Gość Mariusz Napisano 7 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2020 A co to jest 5 ha pietruchy? 50 to juz bylby problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 Jak tam u was z zejściem pietruchy? U nas na Warszawie towar myty jak krew z nosa idzie. A ludzie się do zasiewów pala na Warszawie jak rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 Kraków identyczna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość swws Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2021 Jaka cena na bronkach marchwi mytej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2021 Jaka odmiane marchwi polecacie do zbioru mechanicznego? ktora nie łamie sie. Zastanawiam sie nad odmianami Maestro, Octavo, soprano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 16:36, Gość Warszawiak napisał: Jak tam u was z zejściem pietruchy? U nas na Warszawie towar myty jak krew z nosa idzie. A ludzie się do zasiewów pala na Warszawie jak rok temu. A gdzie ty kolego w Warszawie te zasiewy widzisz? Zobacz kto stoi na Broniszach, cała Polaka typu ele, tki i reszta zbieraniny. Sam mam gospodarstwo na granicy Warszawy i tu na polach to człowieka ze świecą szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 A mało to towaru nowy Dwór Mazowiecki wciąga, szczególnie wczesnej marchwi i pietruszki? Z tego co mówią to każdy sieje jak sial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 Jak cena pietruszki handlowej na brudno? cos sie ruszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tpi Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 .0.9 do 1,1 po wymyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pan. Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 witam . panowie ma ktoś jakąś radę jak domyć pietruszkę z okolic pińczowa? ta ziemia tak się trzyma a jak przytrzymam na wstępnej to się śina robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pani Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 47 minut temu, Gość pan. napisał: witam . panowie ma ktoś jakąś radę jak domyć pietruszkę z okolic pińczowa? ta ziemia tak się trzyma a jak przytrzymam na wstępnej to się śina robi. Wstaw fotkę po oplukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy333 Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 trzeba ją wcześniej zalać wodą żeby się odmoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 16 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 19 godzin temu, Gość pan. napisał: witam . panowie ma ktoś jakąś radę jak domyć pietruszkę z okolic pińczowa? ta ziemia tak się trzyma a jak przytrzymam na wstępnej to się śina robi. Musisz kolego na szczotkarce przytrzymać trochę, a na wstępnej niech tylko przeleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzeniu Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2021 musisz w skrzyniach wczesniej polac wodą zeby odmokła i wtedy niebedzie otarć,ja tak robiłem jak miałem pietruszke z rędziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z centrum Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2021 Dzis u nas -21stopni. A hektar na polu. Będzie coś z pietruszki? W tamtym roku przetrwała pięknie ale zimy nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2021 Pietruszka ma pierzynke ze śniegu. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2021 Ten śnieg przy -20 daje tyle co umarłemu kadzidło. U mnie pod śniegiem zmaraznięte na skałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2021 Zależy gdzie ile śniegu, u nas w centrum pod śniegiem ziemia nie zmarznięta także pietruszku wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Saa Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2021 5 godzin temu, Gość Janusz napisał: Zależy gdzie ile śniegu, u nas w centrum pod śniegiem ziemia nie zmarznięta także pietruszku wytrzyma A po co ją kopać za 0.50 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snieg Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2021 To ja nie wiem ile u Was tego sniegu, bo u mnie z 10 cm i zmarzniete pod sniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 21 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2021 Chyba zmarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Mam pytanie, sial ktoś z was marchew speedo podkielkowana? Siałem do tej pory zwykła a zakupiłem kilka podkielkowanych i zastanawiam sie jakie są opinie o pod kiełkach speedo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik małopolskie Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 Kolego warszawiak,siałem speedo podkiełkowaną i ta zwykłą i tak szczerze powiem że nie było jakiejś zauważalnej różnicy, przynajmniej u mnie. Najlepiej spróbuj u siebie zasiać zwykła i podkiełkowaną i zobaczysz jak to u Ciebie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małopol Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 Miał ktoś może już do czynienia z odmianami typu Dailyyance, Allyance i Brillyance z nunhems? Czy są w ogóle warte zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 16 godzin temu, Gość Małopol napisał: Miał ktoś może już do czynienia z odmianami typu Dailyyance, Allyance i Brillyance z nunhems? Czy są w ogóle warte zachodu? Miałem Brillyance w tym roku i powiem że jest ok, myje się ok po terminie nie robi guli u dołu, dobrze i równo kiełkowała, ma dobrą choć nie za wysoka nać, brak zielenienia główki i rdzenia, nie rosną rozdwojone, trochę trzeba uważać na alternarioze w końcówce sezonu. Jak Cię będzie coś jeszcze interesować to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi