Gość vabank Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2018 popieram tych co sadzą tylko dla siebie, panowie poco sobie roboty dokładać a ceny jak nie było tak i w tym jak i w następnym a nawet za 5 lat nie będzie. to znaczy cena będzie standardowa czyli 3zł za 15 kg max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 16 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2018 U mnie już na wierzchu ziemniaczki są od 4dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 17 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2018 14 godzin temu, Gość Daniel napisał: U mnie już na wierzchu ziemniaczki są od 4dni ? U mnie jeszcze nie wyszły, ale już czekam ...w tym roku po raz pierwszy zaprawaiłem prestige forte, ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Z jednej strony sie cieszę bo już od tygodnia na wierzchu krzaki mają po 15cm, a z drugiej co tu się cieszyć jak całe bronisze zaladowane mlodym z cypru, Egiptu i Włoch już w tym momencie, w maju dojdzie jeszcze rumun a już teraz importowane młode w hurcie około 1,50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Byle rumun naszego o dłuższy okres czasu nie wyprzedził. Jedyne zagrożenie dla młodego to rumun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość farmer Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2018 nie ma się co cieszyc w tesco młody ziemniak z Egiptu 1,2 zl był już dwa tygodnie temu ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2018 7 godzin temu, Gość Daniel napisał: Z jednej strony sie cieszę bo już od tygodnia na wierzchu krzaki mają po 15cm, a z drugiej co tu się cieszyć jak całe bronisze zaladowane mlodym z cypru, Egiptu i Włoch już w tym momencie, w maju dojdzie jeszcze rumun a już teraz importowane młode w hurcie około 1,50zł Włoski i cypryjski ma swoją cenę a młody Polski swoją. Największy wpływ na polskiego ma rumuński bo go sprzedają za naszego. Choć nie sadzę już wczesnego to w tym roku moze być dobrze z wczesnym bo podobno w Rumunii wymrozilo ziemniaki w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradzak Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2018 jak panowie krzaczki galante sa u was... na sieradzu lipa grunt często lepszy niż foliówka za ciepło było w tym sezonie i poprzypalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Chyba u ciebie. Rosną jak na drożdżach. Wygląda że wszystko będzie w jednym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Co Ci rośnie jak na drożdżach? lipa jak chole....a, wybrane kawałki ładne reszta to nie równa, a są i takie co dopiero wytykają, nawet u mnie szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 30 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2018 No niewiem ale po sąsiednich polach jakoś lipy nie widać. Z mojej obserwacji wynika że lord jest trochę słabszy ale inne bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 30 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Żółte może i są fajne krzaczki, ale irga to masakra w tym roku , grunt jest wielkością taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 30 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Co ty piszesz o lordzie, lord denar to połowa czerwca do kopania, a że łęcina ładna to wiem bo pare radlin go przykryłem. chłopaki zamiast przeredlać ziemniaki to śmigają opyłaczami, i o czym tu rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robol Napisano 3 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2018 koledzy lejecie wodą pomału?nie za wczesnie,,,, już deszczownie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość błaszki Napisano 6 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2018 Jak tam ziemniaki?kiedy zaczynamy kopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradzak Napisano 6 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2018 mysle ze po 20 maja zacznę tylko ciekawe czy bedzie zejscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filip Napisano 6 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2018 No właśnie u mnie też już koło 20 kopanie tylko ciekawe co odbiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błażej Napisano 6 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2018 To po co sądzisz jak zbytu nie masz? Nigdy ceny nie bedzie nie szanujemy swojej pracy sądzimy żeby tylko sadzic a może się uda a przy takim zejściu jaki jest teraz ziemniaka nigdy nie będzie ceny bo poprostu ludzie już go prawie nie jedzą a po drugie jest nadprodukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 8 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2018 Jest juz gielda popołudniowa w kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blaszkowiak Napisano 9 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2018 Jak tam sytuacja na giełdach właśnie ? Pojawił się już nasz towar ? Z tego co u mnie widziałem to kopanie tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2018 Jak tam u was narodził ziemniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2018 Jak tam u was zawiązał ziemniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 9 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2018 Irga bronisze 12zł/kg dowoz z okolic Teresina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wer Napisano 10 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2018 Jak tam ziemniaki ? Kiedy kopanie ? Jakie już są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel87 Napisano 10 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2018 6 godzin temu, Gość Wer napisał: Jak tam ziemniaki ? Kiedy kopanie ? Jakie już są ? Juz są jak orzechy tylko deszczu by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi