Gość Andrzej Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 23 minuty temu, Okolice Wrocka napisał: Ja jeszcze z tydzien Kolego z ciekawości ile z pod krzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Illopolo Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Okolice Wrocka napisał: Ja jeszcze z tydzien Straszne smoluchy te twoje ziemniaki. Na wielkość ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 A 40 ha przykryć możesz nie musisz się tu chwalić, bo nie jesteś w stanie Tych 20 ha upchnąć nawet grunt idzie jak strzała na jana 20 czerwiec bedzie... włóknina pod 17 grubości na pewno od początku sezonu nie miałeś to jest porażka, bo zimno było ten kto miał pod folia albo to i to uwierzę że wyjedzie 15 20 maj. Nie sama włóknina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Illopolo napisał: Straszne smoluchy te twoje ziemniaki. Na wielkość ładne. Ziemia czarna, spadlo 50l tojakie maja byc? Zapytaj kupców we Wroclawiu na targpaiscie jakie wola czy z czarnej ziemi czy z piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Witam jakke spadki temperatur moga za grozic ziemniakom w centrum zapowiadaja -3 -4 przy gruncie czy da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowykrol Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Grozer napisał: A 40 ha przykryć możesz nie musisz się tu chwalić, bo nie jesteś w stanie Tych 20 ha upchnąć nawet grunt idzie jak strzała na jana 20 czerwiec bedzie... włóknina pod 17 grubości na pewno od początku sezonu nie miałeś to jest porażka, bo zimno było ten kto miał pod folia albo to i to uwierzę że wyjedzie 15 20 maj. Nie sama włóknina. Mój drogi 20 to nie jest wcale dużo to jest 2 tyg kopania o ile jest zbyt. Nie jestem na etapie Anna z644 ale z drugiej strony liczę na mróz w całej Polsce wtedy te twoje grunty no wiesz. ... RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siemano Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 22 minuty temu, Gość Malinowykrol napisał: Mój drogi 20 to nie jest wcale dużo to jest 2 tyg kopania o ile jest zbyt. Nie jestem na etapie Anna z644 ale z drugiej strony liczę na mróz w całej Polsce wtedy te twoje grunty no wiesz. ... RIP A żeby tak tobie umarzły bo widzę że żerujesz na ludzkim nieszczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kit Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Kolegog nie badz takt do przodu bo z pod wlokniny tez moze pozamiatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 31 minut temu, Gość Malinowykrol napisał: Mój drogi 20 to nie jest wcale dużo to jest 2 tyg kopania o ile jest zbyt. Nie jestem na etapie Anna z644 ale z drugiej strony liczę na mróz w całej Polsce wtedy te twoje grunty no wiesz. ... RIP Typowy Polak Katolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Minus 1 wystarczy żeby po zawodach było. Niestety taki urok tej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 35 minut temu, Gość Malinowykrol napisał: Mój drogi 20 to nie jest wcale dużo to jest 2 tyg kopania o ile jest zbyt. Nie jestem na etapie Anna z644 ale z drugiej strony liczę na mróz w całej Polsce wtedy te twoje grunty no wiesz. ... RIP Tak a myślisz ze pod twoją włókniną nie przemarzną. Jaj będzie -5 to polecą równo.Gdybyś miał odrobinę pojęcia nie pisał byś takich bajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 31 minut temu, Gość Siemano napisał: A żeby tak tobie umarzły bo widzę że żerujesz na ludzkim nieszczęściu Siemano nie nie przejmuj się docinkami ,,malinowego króla". Nazwanie się malinowym królem i docinka o Annie świadczy o jego zarozumiałości. Takich idiotów na tym portalu jest mnogo a smutne jest to że IGRiT dopuszcza ich do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 Bo Polak taki jest a zwłaszcza rolnik- zebym ja miał a sąsiadowi żeby szlag trafił! Dopiero by brzuch wypinał pod kościołem w niedzielę! A PiS to jeszcze nakręca- ten co ma jest zły bo napewno ukradł albo dorobił się na krzywdzie tego co niema! Ku..a co to za kraj,co to za ludzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kk6 Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Po tych deszczach które były i będą padać niedziela/poniedziałek ziemia będzie parowac i takie -3 nic nie zrobi gruntom. Już nie raz było tak że włóknina sztywna od mrozu i tam gdzie dotykaly krzaki to przymarzly, a obok grunt bez szwanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx ziemniaki Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Panowie doradźcie jak mam ziemniaki krzaki wysokie niektóre już pod pąkiem odmiana Irga są w tej chwili nakryte jeszcze na wszelakie mrozy lepiej zdjąć włóknine czy zostawić /pewnie będzie mokra bo w poniedziałek ma padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alfabeta Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Skąd u was tyle jadu. Wystarczy pokazać wam ładne ziemniaki i już macie problem i życzycie sobie jak najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Kk6 napisał: Po tych deszczach które były i będą padać niedziela/poniedziałek ziemia będzie parowac i takie -3 nic nie zrobi gruntom. Już nie raz było tak że włóknina sztywna od mrozu i tam gdzie dotykaly krzaki to przymarzly, a obok grunt bez szwanku. Dokładnie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bomba Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Nie siejcie propagandy z mrozem kljak będzie deszcz nie będzie mrozu zresztą ziemia wilgotna to tak szybko mróz nie złapie roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Podlewanie kropelkowe w trakcie przymrozku cos pozytywnego przyniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Ma ładnie przydzwonić do - 6 przy gruncie a mają być 3 noce takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 13 godzin temu, Gość Kpr napisał: Bo Polak taki jest a zwłaszcza rolnik- zebym ja miał a sąsiadowi żeby szlag trafił! Dopiero by brzuch wypinał pod kościołem w niedzielę! A PiS to jeszcze nakręca- ten co ma jest zły bo napewno ukradł albo dorobił się na krzywdzie tego co niema! Ku..a co to za kraj,co to za ludzie?! A Pan to z KOD-u ma się rozumieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 2 godziny temu, Gość Alfabeta napisał: Skąd u was tyle jadu. Wystarczy pokazać wam ładne ziemniaki i już macie problem i życzycie sobie jak najgorzej. Unijne dotacje zrobiły swoje, mózgi się lasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siemano Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 U mnie mówią deszcz i 8 mm deszczu we wtorek może mróz nie złapie co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwek Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 59 minut temu, Gość Michal napisał: Ma ładnie przydzwonić do - 6 przy gruncie a mają być 3 noce takie Gdzie na być te - 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość magnum Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2020 Do wtorku jeszcze daleko . Wszystko moze sie zmienic. Wiec po co sue akrecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi