Ursus4062 Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 22 minuty temu, Gość Tomek napisał: Chłopy już widać ze zima będzie do końca marca, a to już coś no tylko wtedy sie nie bedzie opłacało przykrywac bo tak jak w inne lata jak jest późno wiosna, to od razu jest po 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 36 minut temu, Ursus4062 napisał: no tylko wtedy sie nie bedzie opłacało przykrywac bo tak jak w inne lata jak jest późno wiosna, to od razu jest po 20 stopni No i oczywiście rumuny nas zaleją wczesnym ziemniakiem zanim my ruszymy. A u nich już się wiosną robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiosna Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 W dniu 27.01.2021 o 09:36, Ursus4062 napisał: polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem A ja polecam śledzić prognozy długoterminowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 15 minut temu, Gość Wiosna napisał: A ja polecam śledzić prognozy długoterminowe mi chodzi o to że on napisał ile juz posadziłes, a ja napisałem że kiełkuje riviere i volumie, a nie sadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 3 godziny temu, Gość Wiosna napisał: A ja polecam śledzić prognozy długoterminowe A co ci z prognoz długoterminowych? Jak oni nie potrafia powiedzieć jaka pogoda bedzie przez 3-4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 16 minut temu, Okolice Wrocka napisał: A co ci z prognoz długoterminowych? Jak oni nie potrafia powiedzieć jaka pogoda bedzie przez 3-4 dni jak ja obserwuje accuaweater to co 3 dni całkowicie zmieniają prognoze na luty, marzec, kwiecien, dzisiaj rano patrzyłem to było dosyc ciepło do 20 lutego a reszta lutego i marzec 4, 5 stopni a teraz patrze to cały luty okolice 0 a marzec nagle po 10 więc nie ma co patrzeć na pogode dalej niż tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dalek Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2021 W zeszłym sezonie to chociaż za włóknine czlowiek parę groszy wziął ale w tym roku jak natura nie pomoże to i z włóknina będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2021 37 minut temu, Gość Dalek napisał: W zeszłym sezonie to chociaż za włóknine czlowiek parę groszy wziął ale w tym roku jak natura nie pomoże to i z włóknina będzie problem W tym sezonie będzie lepszy grosz za późnego jak wczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2021 28 minutes ago, Konstantynopolitanczyk said: W tym sezonie będzie lepszy grosz za późnego jak wczesnego Co będzie to się okaże, na ferowałbym jeszce wyroków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 jakie opinie macie na temat ziemniaka odmiana Colomba ??? podpowie ktoś z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 wcześniejszy od lorda, daje ładny plon tylko musi mieć wode bo na suszy troche lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 Sadzarki juz naszykowane? Pod koniec tygodnia będzie sadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik9876 Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 Chyba na łóżku po 22... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 24 minuty temu, Rolnik9876 napisał: Chyba na łóżku po 22... Ty tylko po 22 możesz? Ok Wroclawia sadzenie bedzie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dol Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 Godzinę temu, Okolice Wrocka napisał: Ty tylko po 22 możesz? Ok Wroclawia sadzenie bedzie napewno Ja bym na twoim miejscu już dzisiaj wyjeżdżał bo cię ktoś jeszcze wyprzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 kraków też sie szykuje, kolega w sobote wsadził pod tunel ale on ma taki na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość smiech Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 Tylko duza sadzcie zeby w czerwcu byly po 40 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szzone Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 1 godzinę temu, Gość smiech napisał: Tylko duza sadzcie zeby w czerwcu byly po 40 gr Nie będą po 40gr tylko po 2zł. Tyle że za 15kg. Jechałem dzisiaj koło Wrocławia to woda w polach stoi a miejscami jeszcze śnieg leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 Sól już rozsiana, ziemniaki skiełkowane, zaprawione, teraz tylko druga dawka nawozów agregat i od środy sadzimy pod folię i włókninę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zły rolnik Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 sadźcie sadźcie bo już młody w marketach z cypru i izraela pozdro :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 4 godziny temu, Gość Scania esi napisał: Sól już rozsiana, ziemniaki skiełkowane, zaprawione, teraz tylko druga dawka nawozów agregat i od środy sadzimy pod folię i włókninę! A ja myślałem ze ci co kielkowali od grudnia i sadzili w styczniu to od środy będą już kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Makumba Napisano 21 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 5 godzin temu, Gość Scania esi napisał: Sól już rozsiana, ziemniaki skiełkowane, zaprawione, teraz tylko druga dawka nawozów agregat i od środy sadzimy pod folię i włókninę! Zawiode cie scania , ja juz wsadzilem 50 ha oczywiscie w Rumuni mam gospodarstwo wydzierzawione pozdrawiam i zycze powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 16 godzin temu, Gość Dol napisał: Ja bym na twoim miejscu już dzisiaj wyjeżdżał bo cię ktoś jeszcze wyprzedzi Co tam masz czerechu olesnicki do powiedzenia? Musze wykopać przed wami bo jak zaczniecie jeździć z tymi waszymi poobojanymi lulkami to bedzie 20gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 Jak dzieci, co roku to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi