Okolice Wrocka Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 6 godzin temu, Gość Rambo napisał: Ja mam w Rumuni wsadzonego 20 ha denara i 10 irgi pod przykryciem to za 2 tyg by były ale troszkę myślę poczekać żeby wydajność była lepsza bo też sucho a nie wszystko mam możliwość podlać. To rewelacji raczej nie ma, skoro w okolicach Wroclawia kolo 15 maja bedziemy kopali. A jak ci sie wydaje kiedy rumunski mlody ziemniak wejdzie na rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rambo Napisano 30 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Ci co mają wsadzone riviere czy carrere pewnie wcześniej ja planuje koło 15 kombajnem wjechać ale mam tylko polskie odmiany wsadzone. W pl 15 przy tej pogodzie nie realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 30 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Ciekawe Pany jaka cena będzie i wydajność ważne żeby było komu sprzedać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 30 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2020 U mnie carera jest beznadziejna obok mam lorda i to jest ziemniak. Jakoś na odwrót to wszystko w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowykrol Napisano 30 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Ja mam riviera to jest nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 30 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Jakie macie już pyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skoczek Napisano 30 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2020 A czy w Rumuni są dziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Irek Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 Wszystko w tym roku się piepszy pogoda nie za ciekawa w przyszłym tyg. 3 dni z mrozami mają wystąpić. Chyba za szybko nie będziemy kopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bar Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 12 godzin temu, Gość skoczek napisał: A czy w Rumuni są dziki? Są, bo jest ASF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 15 godzin temu, Gość AB ziemniak napisał: Jakie macie już pyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafal Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 O ładne, widać wody też mają pod dostatkiem bo aż na przycu stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 Jaka to odmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojciech Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 9 godzin temu, Gość AB ziemniak napisał: Jaka to odmiana? Pewnie ubiegoroczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 Ziemniaki może i z tego roku ale nie rzepak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 Od 10 noce z przymrozkami więc wszystko wyrowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 45 minut temu, Gość Rolnik napisał: Od 10 noce z przymrozkami więc wszystko wyrowna O tak, pogoda na 10 dni do przodu jest mega wiarygodna. Zimę stulecia przetrwaliśmy, przetrwamy i te mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 1 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Ziemniaki może i z tego roku ale nie rzepak . A rzepak czemu nie z tego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 10 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Od 10 noce z przymrozkami więc wszystko wyrowna Nie wiem jak ty to patrzysz z tego co widzę najzimniejsza noc pokazuje 4 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość magnum Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 Wszystko jest z tego roku .Bo sa to ziemniaki kolegi. To ze u was gdzies tam na wschodzie i polnocy rzepaki jeszcze nie zakwitly a zboze zimowe nie zakrylo ziemii to nie oznacza ze wszedzie tak jest. Akurat Dolny Slask ma to do siebie ze jest najcieplejszy. Ogladajac na yt filmiki "ekspertami" od rolnictwa nie bede ich wymienial z nazwy bo tacy z nich rolnicy ze musza dorobic na yt . To nie wiem czym oni sie tam chwala . Moze na ich warunki jakos to tam wyglada . Przyklad wczorajszy film pszenica zimowa nie zakryla ziemi a on sie podnieca zexnigdy nie mial takiej pszenicy pieknej. W okolicach Wroclawia pszenice sa przed faza wyrzucenia liscia flagowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosciu Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 On 5/1/2020 at 9:54 AM, Okolice Wrocka said: Bardzo ładne ziemniaki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 14 godzin temu, Okolice Wrocka napisał: A rzepak czemu nie z tego roku? A niby dlaczego nie z tego roku? Mój w świętokrzyskim taki od dwóch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 Napisałem że nie z tego roku bo u nas wegetacja widocznie nieco późniejsza i tak obwicie to za tydzień dopiero będą kwitły . Na wtorek może Wam bałaganu narobić . https://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/czeka-nas-powrot-przymrozkow-imgw-alarmuje,320618,1,0.html#autoplay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 Dokładnie cztery dni z przymrozkami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 Przymrozki tylko w rejonach Podgórskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 3 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2020 Witam są już na gieldach młode ziemniaki z tuneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi