Gość Gosc Kozienice Napisano 25 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2019 Dobra Irga bez problemu w domu po 20, a zolty 20 na gieldzie w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 25 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2019 Wie ktoś może jak wygląda sytuacja cenowa na Zjazdowej. Szczególnie z żółtego i Belarozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 25 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2019 Zjazdowa 18 wolane a oddawaja nawet po 15 zejścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan88 Napisano 26 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2019 13 godzin temu, Gość Kupiec napisał: 18zł, dobre sobie. Ładna irga 22-23zł, bez rdzy i grubsów, co niżej to syf i nie pieprzcie głupot. Nawet do dużego hurt, kto ma pewny towar nie chce dawać niżej jak 22. Mocno przepłacasz za 2 dychy też jest dobra irga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2019 Jak Rybitwy dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 28 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2019 marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 A jak cena na Rybitwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość . rolnik. Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 Kraków Rybitwy i okoliczni chłopi ściągaj import ładują w polski worek i heja na giełdy. Są czerwoni ze złości jak jednemu dziś wygrałem na rybitach że import zwozi i przemysłem handluje to burak na twarzy i tylko epitetami w moją stronę rzucał importer jeden żaden chłop a podatku nie płaci. Dzisiaj pisze na niego donos do inspekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 Pisz pisz, nawet się nie zastanawiaj. Ładnie uzasadnij tak żeby codziennie trzepali giełdy pod tym kątem. Cwaniaków trzeba likwidować, a kilka pokaźnych mandatów może zatrzymać taki proceder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 7 godzin temu, Gość . rolnik. napisał: Kraków Rybitwy i okoliczni chłopi ściągaj import ładują w polski worek i heja na giełdy. Są czerwoni ze złości jak jednemu dziś wygrałem na rybitach że import zwozi i przemysłem handluje to burak na twarzy i tylko epitetami w moją stronę rzucał importer jeden żaden chłop a podatku nie płaci. Dzisiaj pisze na niego donos do inspekcji. jak byś miał dobry towar to byś sprzedał jak przemysł przywiozłeś to nie możesz ten zagraniczny widocznie leprzy i tanszy nie jesteś konkuręcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 43 minuty temu, Sieradzak napisał: Jak sprzedając zagraniczne maszyny Polskiemu rolnikowi można napedzac Polską gospodarkę? Chyba tylko w postaci podatku VAT bo innej możliwości nie widzę. Chodziło mu o to że w Polsce są dystrybutorzy/dealerzy danych marek i są to Polskie firmy w którch pracują Polacy i w ten sposób napędzaja gospodarke ale to dokładnie tak samo jak z zagranicznymi ziemniakami też sprzedają je Polskie firmy też u Zbycha Krzysia Czesia itd przy sortowniku i przy układaniu na Polskie palety pracują Polacy . Więc są 2 identyczne sytuacje w różnych branżach które tak samo napędzaja gospodarke według P. Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 (edytowane) 23 godziny temu, Gość . rolnik. napisał: Kraków Rybitwy i okoliczni chłopi ściągaj import ładują w polski worek i heja na giełdy. Są czerwoni ze złości jak jednemu dziś wygrałem na rybitach że import zwozi i przemysłem handluje to burak na twarzy i tylko epitetami w moją stronę rzucał importer jeden żaden chłop a podatku nie płaci. Dzisiaj pisze na niego donos do inspekcji. Brawo ty. Trzeba tępić tych cwaniaków. To są ... że swoszowic i okolic Edytowane 30 Października 2019 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 To nie jest temat o AgroUnii ale o cenach ziemniaków. Jak ktoś chce dyskutować o Agrounii i jej działaniach to zapraszamy do tematów związanych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość katowice Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 Witam serdecznie mam pytanie czym jest spowodowany tak drastyczny spadek ceny ziemniaka nie mówię ze jest tragicznie ale jak z 2zł jest już 1,2zł i nie ma zbytnio zainteresowania to coś jest na rzeczy wiadomo jak się wejdzie w ogłoszenia igrit to ogłaszają się ze ściągną zagranicy litwa ukraina 800zł tona więc możliwe ze przez to ta cena teraz tak spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 2 godziny temu, Gość katowice napisał: Witam serdecznie mam pytanie czym jest spowodowany tak drastyczny spadek ceny ziemniaka nie mówię ze jest tragicznie ale jak z 2zł jest już 1,2zł i nie ma zbytnio zainteresowania to coś jest na rzeczy wiadomo jak się wejdzie w ogłoszenia igrit to ogłaszają się ze ściągną zagranicy litwa ukraina 800zł tona więc możliwe ze przez to ta cena teraz tak spadła. Kolego to się dzieje przez tych cwaniaków co sprzedają ziemniaki przemysłowe. Ludzie się już ponajadali tego badziewia.i maja dość ziemniaków. Zobacz ile jest ogłoszeń z ziemniakiem przemysłowym. Na Broniszach jest głównie przemysł sprzedawany za ziemniaki jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 2 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2019 Niestety żadna instytucja nie pilnuje tego co jest sprzedawane głównie na giełdach, a znaczna większość to przemysłowy zza granicy. Gdyby nie ten nielegalny proceder to cena byłaby znacznie wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 2 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2019 2 godziny temu, Gość Handlarz napisał: Niestety żadna instytucja nie pilnuje tego co jest sprzedawane głównie na giełdach, a znaczna większość to przemysłowy zza granicy. Gdyby nie ten nielegalny proceder to cena byłaby znacznie wyższa. Najwięcej przemysłu jest naszego polskiego ile jest ogłoszeń na igricie z przemysłem. Ja kupuje belga i jestem zadowolony bo jest dobry do jedzenia i jest mało odpadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 2 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2019 Ze smutkiem muszę Ci przyznać rację.Polska jest składowiskiem śmieci dosłownie i w przenośni. Brak jakiejkolwiek kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2019 Po ile ładną irgę można sprzedać na Broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hans Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Witam. Jak tam cena na Wrocławiu? Jest zejście? W które dni najlepiej jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Jak Rybitwy dzisiaj? Jaka cena i zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 6 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2019 od 15 do 18zl za 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość To88mek Napisano 8 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2019 Jaro irga 2 dychy na wyjściu Jak się podaje to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kris Napisano 9 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2019 W dniu 6.11.2019 o 20:46, Gość k03 napisał: od 15 do 18zl za 15kg Chyba za 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 9 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2019 za 10kg u badyla ladna jelli z Austrii byla 12zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi