Gość Grozer Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 Kalisz dziś już jest 8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 Ludzie, po co wy do tego Kalisza jeździcie?Zamknąć tą giełdę w pi..... To jest parodja nie rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mocny Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 To było pewne że tak będzie jak niedziela była wysoko poniedziałek też to teraz trzeba do oporu kopać i zj***c cenę do 5 zł.brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2020 7 godzin temu, Gość Mocny napisał: To było pewne że tak będzie jak niedziela była wysoko poniedziałek też to teraz trzeba do oporu kopać i zj***c cenę do 5 zł.brawo Na miejscu po 10 się kopalo, a wy się bawicie w giełdy i ludziom cenę psujecie. a wczoraj wieczorem nawet 12 się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handlarz Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 gdynia 23zł worek na sieradzu załadowane po 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Jaka jest cena na Rybitwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 2 godziny temu, Gość handlarz napisał: gdynia 23zł worek na sieradzu załadowane po 9zł Koledzy i teraz widzicie jak handlarz z waszej głupoty się śmieje. On ma więcej zarobku na worku niż wy na produkcji gdzie trzeba się napracować. A jak byście sprzedali na sztywno po 15 zł a nie po 9 i wszyscy by normalnie zarobili a konsument i tak kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 41 minut temu, Gość Maniek napisał: Koledzy i teraz widzicie jak handlarz z waszej głupoty się śmieje. On ma więcej zarobku na worku niż wy na produkcji gdzie trzeba się napracować. A jak byście sprzedali na sztywno po 15 zł a nie po 9 i wszyscy by normalnie zarobili a konsument i tak kupi Kolego wszystko by się zgadzalo tylko w Gdyni nie ma już rok czasu gieldy więc nie wiem gdzie ta cena 23 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 2 godziny temu, Gość Pawel napisał: Kolego wszystko by się zgadzalo tylko w Gdyni nie ma już rok czasu gieldy więc nie wiem gdzie ta cena 23 zł Na hurtownie zawiózł. Albo sam ma hurtownie. Giełdy jako takie powinny być zamknięte bo tylko psują ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Jest miejsce hurtowe w Gdyni kolego szanowny . Dobrze że dużo ludzi nie wie gdzie hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Rynek w Gdyni to jest tylko tam gdzie kiedyś się handlowało na chwaszczynie to już zamknięty ale jest przeniesiony w drugie miejsce. Jeździ się i sprzedaje bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Jaka dziś cena na Rybitwach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jam Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Jak tam zjazdowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Rybitwy 15 zł a jak Kalisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalisz Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Godzinę temu, Gość Paweł napisał: Rybitwy 15 zł a jak Kalisz??? 10 wołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa ziemniak Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2020 Jak na zjazdowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x-men Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Rynki lokalne i targowiska 2-2,5 za kilo , nie dorabiam w tym roku handlarzy po 10 za worek zawsze zdąże sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Jak dziś bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Zjazdowa od 10 do 12.Towaru tak sobie kupca też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 14 godzin temu, x-men napisał: Rynki lokalne i targowiska 2-2,5 za kilo , nie dorabiam w tym roku handlarzy po 10 za worek zawsze zdąże sprzedać. Pie....nij się w głowę tani ziemniak to wina handlarzy a może idi...tow rolników którzy po dobrym sezonie zwiększyli obsadę dwukrotnie licząc na to ze staną się milionerami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Ja sadzę tyle samo co roku i mam w czym robić i pewny zbyt. A zwiększyć obsadzenia to trzeba być idiota albo małym skoczkiem z busa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przegość Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 59 minut temu, Gość Rolnik napisał: Ja sadzę tyle samo co roku i mam w czym robić i pewny zbyt. A zwiększyć obsadzenia to trzeba być idiota albo małym skoczkiem z busa potentat sie odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przegość Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Rybitwy 15zł na dzień 25.06. godzina 11.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Otton Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Ja zwiększyłem z 25 na 50 ha. Sezon był dobry to kusiło. Narazie fajnie to wygląda ziemniak u mnie idzie na rekordowy plon możliwe, że niektóre odmiany przekroczą 60 ton. Cenę może zrobić export jedynie bo nawet tacy co mieli zawsze liche ziemniary w tym roku piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Ja sadzę tyle samo co roku i mam w czym robić i pewny zbyt. A zwiększyć obsadzenia to trzeba być idiota albo małym skoczkiem z busa Myśle ze jakieś 50% sadzi co roku podobny areał i ma zbyt druga połowa to kamikadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi