Gość Maciek Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Ziemniaki w tym roku bardzo słabe ciężko mi sobie wyobrazić to co wyciągnięcie z przechowalni będziecie to za darmo oddawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 nie przemysł tylko pierwszy lepszy handlarz rozładowuje u siebie na podwórku w sobote rano łódke kartofla z niemiec i sprzedaje po 12 zł worek. Pozdrawiam okolice Wielunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Niemiec jest terapi za 0,18 centow Luz francja 0,22 w holandii Maja problem ze zbiorami bo ciagle pada ziemniaki zaczynaja gnic w anglii dopiero Maja zebrane 40% i ciagle pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Ziemniak katastrofa, jakość jest tragiczna. Naprawdę porządnego towaru jest bardzo mało. Na Broniszach 90% syf niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezio Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Ja widziałem niemca to jakaś masakra nie ziemniaki ale cena za***ista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Ja teraz kupuje belga na giełdzie i jak narazie nie widzę lepszego ziemniaka. Bo nasz syf to tylko reklamacje na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Ziemniak zależy co sobie zamowisz. Ladne ziemniaki import wychodza kolo 1 zl z transportem na miejsce. Ale jakość za takiego jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Witam po ile teraz można sprzedać bellarose z parchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 1 godzinę temu, Gość Maniek napisał: Ja teraz kupuje belga na giełdzie i jak narazie nie widzę lepszego ziemniaka. Bo nasz syf to tylko reklamacje na każdym kroku. To nie kupuj na giełdzie tylko jedz do konkretnego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Ten Belg jakiś super hiper też nie jest, za ładną irgę i rdza sporadycznie płacę 23zł worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 4 godziny temu, Gość Maniek napisał: Ja teraz kupuje belga na giełdzie i jak narazie nie widzę lepszego ziemniaka. Bo nasz syf to tylko reklamacje na każdym kroku. nasz ziemniak w tym roku się nie nadaje jako jadalny ze względu na pogodę jaka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Berni Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 A badany na choroby czy ze śluzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Berni Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 34 minuty temu, Gość Berni napisał: A badany na choroby czy ze śluzakiem? Ten belg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 21 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2019 Zgłaszać gdzie się da tę ziemniaki z Belgii! Urząd celny, urząd skarbowy, sanepid, piorin itp. Nie dość, że ziemniak przemysłowy to jeszcze marnej jakości... Nigdy więcej takiego towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezio Napisano 21 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2019 To prawda że na pomorzu można kupić ziemniaka za 80 gr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x-men Napisano 21 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2019 jedż to się dowiesz , pewnie skrobiowe można za taką kasę kupić , ale to syf nie do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość polik Napisano 22 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2019 ale gadasz bzdety przemysłówka jest 30groszy za krajem z pola pod warszawą i na pomozu idzie kupic zemniaki za 80gr bo tam deszcze przechodziły i sie udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x-men Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Nie wiem jak na pomorzu ale pod warszawą deszcze nie przepadywały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gospodarstwo rolne Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 w Pyrlandii czyli Wielkopolsce również deszcze nie przepadywały wręcz odwrotnie była mega susza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sanitariusz Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 -umnie tez jest susza i co wam powiem w wrześniu jak kopałem i sprzedawalem by zbyt na ziemniaka cena dobra bo 1,8-2zł teraz co wam powiem ze teraz jak już minęło, to nie wiem czy się nawet ktoś znajdzie za od 1,3zł -1,5znajomy sprzedaje po 18zł woreczek i tez nie ma zbytnego zbytu już rynek się przejadł ziemniakiem w wrześniu było co innego. czy rynek jest wypchany zagranicznym towarem ze tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Zagranicy jest od uja i ciut, a nasz się przytkał, bo jest zwyczajnie słaba jakość i ludzie się zrazili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vineta Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Na dolnym slasku ziemniak tez nie idzie w lecue szedl tylko dawaj . A teraz zejscia praktycznie brak. Ale to nie powod zeby obnizac cene i tak wiecej nie kupia. Madry to zrozumie glupi nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emeryt Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Nowy rok wegetacyjny i nowa z-------a cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Polski ziemniak jest za drogi w stosunku do jakości.Co było w tamtym roku nie będzie w tmy.Za 5zł worek cięzko będzie wam sprzedać w ubiegłym roku cwaniakowaliście to teraz sobie sami to zjadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozienice Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Po ile podajecie z domu żółtego ładnego? Ja w zeszłym tygodniu sprzedałem po 16. Proszę o szczere odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi