Gość Erei Napisano 8 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2021 20 minut temu, Gość rolnikowy napisał: centralna Wlkp mam końcówkę około 20 ton w przechowalni.... z temperaturą nie mam problemu jest dobra izolacja, ciekawi mnie jak pyry w kopcach przeżyły dzisiejszą noc i dzień z porywistym wiatrem i mrozem odczuwalna temp była u nas -20 Jak zbyt u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opelek Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2021 Podkarpacie -14.Mam jeszcze z 800 ton ale wszystko na export daje .W przechowalni zero oznak mrozu . Zbyt jest ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2021 kiedyś widziałem u znajomego kopiec przymrożony boki polecialy zupa jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bamberek Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 Chyba mróz zamroził handel, cena na dziś 33 gr za luz do pakowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 Witam jaką cenę można dostać za galę 50 + ilości tirowe dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 Powiem tak miałem problem ze sprzedażą ziemniaka .Ale się coś ruszyło ale to nie jest to jak myślałem .W tym roku planuje zmniejszyć opszar ziemniaka do 450 h w ubiegłym roku miałem ponad 500 h . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 1 godzinę temu, Gość Maciek napisał: Powiem tak miałem problem ze sprzedażą ziemniaka .Ale się coś ruszyło ale to nie jest to jak myślałem .W tym roku planuje zmniejszyć opszar ziemniaka do 450 h w ubiegłym roku miałem ponad 500 h . Jako opszarowiec powinieneś zwiększyć opszar 500 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 W dniu 14.02.2021 o 18:25, Gość Jan napisał: Witam jaką cenę można dostać za galę 50 + ilości tirowe dzięki za info 0,45gr super jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Chyba się co dzieje zaczynają dzwonić za ziemniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Od początku sezonu do końca stycznia jedną z hurtowni na południu Polski zaopatrywałem w ziemniaka w ilości 6t co 7 dni, teraz taką samą ilość co 4-5 dni. Cena niestety nie uległa zmianie, niemniej jednak wzrost zejścia towaru jest pocieszający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Towar nie chciany poszukiwany marzec zimny zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mieszaniec Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Panowie co to może być. Wożę ziemniaki ta sama odmiana i zaczęli teraz tłumaczyć że czarne po obraniu się robią czego wcześniej nie było. I moje pytanie brzmi co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 U mnie też ruch się robi dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietrek Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 1 godzinę temu, Gość mieszaniec napisał: Panowie co to może być. Wożę ziemniaki ta sama odmiana i zaczęli teraz tłumaczyć że czarne po obraniu się robią czego wcześniej nie było. I moje pytanie brzmi co to może być Może przemrożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jpioj Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość mieszaniec napisał: Panowie co to może być. Wożę ziemniaki ta sama odmiana i zaczęli teraz tłumaczyć że czarne po obraniu się robią czego wcześniej nie było. I moje pytanie brzmi co to może być kolego też juz o tym słyszałem wydaje mi sie ze to nadmiar wody i one dopiero teraz zaczynają gnić lub dawka azotu nie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik9876 Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Za dużo azotu i wychodzą kwiatki po czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2021 Ale robi się zielono na igrit dzisiaj miałem z 8 telefonów za pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pgr Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2021 24 minuty temu, Gość Mirek napisał: Ale robi się zielono na igrit dzisiaj miałem z 8 telefonów za pyrka No fakt żeby ci tylko nie brakło i cena tez kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 18 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2021 W dniu 16.02.2021 o 18:11, Gość mieszaniec napisał: Panowie co to może być. Wożę ziemniaki ta sama odmiana i zaczęli teraz tłumaczyć że czarne po obraniu się robią czego wcześniej nie było. I moje pytanie brzmi co to może być za duzo towaru lub cena zawysoka albo jedno i drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z Wielkopolski Napisano 19 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2021 8 godzin temu, Gość obserwatore romano napisał: W dniu 16.02.2021 o 18:11, Gość mieszaniec napisał: Panowie co to może być. Wożę ziemniaki ta sama odmiana i zaczęli teraz tłumaczyć że czarne po obraniu się robią czego wcześniej nie było. I moje pytanie brzmi co to może być za duzo towaru lub cena zawysoka albo jedno i drugi. Sądząc po objawach, które Pan opisuje (a na ziemniakach się znam) jestem prawie pewien, że kolega "Pgr" ma rację. Wszystko wskazuję, że odbiorca znalazł tańszego dostawcę (o co nie trudno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolo Napisano 19 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2021 Witam. Jaka sytuacja na giełdach ? Rumuni coś biorą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 19 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2021 Rumunia nie ale ukraina papiery sami ogarnija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Observation Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 Na Równej koło Błaszek pełno importu z Izraela, nasze po 0.20zl nie ma kto kupić a te cabaki tylko importują. PIORIN blokuje wysyłki na Ukrainę nie chcą wydawać fito a 4literach mam pieprzone państwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Google Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 Izraelski ziemniak jest wszędzie nie tylko w w Równej firma z Bugaja też wstawiała do jednej sieciówek informowała o tym Agrounia. W jakim kraju my żyjemy kościół Żydom dał Polskie metryki podczas 2 wojny światowej to przy korycie mamy same koszerne polityki ktore nic z tym nie zrobią. Nam się wciska kit o "wolnym handlu" a gdy chcemy swoje sprzedać to nie fito i badania których ciężko przejść i tak sprzedajemy po to marne 0.20groszy kilogram. Polska to parszywe państwo Polin i tutaj się nic nie zmieniło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość pełen optymizmu Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 Jaka cena ziemniaka Kraków Sandomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi