Gość Princ Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Zrobiliście z tego forum bagno. A to ze jeden z drugim pisze ze słownikiem na klawiaturze to jeszcze o inteligencji nie świadczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Gość Pioneer napisał: Ale ty prorok a nie naganiacz. Dobra niech stracę 5 % od dochodu. Pasuje? Ja tylko doradzam.decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność też ponosisz ty. Ja tylko kasę za doradztwo biorę:) Pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioneer Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Prorok napisał: Ja tylko doradzam.decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność też ponosisz ty. Ja tylko kasę za doradztwo biorę:) Pasuje Jak nie będzie dochodu to i prowizji nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Gość Pioneer napisał: Jak nie będzie dochodu to i prowizji nie bedzie Tak to się nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Gość Princ napisał: Zrobiliście z tego forum bagno. A to ze jeden z drugim pisze ze słownikiem na klawiaturze to jeszcze o inteligencji nie świadczy;) Coś taki napięty jak plandeka na żuku?? Nie musisz zaglądać,czytać i komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Panowie, proszę pisać na temat a nie rzucać w siebie śnieżkami ... jak nie ma nic do dodania to proszę bzdur nie pisać tylko po to aby pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupiec Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Gość Princ napisał: Zrobiliście z tego forum bagno. A to ze jeden z drugim pisze ze słownikiem na klawiaturze to jeszcze o inteligencji nie świadczy;) Bagno to robią ludzie, którzy nie powinni mieć dostępu do internetu, gdyż nie potrafią się dobrze wysłowić, a co mówić o prowadzeniu dyskusji online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Kupiec napisał: Bagno to robią ludzie, którzy nie powinni mieć dostępu do internetu, gdyż nie potrafią się dobrze wysłowić, a co mówić o prowadzeniu dyskusji online. Racja,ogranicz dostęp do internetu,zostaniesz sam i będziesz miał zawsze rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 56 minut temu, Kupiec napisał: Bagno to robią ludzie, którzy nie powinni mieć dostępu do internetu, gdyż nie potrafią się dobrze wysłowić, a co mówić o prowadzeniu dyskusji online. 27 minut temu, Gość Gość s napisał: Racja,ogranicz dostęp do internetu,zostaniesz sam i będziesz miał zawsze rację. Co taka nerwówka .Dużo jabłka ci zostało to się wciekasz.Jak by była cena byś szyję nośił wyzej ja głowę i byś się śmiał.Rok rużnicy i jaki mięciutki jesteś aż szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Co taka nerwówka .Dużo jabłka ci zostało to się wciekasz.Jak by była cena byś szyję nośił wyzej ja głowę i byś się śmiał.Rok rużnicy i jaki mięciutki jesteś aż szkoda gadać. Jabłka prawie sprzedane w tym sezonie wyjątkowo wcześnie ze względu na grad.Zostało 90 ton bez gradu Idareda i Ligola, ale to na czerwiec,lipiec.Z tym wciekaniem,szyją,głową i śmianiem nie wiem o co chodzì Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupiec Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Gość s napisał: Racja,ogranicz dostęp do internetu,zostaniesz sam i będziesz miał zawsze rację. Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi tu o to kto ma rację tylko rozmowa jest zupełnie o czymś innym. Ja bym proponował administratorowi prosty sposób na poprawę jakości forum. Piszą tylko zarejestrowani, reszta niech idzie popisać komentarze na fb. A tak się robi syf, bo pisze jeden i ten sam pod paroma nickami te swoje mądrości. Ps. Wbrew temu co zarzucał mi Prorok to nie ja jestem realista, kupcem i jeszcze tam jakimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Nie ma co się tak napinać. Ceny niezmienne od 2 m-cy Tylko dobry humor może nas uratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Dziś miałem propozycję 1,3 za szampiona ligola i 1,4 za prinsa w karton na rynek krajowy . Jak powiedziałem gościowi ze robiłem przed świętami za 1,7 prinsa i 1,5 ligol szampion to się uśmiechnął i odjechał. JAK CENY U WAS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 W dniu 28.03.2021 o 15:46, Gość Gość s napisał: Mam na myśli okres do 2 maja No i jak idzie w wiadomym kierunku??? Bo z tego co słyszałem to nie dość ,że ceny w dół to jeszcze zejście slabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Michał S napisał: Dziś miałem propozycję 1,3 za szampiona ligola i 1,4 za prinsa w karton na rynek krajowy . Jak powiedziałem gościowi ze robiłem przed świętami za 1,7 prinsa i 1,5 ligol szampion to się uśmiechnął i odjechał. JAK CENY U WAS ? Prince karton 1.40 Szampion i Ligol 1.30 Golden 7 1.50. Na rumuna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gargamel Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Prorok napisał: No i jak idzie w wiadomym kierunku??? Bo z tego co słyszałem to nie dość ,że ceny w dół to jeszcze zejście slabe I znowu ta sama bajka towar nie idzie, brak zamówień, chłopy trzymają itp. itd. Przed świętami też tak było i teraz też,fruit family 3 razy piszą dziś na igrit że kupią z 8 odmian,pewnie sypią gdzieś do rowu albo może do zoo zwierzęta dokarmiania. Miesięcznie po 300tys ton sprzedają i cały czas mowa że sadownicy trzymają ,to skąd te jabłka ja się pytam w sprzedaży ?W styczniu martwili się jaki będzie następny sezon a dziś już mamy odpowiedż,U nas niech trochę przetrzepie i po bólu,niektórzy ochłoną może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Prorok napisał: No i jak idzie w wiadomym kierunku??? Bo z tego co słyszałem to nie dość ,że ceny w dół to jeszcze zejście slabe Tak idzie, tiry nie tylko Białorusi ale również sporo na RU po okolicy ładuje, Litwa i Rumunia też widać sie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Cena lepsza zazwyczaj była po świętach jak święta były po 15 kwietnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Zauważmy też że w innych latach na wiosnę grupy sprowadzali towar z zagranicy a dziś aby kupić gdzieś ładne jabłko trzeba zapłacić krocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Gość Pioter napisał: Tak idzie, tiry nie tylko Białorusi ale również sporo na RU po okolicy ładuje, Litwa i Rumunia też widać sie kręci. Jakie ceny??bo to rynki ,które słabo płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2021 10 godzin temu, Gość Gargamel napisał: I znowu ta sama bajka towar nie idzie, brak zamówień, chłopy trzymają itp. itd. Przed świętami też tak było i teraz też,fruit family 3 razy piszą dziś na igrit że kupią z 8 odmian,pewnie sypią gdzieś do rowu albo może do zoo zwierzęta dokarmiania. Miesięcznie po 300tys ton sprzedają i cały czas mowa że sadownicy trzymają ,to skąd te jabłka ja się pytam w sprzedaży ?W styczniu martwili się jaki będzie następny sezon a dziś już mamy odpowiedż,U nas niech trochę przetrzepie i po bólu,niektórzy ochłoną może Daj na sort do fruit family i wklej protokół z sortowania;) Net wszystko przyjmie:p Po co tyle sadzić i modlić się o mróz i przestrzepanie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Job Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2021 8 minut temu, Prorok napisał: Daj na sort do fruit family i wklaj protokół z sortowania;) Net wszystko przyjmie:p Po co tyle sadzić i modlić się o mróz i przestrzepanie????? Soetowalem tam komorę goldena. 3 % przemysłu. Ceny jedne z najlepszych. Kasa po 45 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Gość Job napisał: Soetowalem tam komorę goldena. 3 % przemysłu. Ceny jedne z najlepszych. Kasa po 45 dniach. Gratuluje.malo kto ma taki wynik w rzeczywistości bo w necie to każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gargamel Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Dziś sobota i jadąc przez grudzkowola stały 4 tiry na RUS blachach po jabłko i jeden Białorusin wcześniej.jaki wniosek- że handel stoi i jabłko nie idzie jak w całym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2021 50 minut temu, Gość Gargamel napisał: Dziś sobota i jadąc przez grudzkowola stały 4 tiry na RUS blachach po jabłko i jeden Białorusin wcześniej.jaki wniosek- że handel stoi i jabłko nie idzie jak w całym sezonie Ceny...jakie ceny?? Od 1,2 do 1,4.. W piątek widziałem 3 składy z przemysłem...faktycznie ostro idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi