towar bo nowy już rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolek... Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2020 Tczycok - Nie masz pewnie wogole kapusty a tak piszesz i denerwujesz tych co maja tego opor, jeden na igrit sie oglaszajacy ma 1500 ton, ile dni tygodni trza to bylo sprzatac a ile teraz wywozic z powrotem w pole, a jaki naklad ??? Masakra.... Ja mam jeszcze ok 5 ton i koniec. Cena bialej dalej leci w dol, pyra to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 5 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca 2020 W dniu 3.03.2020 o 20:52, Gość Lolek... napisał: Tczycok - Nie masz pewnie wogole kapusty a tak piszesz i denerwujesz tych co maja tego opor, jeden na igrit sie oglaszajacy ma 1500 ton, ile dni tygodni trza to bylo sprzatac a ile teraz wywozic z powrotem w pole, a jaki naklad ??? Masakra.... Ja mam jeszcze ok 5 ton i koniec. Cena bialej dalej leci w dol, pyra to samo. Kolego nie znasz mnie nie wiesz jaki mam profil oraz produkcję kto myśli i ma zbyt ten w tym roku wyszedł bardzo dobrze na przełomie września i jesieni ceny były bardzo dobre nawet 1zl do kiszenia ale jak ktoś się chciał nachapac to teraz po 50gr ja wywiezie wykalibrowana i piękna.I trzeba się cieszyć że chociaż jest taka cena a nie jakieś 20-30gr albo wywóz na pole.. a ten co ma 1500 ton niech myśli i na przyszły rok wsadzi sobie 2000ton i czeka na cenę albo wsadzi sobie tyle ile wie, że sprzeda w lepszej cenie i mniej się narobi a zarobi tyle samo.Ryzykowac na takie ilości można było jak Rosja brała od nas towar i nie było takich anomalii pogodowych jak są teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Napiszcie czy u Was też ostatnio zrobiło się straszne zainteresowanie za kapustą , bo w moim rejonie wszyscy jak nie mieliśmy komu podać tak od dwóch dni pełna moc i telefon za telefonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Napiszcie czy u Was też ostatnio zrobiło się straszne zainteresowanie za kapustą , bo w moim rejonie wszyscy jak nie mieliśmy komu podać tak od dwóch dni pełna moc i telefon za telefonem . charsznica to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Tez dziś telefon, 0,6 gr za kg w worku, a jak u Was cenią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody123 Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Szal się robi jeszcze zarobimy handlarzyki sami dzwonią A parę dni temu nie potrafili odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Do czwartku do mojego odbiorcy w kilku na zmianę co dzień kto inny po kilka palet woziliśmy , dziś ten sam odbiorca załadował 2 tiry , jutro t tiry i tak do wtorku zagwarantowane mamy . Kto ma moce przerobowe to we wtorek będzie wyczyszczony . łuszczkę bez zmiany po 70gr/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 8 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Napiszcie czy u Was też ostatnio zrobiło się straszne zainteresowanie za kapustą , bo w moim rejonie wszyscy jak nie mieliśmy komu podać tak od dwóch dni pełna moc i telefon za telefonem . Lolek musi mnie przeprosić za to co powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DANIEL SDZ Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Przemysłówke jak w okolicach sieradza płaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Kalisz Napisano 10 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2020 u mnie na giełdzie w Kaliszu kapusta sprzedaje się dobrze ,ale niska cena ok 40 gr,na kiszenie i przemysł płacili 30 gr ,ale coś zaczyna się podnosić,a te tiry to gdzie ładują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 10 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2020 W moich stronach nic się nie podnosi dalej 40 gr tylko zainteresowanie większe bo większość poszło w pole i nie każdy chce szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KAPusta Napisano 11 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2020 No i blado to wyglada wszystko, nikt kapusty nie chce na gieldach rolnych rynkach ryneczkach praktycznie zerowe zainteresowanie warzywami, tylko markety sa okupowane maksimum i jest tam ogromny ruch. Winny koronawirus. Kto sprzedal towar to dobrze zrobil, kto nie sprzedal to bedzie wywalal na pole bo to nie pojdzie takie sa realia, ja sprzedalem. A swierzy mlody towar juz rosnie. Wszystko sie zablokuje i stanie caly kraj wedlug mnie juz po niedzieli i bedzie d.pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Południe Europy opanowane przez sławnego koronowirusa , ciekawe czy teraz będą ryzykować i jeździć np do Włoch czy Macedonii po warzywa ???? Teraz to kwarantanną 14 dniową powinni obiąć każdy zaimportowany owoc i warzywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Rolnik z centrum, a jak tam u Was ze zbytem na kapustę teraz? Uspokoiło się czy nadal zainteresowanie duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 jest dobrze a będzie jeszcze lepiej cena w góre już się wysprzedali abo końcówki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 A to było już jakieś duże zainteresowanie kapustą w tym mijacym sezonie? Bo jakoś nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Dziś to totalna wariacja , kapusta , kapusta , kapusta . Pełna moc od paru dni że oddechu nie ma kiedy złapać . Ja do niedzieli skończę . Robimy w łuszczki po 0,70 od paru tygodni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Dodam jeszcze że import stanął kompletnie , nikt za naszą granicę nie chce jechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 12 godzin temu, Sieradzak napisał: A to było już jakieś duże zainteresowanie kapustą w tym mijacym sezonie? Bo jakoś nie zauważyłem. Nie nazwałbym tego wariacją jak kolega wyżej ale zainteresowanie jest większe niż było np. miesiąc temu. Ceny raczej bez zmian handlowa ok. 0,40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 13 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2020 No właśnie 0.40-0.50gr. Mnie udało się sprzedać więc już po problemie. Ale żeby się bili o ten towar to raczej tego nie pamiętam w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 13 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2020 Od poniedziałku szykujemy codziennie po 8 ton na markety i dzwonia 3 razy dziennie czy naszykowana bedzie napewno bRANIE NA MAXA BO LUDZISKA SZTURMUJA MARKETY tylko cena słaba bo 0,50gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mlody Napisano 13 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2020 Kapustę już płacą po zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Piter Napisano 13 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2020 Gdzie płacą zete . Kilka telefonów miałem po 50 gr. Kuj-pom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi