Gość Dd8 Napisano 15 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2020 W świętokrzyskim jak do tej pory przymrozki nie było ziemniaki pod ageowłóknina sa wielkości szklanki. A te z gruntu już 50% wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz39 Napisano 15 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Myślę że po 20 zaczniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 15 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2020 47 minut temu, Tomasz39 napisał: Myślę że po 20 zaczniemy. Z ilu krzaków?Powiedzonka w kopaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz39 Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Pojednym krzaku z prawej Riviera z lewej Impala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowykrol Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Tylko szkoda, że nie z tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz39 Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Z tego roku kolego z tego roku zapraszam do kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx ziemniaki Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Tomasz39 napisał: Z tego roku kolego z tego roku zapraszam do kopania Jaka okolica? Będziesz z tym na broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz39 Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Okolice Błaszek Raczej Kalisz ale w obecnej sytuacji kto wie tym bardziej że mam tego więcej jak w poprzednich latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 17 minut temu, Tomasz39 napisał: Okolice Błaszek Raczej Kalisz ale w obecnej sytuacji kto wie tym bardziej że mam tego więcej jak w poprzednich latach Jaka cenę wystawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość On kupuev Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Kiedy jedziesz z tym na Kalisz jaka ilość ile za kg przewidujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość On kupuev Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Większe ilości zasadzenia to jakie że piszesz że masz sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgh Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 23 minuty temu, Gość On kupuev napisał: Większe ilości zasadzenia to jakie że piszesz że masz sporo Może będzie musiał jechać przyczepka bo w bagarznik się nie zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mure Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2020 jaka cene obstawiacie młodego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz39 Napisano 17 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Gość On kupuev napisał: Większe ilości zasadzenia to jakie że piszesz że masz sporo Nie większe zasadzenia a więcej jak w latach poprzednich Kalisz ze środy na czwartek Cena 10 - 12 zł za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa ziemniak Napisano 17 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Tomasz39 napisał: Nie większe zasadzenia a więcej jak w latach poprzednich Kalisz ze środy na czwartek Cena 10 - 12 zł za kg Startujcie od 15zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 17 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Gość Aaa ziemniak napisał: Startujcie od 15zl Wezcie sie do roboty nie piszczie glupot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Jak tam u was sytuacja? Na FB aż wrze od komentarzy o mrozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aba rolas Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Darekspire napisał: Jak tam u was sytuacja? Na FB aż wrze od komentarzy o mrozie Mazowsze - 2 o 6 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Pokazujcie swoje ziemniaki z Pod okryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Nic nie pokazywać niech namoczą ci co ściągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2020 6 godzin temu, Gość AB ziemniak napisał: Pokazujcie swoje ziemniaki z Pod okryw Jak Ci tu cos poakazac jak u nas nie przymrozek a lity mróz przez cały tydzien od -3 a dziś w kulminacji -6 przy gruncie, jest od 1.00 do 8.00 a czasem od 4.00 do 9.00. O 5.30 czy tam o 6.00 to akurat guzik widać. Woda kolo domu psu w misce zamarza, resztki w rowie melioracyjnym ze kaczki pływać jak nie maja jak a Ty o zdjęciach piszesz.... Popros niech Ci w doniczkach wysla!!! Pośredników to z urzędu powinni poddawać kwarantannie przez 3 tygodnie bez dostępu do internetu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 16 godzin temu, Gość ELC napisał: Jak Ci tu cos poakazac jak u nas nie przymrozek a lity mróz przez cały tydzien od -3 a dziś w kulminacji -6 przy gruncie, jest od 1.00 do 8.00 a czasem od 4.00 do 9.00. O 5.30 czy tam o 6.00 to akurat guzik widać. Woda kolo domu psu w misce zamarza, resztki w rowie melioracyjnym ze kaczki pływać jak nie maja jak a Ty o zdjęciach piszesz.... Popros niech Ci w doniczkach wysla!!! Pośredników to z urzędu powinni poddawać kwarantannie przez 3 tygodnie bez dostępu do internetu!!! Tak się składa że jestem rolnikiem i sam mam ziemniakow ponad 40 ha i u nas na Mazowszu bylo do - 3 i pod foliami nie zmarzly i mają się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 23 minuty temu, Gość AB ziemniak napisał: Tak się składa że jestem rolnikiem i sam mam ziemniakow ponad 40 ha i u nas na Mazowszu bylo do - 3 i pod foliami nie zmarzly i mają się dobrze. Ale napewno musiało je dobrze przypalić.. to jak chcesz żeby inni po wstawiali zdjęcia to ty najpierw daj przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 35 minut temu, Gość AB ziemniak napisał: Tak się składa że jestem rolnikiem i sam mam ziemniakow ponad 40 ha i u nas na Mazowszu bylo do - 3 i pod foliami nie zmarzly i mają się dobrze. To wstaw zdjęcie swoich, ja bym sqoich dodal zdjecie ake nie mogę zalacznika załączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 49 minut temu, Gość AB ziemniak napisał: Tak się składa że jestem rolnikiem i sam mam ziemniakow ponad 40 ha i u nas na Mazowszu bylo do - 3 i pod foliami nie zmarzly i mają się dobrze. Masz moje, pokaz co ty tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi