Gość Sprzedajacy Napisano 20 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2019 Witam. Orientuje się ktoś jaka cena w Sandomierzu lub Lublinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość rolnik Napisano 20 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2019 czyli te deszcze jednak zrobiły robotę... u mnie za cały lipiec i czerwiec spadło 6 mm, jest DRAMAT zamówień nie przyjmuje kopie tylko dla stałych odbiorców po 32 złote bo nie ma co kopać i deszcze ciągle omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 20 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2019 U mnie okolice sieradza bez deszczowania wydajność 6 t na 3 podkładki i drugie tyle srutu na najladniejszej odmianie reszte odmian nie sprawdzalem nawet boje sie pomyslec. W maju leta pod pas byla ale totalny brak opadu w czerwcu i upaly po 38 zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Miki. Ja jestem z świetokrzyskiego i u mnie mało lepiej. Od 25 maja do 14 lipca nie spadła kropla deszczu.Wydajność mało lepsza od Twojej. Śrut i do tego połowa zielonych. Wszystko trzeba puszczać przez sortownik aby towar jako tako wyglądał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maly rolnik Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Jaka cena i zejscie ziemniaka na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Góral Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Na Rybitwach 26-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maly rolnik Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 5 godzin temu, Gość Góral napisał: Na Rybitwach 26-28 A czy jest zejscie. Czy cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kpr Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Kalisz 26-27 mało towaru zejście duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Bronisze irga 30 oddawane. Zejście dobre z 15 busów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Witam Panowie. Ile mógłbym dostać na ziemniaka luzem kal 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 21 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2019 Katowice z godz 19-stej 28 zł i towaru mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antek Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 Katowice teraz 30 brak towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Gruby Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 Zjazdowa dzisiaj jak ceny pyry?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uat Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 Powiem tak mam rodzinę na Ukrainie i ogarnęła mi kilka kontaktów i dzisiaj kupiłem 60 ton młodego super smak i stan po 80 gr, więc dalej trzymać cenę będę na broniszach w czwartek i po 1.50 wszystko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 24 minuty temu, Gość Uat napisał: Powiem tak mam rodzinę na Ukrainie i ogarnęła mi kilka kontaktów i dzisiaj kupiłem 60 ton młodego super smak i stan po 80 gr, więc dalej trzymać cenę będę na broniszach w czwartek i po 1.50 wszystko pójdzie Fantazje to dobrą masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 24 minuty temu, Gość Uat napisał: Powiem tak mam rodzinę na Ukrainie i ogarnęła mi kilka kontaktów i dzisiaj kupiłem 60 ton młodego super smak i stan po 80 gr, więc dalej trzymać cenę będę na broniszach w czwartek i po 1.50 wszystko pójdzie Skarbowka bedzie na ciebie czekac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mocny 31 Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 Człowieku nie bądź śmieszny z tą Ukrainą zastanów się że 3 razy zanim takie głupoty zaczniesz pisać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gaceksz13 Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 Jaki problem, właśnie zarobiles 50 tyś. Możesz robić choćby codziennie taki interes skoro taka jest różnica cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 tam przestalo padac wiec cena calkiem realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mocny31 Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 Panowie piszcie jakie ceny po giełdach A nie o jakichś głupotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkk Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2019 1 godzinę temu, Gość Uat napisał: Powiem tak mam rodzinę na Ukrainie i ogarnęła mi kilka kontaktów i dzisiaj kupiłem 60 ton młodego super smak i stan po 80 gr, więc dalej trzymać cenę będę na broniszach w czwartek i po 1.50 wszystko pójdzie jak by tak było to byś się nie chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 23 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 Kalisz 25 wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 23 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 Jaka cena Kraków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maly rolnik Napisano 23 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 Krakow w poludnie 28 wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 23 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 W dniu 22.07.2019 o 21:01, Gość Uat napisał: Powiem tak mam rodzinę na Ukrainie i ogarnęła mi kilka kontaktów i dzisiaj kupiłem 60 ton młodego super smak i stan po 80 gr, więc dalej trzymać cenę będę na broniszach w czwartek i po 1.50 wszystko pójdzie Ukraina wygniło na pniu. Za dużo pijesz i majaczysz. Katowice nocą 28 ze spiżową mocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi