Gość Andrzej Napisano 3 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2020 Panowie umarzły wam ziemniaki od początku sezonu bo u mnie w okolicy to włóknina nawet dwa razy zmarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 3 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2020 2 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Panowie umarzły wam ziemniaki od początku sezonu bo u mnie w okolicy to włóknina nawet dwa razy zmarzła U mnie to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 3 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2020 42 minuty temu, Okolice Wrocka napisał: U mnie to gdzie? Świętokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 3 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2020 7 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Witam są już na gieldach młode ziemniaki z tuneli? Na broniszach są przynajmniej jak byłem w zeszłym tygodniu to były już Irga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 Witam jak tam w sieradzu kiedy beda mlode i czy byl deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz39 Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 Młode tunele już wykopane okolice sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 52 minuty temu, Tomasz39 napisał: Młode tunele już wykopane okolice sieradza A spod osłon kiedy ruszacie? Ile u was deszczu spadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 Spadł elegancki deszcz, drobny i rozłożony w czasie, wszystko pięknie wsiąkło, dzisiaj i jutro jeszcze dopada, ziemniaki zakrywają rzędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsumenta Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 26 minut temu, Krzysztoff napisał: Spadł elegancki deszcz, drobny i rozłożony w czasie, wszystko pięknie wsiąkło, dzisiaj i jutro jeszcze dopada, ziemniaki zakrywają rzędy. A następne noce przyjdzie przymrozek i wszystko skręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aba rolas Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 Mrozy mówia raczej bardziej na południe polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 Panowie ile u was napadalo łącznie od konca kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arkadio Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 22 minuty temu, Okolice Wrocka napisał: Panowie ile u was napadalo łącznie od konca kwietnia? Centralna Pl okolo 30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 Szykuje sie nadprodukcja. Ziemniak za darmo bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 1 godzinę temu, Gość Paweł napisał: Szykuje sie nadprodukcja. Ziemniak za darmo bedzie Widzę że nie masz zbytnio pojęcia o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 1 godzinę temu, Gość Paweł napisał: Szykuje sie nadprodukcja. Ziemniak za darmo bedzie K...a bo popadało 2 czy 3 dni na taką suszę, gdzie ty masz pojęcie o produkcji czego kolwiek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 29mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 Niezła jazda się na ogrodników w całej Polsce szykuje , do -8 https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2020-05-05/zimni-ogrodnicy-ani-mysla-nam-odpuscic-przymrozki-moga-siac-spustoszenie-na-polach-i-w-sadach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Niezła jazda się na ogrodników w całej Polsce szykuje , do -8 https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2020-05-05/zimni-ogrodnicy-ani-mysla-nam-odpuscic-przymrozki-moga-siac-spustoszenie-na-polach-i-w-sadach/ U mnie pokazuję 2 stopnie ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aba rolas Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Na kiedy Sieradz i okolice prognozują u siebie pierwsze kopanie Pyrek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Jak nie będzie mrozu to kolo 15 maja ja ruszam. Sadzone 20 luty. Już rzędy zakryły lada dzionek będą kwitły. Pozdrawiam amatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Das87 Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Sieradzak napisał: Jak nie będzie mrozu to kolo 15 maja ja ruszam. Sadzone 20 luty. Już rzędy zakryły lada dzionek będą kwitły. Pozdrawiam amatorów Witaj ja też planuje koło 15 no może 20 maja kopać. Ale wszystko zależy niestety od ogrodników. A masz jeszcze je przykryte czy już zebrales włóknina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Uwaga na drutowce bo jest rój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Witam. 20 ha mam przykryte wloknina za duży areał żeby pozwolić sobie na sterowanie włókninami zresztą ja używam 17 gramatury więc nie są zbyt zbujale . Deszczownia idzie między włókninami odkrywam i kopie już są jak 5 zł to za 2 tyg będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Das 87 Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 1 godzinę temu, Gość Sieradzak napisał: Witam. 20 ha mam przykryte wloknina za duży areał żeby pozwolić sobie na sterowanie włókninami zresztą ja używam 17 gramatury więc nie są zbyt zbujale . Deszczownia idzie między włókninami odkrywam i kopie już są jak 5 zł to za 2 tyg będą. To ja do Ciebie jestem działkowicz. Ja mam 3 ha pod przykryciem. Wczoraj patrzyłem to są podobnej wielkości co Ty mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Ja jeszcze z tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi