Marcin Napisano 28 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2021 Zejście na Ukrainę bardzo osłabło. Kto zdążył się wysprzedać ten wygrał. Towaru zostało masę, młodego już nasadzone a przecież lada dzień kwiecień... Przyszłość widzę w ciemnych barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lechu Napisano 28 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2021 28 minut temu, Gość rolnik napisał: A jak zejście na ukrainne ? i ceny u was ? mam jeszcze trochę denara z fito ale niestety robi się już miękki i nie wiem czy znajdę kupca. Zainteresowanie jest ale dla odmian typu Gala - starszych nalezy się oduczyć uprawiać chcąc handlować no zagranicę Na ukraine idzie caly czas , u Nas 2 tys ton poszlo i zejscie jest ale cena ponizej kosztow denara to szkoda sadzic .U mnie jest 100 ha wszystko constance i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 1 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2021 W dniu 28.03.2021 o 17:50, Marcin napisał: Zejście na Ukrainę bardzo osłabło. Kto zdążył się wysprzedać ten wygrał. Towaru zostało masę, młodego już nasadzone a przecież lada dzień kwiecień... Przyszłość widzę w ciemnych barwach. jakie wysprzedac chyba wyproznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 1 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Gość obserwatore romano napisał: jakie wysprzedac chyba wyproznic Wypróżniać to się będą w maju jak stać będą z młodym na giełdach, wtedy to będzie sraczka na bogato;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2021 Witam serdecznie . Duzo macie jeszcze ziemniaka w przechowalniach ? W mojej okolicy nie ma za duzo w sumie to ja mam z 200 ton gali , reszta sprzedana .I tu moje pytanie myslicie , ze cena skoczy ? Sprzedalem 700 ton z 200 ryzykuje czekajac na maj pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolas Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Witam serdecznie . Duzo macie jeszcze ziemniaka w przechowalniach ? W mojej okolicy nie ma za duzo w sumie to ja mam z 200 ton gali , reszta sprzedana .I tu moje pytanie myslicie , ze cena skoczy ? Sprzedalem 700 ton z 200 ryzykuje czekajac na maj pozdr. z jakiego regiony jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 100lec Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2021 Myślę że cena skoczy ale w przepaść, takich jak Ty jest jeszcze sporo w różnych częściach kraju a zejścia niestety nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Jaka realna cena ziemniaków w tej chwili? Ładny towar 50+, po szczotce, odmiana vineta. 6-7zł za worek dostanie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Gość rolas napisał: z jakiego regiony jestes? Z podkarpackiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2021 Jak sytuacja na rybitwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 Jaka realna cena w tej chwili za dobrej jakości ziemniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Gala 50 + big bag 50gr zainteresowanie mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 1 godzinę temu, Gość Michał napisał: Gala 50 + big bag 50gr zainteresowanie mega No to straciłeś, moje luzem odmiana Noname 55 groszy netto i sami ładują gablami z pryzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Kolo Poznania 8 zl 15 i zainteresowanie mega duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pppppp Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 kto był cierpliwy to trochę lepiej zarobi na ziemniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okej Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Haha powiedzcie ze chlodnia jest za darmo bo moze sprzedasz po 50 groszy a to jest tak jak bys jesienia 0.20 groszy dostał,a nie glupie gadanie ze cierpliwy ,posyp se stopkielkiem przewal worki wstan rano i obejrzyj swoje gospodarstwo jaka padaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tka Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Kraków - wie ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Amator Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 Ile można wołać za ładnego, twardego ziemniaka bez kiełka z chłodni w workach 15kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 0.50gr spokojnie ja dzisiaj sprzedałem za tyle też chłodnia odmiana melody 45+ ostatnie 50 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Eksporterr Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 Od 30-40gr kosztuje ziemniak. To są realne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filip Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 Ile można dostać za ziemniaka gala 50 + ilości tirowe towar lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tka Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 Panowie jakie ceny na giełdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 Bronisze 10 zl za ladny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miko Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Jak tam stary ziemniaki na Rybitwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi