Gość Cham z Grójca Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 W dniu 28.11.2019 o 21:30, Gość olo napisał: to nie nowosc ze jest towar I towar..... Trzeba docenic tych co nie oszczedzaja na zabiegach. Ja 5 rok nie daje nic dla postednikow I jezeli nawet 30% pokdzie na bdf to I tak jestem na swoim. 20 zabiegow cacl Ja robie trzy zabiegi, i mam zero problemów z korkiem . . Ale to trza umić, a nie siedzieć na beczce w koło aż d*pa zaboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 1 godzinę temu, Gość Cham z Grójca napisał: Ja robie trzy zabiegi, i mam zero problemów z korkiem . . Ale to trza umić, a nie siedzieć na beczce w koło aż d*pa zaboli jeżeli to nie tajemnica to napisz jakim preparatem robisz te zabiegi , bo ja robie 7 zabiegów chlorkiem i też nie ma problemów z korkiem , ale to jest 4 zabiegi więcej , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 jakie teraz są ceny za gale paskowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grecki filozof Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 Godzinę temu, Gość sadownik napisał: jeżeli to nie tajemnica to napisz jakim preparatem robisz te zabiegi , bo ja robie 7 zabiegów chlorkiem i też nie ma problemów z korkiem , ale to jest 4 zabiegi więcej , A ja wcale nie pryskam chlorkiem...koniec licytacji...wygrałem Na 3 zabiegi tylko inca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Zenek Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 32 minuty temu, Gość Grecki filozof napisał: A ja wcale nie pryskam chlorkiem...koniec licytacji...wygrałem Na 3 zabiegi tylko inca pryskać możesz i tak nie ma efektu.Szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WGR Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 3 godziny temu, Gość adam napisał: jakie teraz są ceny za gale paskowaną 7+1,60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 13 godzin temu, Gość gość Zenek napisał: pryskać możesz i tak nie ma efektu.Szkoda kasy Żeby inca działała to musisz mieć dużo jednostek wapna w glebie! Efekt jest ok. Podkreślam nie chodzi o pH! Inaczej tak kasa w powietrze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SAA Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 5 godzin temu, Gość Pioter napisał: Żeby inca działała to musisz mieć dużo jednostek wapna w glebie! Efekt jest ok. Podkreślam nie chodzi o pH! Inaczej tak kasa w powietrze..... TO JEST TEMAT O CENACH A NIE PRYSKANIU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Jak płaci Idared ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Idared 1.2 gala Royal 1.9. Gala cena za kg w skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 gdzie tak płaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgr Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 21 minut temu, Gość Gosc napisał: Idared 1.2 gala Royal 1.9. Gala cena za kg w skrzyni która firma tak płaci za gale , i po ilu dniach pieniądze są na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 ktore firmy biora idareda po 1.2 za kg w skrzyni w Grójeckim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Idared w karton kupującego 6.5-8.5 cm 1.20zl netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 2 godziny temu, Gość wgr napisał: która firma tak płaci za gale , i po ilu dniach pieniądze są na koncie raczej pieniędzy nie będziesz widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2019 Jabłko tanieje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ekonom Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 13 godzin temu, Gość Gość napisał: Jabłko tanieje??? Teoretycznie nie ale praktycznie infoacja rośnie a jabłko jest w tej samej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 maly popyt to i cena spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 14 godzin temu, Gość Gość napisał: Jabłko tanieje??? Skąd to pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 tanieje bo słabo exsporty idą tylko na rynek krajowy .Na giełdach kupca mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 Jabłko chyba drożeje. Prince 1.6 w karton, alwa 1.8 1.9, ligol 1.5 1.6. Pieniążki przy kole. Chyba idzie w dobra stronę. Jabłko dopryskane w kontroli leży świetnie, mówie na swoim przykładzie. Praktycznie bez ubytków. Jedynie w szampionie i ligolu maly procent odchodzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
487ewa Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 2 godziny temu, Gość Gosc napisał: Jabłko chyba drożeje. Prince 1.6 w karton, alwa 1.8 1.9, ligol 1.5 1.6. Pieniążki przy kole. Chyba idzie w dobra stronę. Jabłko dopryskane w kontroli leży świetnie, mówie na swoim przykładzie. Praktycznie bez ubytków. Jedynie w szampionie i ligolu maly procent odchodzi. Powodzenia. Piszesz ze jabłko dobrze leży a i malo odchodzi a to czemu sprzedajesz teraz grudniu przecież trochę za wcześnie na takie jabłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 Po to sprzedaje żeby tacy ignoranci mieli się o co pytać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grecki filozof Napisano 9 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2019 Spokojnie panowie...po co ta napinka. Wszyscy wiemy,że jabłka nie ma i wiosna deser 3pln a przemysł 1 PLN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WGR Napisano 9 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2019 jabłek jest coraz mniej ,na broniszach kortland po 50 zł , expor idzie coraz lepiej , bardzo duże jest zainteresowanie galą na export , wiosną zbraknie jabłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi