Gość Kalisz Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 A w Kaliszu jak zwykle dno, 12 na wyjsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vubbg Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 No kolego z tym 25 to nie przesadzaj aż tak szału cenowo nie ma a towaru i tak teraz dojechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hadziaj Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 12 zł/15 kg to cena dno? Za grunt? A pamięta, jak były o tej porze po 4 zł/15 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalisz Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 6 minut temu, Gość Hadziaj napisał: 12 zł/15 kg to cena dno? Za grunt? A pamięta, jak były o tej porze po 4 zł/15 kg? Przy tych warunkach kopania to niska cena, malo kto kopie juz grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 zjazdowa cena 20zł brak towaru.Kupca dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewi Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 Sąsiad gdy usłyszał Wrocław 20zł od rana molestuje Anne z 644 kopie grunt, poszedłem ze śrutówką postrzelać sam drobiozg, za 2 tygodnie będą idealne do procy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 Nic dobrego nie robi za miesiąc będzie się denerwował co zrobił. Ziemniak będzie w cenie, będzie gnił. W tym roku wszystkie anomalia pogodowe występują. Ja się wstrzymuje z kopaniem gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Plantator Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 Panowie jak sytuacja z importem wygląda? Bo słyszałem że coś kiepsko. Ktoś coś wie? Poważne odpowiedzi nie mądralińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 39 minut temu, Gość Gość napisał: Nic dobrego nie robi za miesiąc będzie się denerwował co zrobił. Ziemniak będzie w cenie, będzie gnił. W tym roku wszystkie anomalia pogodowe występują. Ja się wstrzymuje z kopaniem gruntu. Żebyś wiedział susza,zimno,mrozy,grad,ulewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx ziemniaki Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 W tym roku ziemniaki powinny kosztować tyle co rok temu 2 zł kg najpierw zimno i sucho teraz nagle ulewy i duchota przez co gniją i w dodatku grady wiatry i wszystko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 I nie ma nawiązane pod krzakiem w dodatku. Ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opolski Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 Biedronka 99 gr Polski ziemniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 15 minut temu, Gość Esi napisał: I nie ma nawiązane pod krzakiem w dodatku. Ciekawie się zapowiada Zaraz i tak przyjdzie jakiś baran i napisze że plon idzie na rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 33 minuty temu, Gość Opolski napisał: Biedronka 99 gr Polski ziemniak Chwilowa promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, Gość Opolski napisał: Biedronka 99 gr Polski ziemniak A ty widziałeś ten ziemniak. Ja bym tylko go dla bydła dał. Drobny i cały w plamach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opolski Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 11 minut temu, Gość Gość konsument napisał: A ty widziałeś ten ziemniak. Ja bym tylko go dla bydła dał. Drobny i cały w plamach. To ściągnij chłopie sobie te ciemne okulary bo ziemniak jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 W którym mieście w Biedronce jest ten idealny ziemniak? Bo ja dzisiaj byłem w swoim mieście i ziemniak gorszy jak paszowe, które sprzedaje po 20gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 54 minuty temu, Gość Opolski napisał: To ściągnij chłopie sobie te ciemne okulary bo ziemniak jest idealny Jutro zajadę zrobię zdjęcia i ci prześlę. Ps. a co ty tak bronisz biedronke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 Tak jasne zesloroczny z chłodni szczotkowany nie raz to widzialem także daj spokuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 3 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Średnio wczesne zawiązały bardzo ładnie powyżej 10szt a co z tego wyjdzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opolski Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, Gość Gość konsument napisał: Jutro zajadę zrobię zdjęcia i ci prześlę. Ps. a co ty tak bronisz biedronke? Nie bronię żadnego supermarketu ale zobaczyłem extra ziemniaki w extra cenie A i smak jest super bo wziąłem 2 kilo na sprobowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mnichu Napisano 22 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2020 Czy na tym forum jest możliwe żeby dowiedzieć się jakie są aktualne ceny na giełdach, bo z tego co widzę to dyskusja nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 Zjazdowa od 14 do 10 zależy od towaru. Ani towaru ani kupca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 bronisze cala alejka pomimo błocka w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 Jak ceny targ piast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi