Gość Krakus Napisano 16 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2021 Nie kłam nie ma zeta w Krakowie 22 zl po co siejesz zament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol C. Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Handel w tym kraju to jedna wielka błazenada. Firmy handlujące z marketami mają ustaloną jedną cenę na cały tydzień a nam rolnikom zmieniają ja co dwa dni argumentując tym że na giełdzie stanioło bo gdzieś tam ktoś coś tam taniej płaci. Mam pytanie jakie są wasze opnie? Czy firmy agrosad, awex itp. obniżają ceny skupu stosując prostackie chwyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Syców Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Gość Karol C. napisał: Handel w tym kraju to jedna wielka błazenada. Firmy handlujące z marketami mają ustaloną jedną cenę na cały tydzień a nam rolnikom zmieniają ja co dwa dni argumentując tym że na giełdzie stanioło bo gdzieś tam ktoś coś tam taniej płaci. Mam pytanie jakie są wasze opnie? Czy firmy agrosad, awex itp. obniżają ceny skupu stosując prostackie chwyty? A jak pewnie że tak, grabie grabią do siebie do siebie byle jak najwięcej nagrabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 6 godzin temu, Gość Krakus napisał: Nie kłam nie ma zeta w Krakowie 22 zl po co siejesz zament Akurat ten kolega jest wiarygodny i prawdę mówi.. kieleccoki po tyle gola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ehe Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 3 godziny temu, Gość Karol C. napisał: Handel w tym kraju to jedna wielka błazenada. Firmy handlujące z marketami mają ustaloną jedną cenę na cały tydzień a nam rolnikom zmieniają ja co dwa dni argumentując tym że na giełdzie stanioło bo gdzieś tam ktoś coś tam taniej płaci. Mam pytanie jakie są wasze opnie? Czy firmy agrosad, awex itp. obniżają ceny skupu stosując prostackie chwyty? otwórz swoją firme i skupuj lub jak Ci żle nie handluj z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 9 godzin temu, Gość Krakus napisał: Nie kłam nie ma zeta w Krakowie 22 zl po co siejesz zament Taak, marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Ja nie pisze po ile się woła, tylko tyle ile się sprzedaje, bo tak kupców nauczyliście, że trzeba cenę utargowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolo Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 4 godziny temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Akurat ten kolega jest wiarygodny i prawdę mówi.. kieleccoki po tyle gola Te dziady z tbu pewnie takie mądre ? Jak u was grunt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 12 minut temu, Gość Lolo napisał: Te dziady z tbu pewnie takie mądre ? Jak u was grunt ? Już zaczynasz z obrażaniem? TBU do Katowic czy Łodzi nie jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsc Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Giełda Olsztyn irga 33 żółte 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Jak dzisiaj bronisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gr łysy Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 nie oddajcie chłopy ziemniaka za pół darmo to handlażyki sieja zamęt ziemniaka jest mało a będzie jeszcze mniej cenę zbijają pierdoleniem że ziemniaka jest w bród przy tych kosztach produkci dycha za worek to samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 koledzy jak dziś Katowice wołają za ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwator Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 17 godzin temu, Gość Gosc napisał: A dużo towaru jest na zjazdowej? Za chwilę przyjedzie taki rudy Darek na EPD, można tanio u niego kupic sąsiadom żal d...e ściska, ziemniaczki młode w tym roku nie wypaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 5 godzin temu, Gość Lolo napisał: Te dziady z tbu pewnie takie mądre ? Jak u was grunt ? Dziad ze zielonego Lublina KRA, pewnie kojarzysz bo codziennie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Można się tu dowiedzieć wszystkiego tylko nie aktualnej sytuacji na rynku i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 34 minuty temu, Sieradzak napisał: Można się tu dowiedzieć wszystkiego tylko nie aktualnej sytuacji na rynku i ceny. Ja zawsze pisze aktualne i wiarygodne informacje ale niektórym widocznie żal dupe ściska że handel nie idzie i plonu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Ursus4062 napisał: Ja zawsze pisze aktualne i wiarygodne informacje ale niektórym widocznie żal dupe ściska że handel nie idzie i plonu nie ma Nie wiem jak z handlem ale z plonem masz całkowitą rację. Od 8 do dzisiaj na lordzie i denarze 0 przyrostów. Kończą się i mam wątpliwości czy osiągną wielkość handlową./południe świętokrzyskiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Na Sieradzu rekordy już 40 ton z ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Ręce opadaja ,kazdy stęka jeczy ze nie ma co kopać a cena leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Jak zwykle wszyscy narzekają jak to nie rosną a pozniej we wrześniu luzem po 15gr ładować będziecie byle sprzedać bo tyle narosło. Taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 21 godzin temu, Ursus4062 napisał: Rybitwy zeta zrobili Rybitwy 25-30 cena na tą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 U mnie pierwszy raz odkąd uprawiam ziemniaka, zdarzają się popękane sztuki w lordzie, rok po centrali, może już się wyradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 23 godziny temu, Gość Gosc napisał: A dużo towaru jest na zjazdowej? Za chwilę przyjedzie taki rudy Darek na EPD, można tanio u niego kupic I co z tego że tanio u niego kupiłem jak towar na wyrzucenie bo cały czarny się zrobił. Nic dziwnego że z ceny schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Finkm Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2021 Prawdopodobnie moze być to za duża ilość azotu Ale mogę się też I mylić rok jest bardzo dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi