Gość Prorok Napisano 20 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Grójec napisał: Związki lecą jak głupie A to 20 maj. Do -5 przy gruncie, -2 na większe pół nocy. Współczuję Sandomierzowi bo u was ma być jeszcze więcej kolejny raz. Gdzie taka prognoza? chętnie sie zapoznam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgr Napisano 20 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2020 1 godzinę temu, Gość Grójec napisał: Związki lecą jak głupie A to 20 maj. Do -5 przy gruncie, -2 na większe pół nocy. Współczuję Sandomierzowi bo u was ma być jeszcze więcej kolejny raz. Na jakiej pogodzie to widzisz ? Sprawdzałem na trzech i ma być 3 na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bart Napisano 20 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Prorok napisał: A najlepiej po 3 za wagę..tak myślę;) Roman znowu zaczynasz?pewnie że lepiej by było Ale Cyba takie ceny się nie powtórzą. Nie lepiej po 1.5 a co rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 20 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2020 37 minut temu, Gość Bart napisał: Roman znowu zaczynasz?pewnie że lepiej by było Ale Cyba takie ceny się nie powtórzą. Nie lepiej po 1.5 a co rok? Lepiej bartusiu ale pierwszy rok bez przymrozków i znowu deser 50 gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bart Napisano 20 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2020 19 minut temu, Gość Prorok napisał: Lepiej bartusiu ale pierwszy rok bez przymrozków i znowu deser 50 gr No to akurat pewne. Ale nie ten sezon jeszcze. Może następny....kto wie co będzie za jakiś czas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 20 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2020 Dla wszystkich, ktory powątpiewają w możliwość wystąpienia przymrozków proszę zapoznać się z prognozą IMGW na następne dwie noce: http://pogodynka.pl/polska/prognoza2dni/polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2020 9 godzin temu, IGRiT napisał: Dla wszystkich, ktory powątpiewają w możliwość wystąpienia przymrozków proszę zapoznać się z prognozą IMGW na następne dwie noce: http://pogodynka.pl/polska/prognoza2dni/polska I co to niby miało być?? Proszę sobie sprawdzać prognozę na aplikacji pogoda&radar albo meteogramy dla gmin z uwzględnieniem własnej miejscowości aż nie z ogólnym opisem kraju lub województwa... U mnie na dziś +1 ...a jak będzie dowiem się jutro;) Prognozy w tym roku wybitnie się nie sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Ciekaw jestem komentarzy po dzisiejszym poranku. Okolice Bialobrzegow -3,5 na wysokości 1m. taka sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Okolice grójca 4 30 od 0 do -2,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Co tam?jak tam? Wszystko zmarzlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ops Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 No to rozwaliło, tylko zachód Polski nie dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błędów Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Błędów -3 na 2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Ops napisał: No to rozwaliło, tylko zachód Polski nie dostał Serio? U mnie pod grojcem zgodnie z prognoza.na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sds Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Biała Rawska +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Okolice Jasienca.- 0,5 działki położone nisko także nie chce mi się wierzyć w spadki do -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Tak się zastanawiam czy wychodzicie dalej od budynków czy tylko w laczkach na podwórko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Plus Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Biała plus 2? Chyba pod kołdrą. Przy gruncie -2 o 00 00. O 5 -1 na 2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Marcelo Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Okolice Przysuchy o 5.00 - 3,5 na 1metrze wszystko sztywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Przeważnie okolice bledowa i białej Rawskiej było - 2 - 3 a reszta co pisze jakieś plusy to lokalizacja termometr albo jego jakość made in china Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ass Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Plus napisał: Biała plus 2? Chyba pod kołdrą. Przy gruncie -2 o 00 00. O 5 -1 na 2m termometr mam elektroniczny, dokładny i u mnie (Biała) było na plusie, ale teren połozony wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Dokładnie, na plusie chyba na podwórku. U mnie okolice grojca tez było +2 na w budynkach. W sadzie, w miarę wysoko położonym -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 51 minut temu, Gość Robert napisał: Dokładnie, na plusie chyba na podwórku. U mnie okolice grojca tez było +2 na w budynkach. W sadzie, w miarę wysoko położonym -3 Mam 2 termometry w sadzie...oba na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Ja o 5 wstałem to dachy białe były od szronu a sąsiada termometr elektroniczny najniższą zanotował +1,2. Dach 7m szron , przed domem szron na bobie a elektroniczny w szczerym polu + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Dobra, -2 -3-10, a uszkodzenia widać? Bo u mnie nie, mimo że przymrozek był -3 a w tamtym roku to była galareta i ogólne bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Diox Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 5 kilometrów od Białej Rawskiej -1 na wysoko położonej działce, na dołkach pewnie nieco gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi