Gość Qwert Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 Za 5 Kg jabłek jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 idared w niektórych miejscach 0,85, łodzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kosztela Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 Jak zwykle robi się mniejszy popyt od razu wszyscy handlują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 nie wszyscy 85gr-90gr czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 idared 85 gr centrum polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 Idared 7+ chłodnia+fresh 0.95 na sortowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość a Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 lubelskie champion 7+ 1,1zł czerwone 7+ 1 zł , golden 6,5+ 1zł 7+ 1,3zł na sortowanie ka fresz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 Champion7+ 1zl , czerwone7+ 1zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 Duże grupy w okolicach Grójca 0.9 czerwone 1.3-1.4 Golden 1.4-1.5 Prince Białoruś w karton 1zl czerwone, idared na sortowanie od 0.8 nawet do 1.1 ruch za towarem znów wzrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość justa Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 Czy ktoś już dostał kase za banki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 Chlopaki ze wsi juz podostawali co niektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość justa Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 \\\ Chlopaki ze wsi juz podostawali co niektorzy A ile czasu trzeba czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 podobno do 3 mies od daty zlozenia wniosku o platnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 A jak tam jabłko? Chyba ssanie wróciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kiku Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 Co prawda jest marzec a nawet końcówka, ale jabłek też nie ma miliona ton! Czekolady nie ma i nie będzie, a korek to normalna rzecz tak że bez paniki dobry towar pójdzie za dobre monety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Idared Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2017 W gminie Białośliwie po zamiatane! jabłek brak !!trochę szampiona trochę jonagoreda,idareda 0!!!!! i by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość a Napisano 23 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2017 eksport powoli sie rozkreca, prawdopodobnie od przyszlego tygodnia mocniej sie ruszy. jablek jeszcze jest-chociaz u ludzi coraz mniej w komorach, to jednak komory grupowe sa pelne jablek jeszcze, cena zobaczymy jaka bedzie w przyszlym tygodniu, czesc osob twierdzi ze spadnie,ale mysle ze to nieprawda. Co do jakosci jablek osoby kupujace strsznie narzekaja na ich jakosc (jedrnosc niska), co bedzie dalej czas pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Ja mam jeszcze cztery komory pełne i czekam na cene w maju. Frajerzy niech sprzedajom. Ja chce pieniondze a nie drobne . Jak już zarobisz "pieniondze" to kup sobie za nie słownik języka polskiego. Dziwicie się później że z Was się śmieją, jak Wy w swoim ojczystym języku poprawnie nie potraficie mówić i pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Jak już zarobisz "pieniondze" to kup sobie za nie słownik języka polskiego. Dziwicie się później że z Was się śmieją, jak Wy w swoim ojczystym języku poprawnie nie potraficie mówić i pisać. Mnie nie jest potrzebny słownik. a jakbym chciał kupić go to mogę teraz bo mam pieniadze a takie wpisy to tylko z zazdrosci że człowiek umie jabłko sprzedawac i cene umie wziasc. Cena idzie w góre, pieniadze bendą dla wytrwałych a nie panikaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miodek się kłania Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Mnie nie jest potrzebny słownik. a jakbym chciał kupić go to mogę teraz bo mam pieniadze a takie wpisy to tylko z zazdrosci że człowiek umie jabłko sprzedawac i cene umie wziasc. Cena idzie w góre, pieniadze bendą dla wytrwałych a nie panikaży Ortograficzna katastrofa!!! Dobrze, że tata Ci sad kiedyś odpisał, bo na pewno byś na żadnym poważnym stanowisku teraz pracy nie znalazł, a tak możesz żyć na odpowiednim poziome materialnym mimo braku "kulturalnego" poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HEH Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Mnie nie jest potrzebny słownik. a jakbym chciał kupić go to mogę teraz bo mam pieniadze a takie wpisy to tylko z zazdrosci że człowiek umie jabłko sprzedawac i cene umie wziasc. Cena idzie w góre, pieniadze bendą dla wytrwałych a nie panikaży w tamtym roku też umiałeś wziąć "piniondze" w maju jak było po 0,70 ?? po za tym jak jesteś taki rekin biznesu to po co tu cokolwiek piszesz ? sprzedawaj kiedy zechcesz nic ci do tego kto kiedy sprzedaje. I na koniec cna nie idzie w góre tylko jak była tak jest już od miesiaca więc nie pisz bzdur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ohh Napisano 25 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2017 w tamtym roku też umiałeś wziąć "piniondze" w maju jak było po 0,70 ?? po za tym jak jesteś taki rekin biznesu to po co tu cokolwiek piszesz ? sprzedawaj kiedy zechcesz nic ci do tego kto kiedy sprzedaje. I na koniec cna nie idzie w góre tylko jak była tak jest już od miesiaca więc nie pisz bzdur całe sadownictwo życze jak najlepszych cen gramy razem 1 zł za czerwoniaki to wszytko co mi się udaje sprzedać wczoraj na Minsku 40 tirów z jabkiem norma 15 jak coś zapłaci to po 15.04 ale to są tylko wrózby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtas Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Daje rade za podstawowe odmiany wziąć w tej chwili 1zł????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 1 zł za idareta to bez problemu z resztą już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi