Gość pawel Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2021 za dużo jest badziewia i ceny spadły, ssanie jest przeciętne, towaru full, ceny jak wyzej, Prince już gdzie nie gdzie 1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam wgr Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Od jutra obniża o 10 gr.. A miało być tak pięknie ;{ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hhhhh Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Adam wgr napisał: Od jutra obniża o 10 gr.. A miało być tak pięknie ;{ Od jutra o10 gr podwyżka i będzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 No i co?poszło?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 10 godzin temu, Prorok napisał: No i co?poszło?;) No pewnie 10 gr w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 13 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Weźmie się za najdareta 1,2 za wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 13 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Michał S napisał: Weźmie się za najdareta 1,2 za wagę? Zależy za ile kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 13 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Michał S napisał: Weźmie się za najdareta 1,2 za wagę? Jak dobrze czerwony to może może. Pojawiają się takie ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Gość Filozof napisał: Jak dobrze czerwony to może może. Pojawiają się takie ogłoszenia Jabłka ładnego już brakuje.Każdy co ma ładne to trzyma do maja.Czeka na dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Witam, co jest grane,że w grójeckim skupiorze mają ruch jak w środku sezonu? ERW, jak przejezdzam również to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Gość Daniel napisał: Witam, co jest grane,że w grójeckim skupiorze mają ruch jak w środku sezonu? ERW, jak przejezdzam również to samo. Co z tego ,że ruch jak ceny niskie. Trzeba trzymać do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Mam jeszcze trochę jabłek jakoś mi się nie wydaje ze trzymanie ma sens (no chyba że do połowy czerwca ) maj będzie gorszy jak kwiecień, mi i moim sąsiadom wydawało się że Ukraina ruszy na ich święta a tu dziś 15 do świąt 2 tygodnie i cisza także małe prawdopodobieństwo że coś pójdzie, zwiększy się ruch i cena podskoczy . Przecież wzrost ceny zawsze wyglądał tak samo , najpierw musiał się ruch zwiększyć musiało brakować opakowań z 7-10 dni i wtedy cek 10 gr do góry a w tym roku ANI razu tak nie było ,popyt jest stabilny więc cena też. Moim zdaniem ten sezon skończy się taką samą ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Michał S napisał: Mam jeszcze trochę jabłek jakoś mi się nie wydaje ze trzymanie ma sens (no chyba że do połowy czerwca ) maj będzie gorszy jak kwiecień, mi i moim sąsiadom wydawało się że Ukraina ruszy na ich święta a tu dziś 15 do świąt 2 tygodnie i cisza także małe prawdopodobieństwo że coś pójdzie, zwiększy się ruch i cena podskoczy . Przecież wzrost ceny zawsze wyglądał tak samo , najpierw musiał się ruch zwiększyć musiało brakować opakowań z 7-10 dni i wtedy cek 10 gr do góry a w tym roku ANI razu tak nie było ,popyt jest stabilny więc cena też. Moim zdaniem ten sezon skończy się taką samą ceną. Nie musiałeś tego pisać i odbierać ludziom nadziei. Ja dodaję im optymizmu i wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 52 minuty temu, Prorok napisał: Nie musiałeś tego pisać i odbierać ludziom nadziei. Ja dodaję im optymizmu i wiary trzeba czekać i mieć nadzieje cena napewno pojdzie do góry.W tym roku to już będzie maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Trzeba czekać...paki pełne przemysłu znowu ostro kursują... Jeszcze połowa komór na taśmę i cena skoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Prorok napisał: Co z tego ,że ruch jak ceny niskie. Trzeba trzymać do maja Skupiorze w sensie bardzo dużo przemysłu lata po okolicy. Czasem zastanawiam się jaki jest sens budowania chłodni. Moim zdaniem dla wygody przetwórni.Przecież to w 20 lat się nie zwróci, nie mówiąc o zarobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaxek Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Jak proroctwa na najbliższe dni,tygodnie? Możemy spodziewać się spektakularnych wzrostów cen naszych jabłek? Zachód pusty juz się wysorzedal z towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupiec Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Tak, od poniedziałku 3zł za wagę i aby dawaj. Wyłącz telefon, bo nie dadzą ci żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Gość Jaxek napisał: Jak proroctwa na najbliższe dni,tygodnie? Możemy spodziewać się spektakularnych wzrostów cen naszych jabłek? Zachód pusty juz się wysorzedal z towaru Do 15 go maja nie spodziewam się wielkich zmian... W maju zwykle jabłko kuca... Cudu nad Wisłą w tym sezonie nie spodziewam się choć możliwe wzrosty w czerwcu.zalezy ile komór skończy na BDF ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 37 minut temu, Kupiec napisał: Tak, od poniedziałku 3zł za wagę i aby dawaj. Wyłącz telefon, bo nie dadzą ci żyć. Koledze jak zwykle humor dopisuje;) Pogratulować:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pomocnik jasnowidza Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 No co ty , chcesz od drugiego sadownika proroctwa . Jest tylko jedno proroctwo , on już sprzedał i na pewno nawet w czerwcu nie zdrożeje . Jak co to towaru ful i może stanieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupiec Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 A cóż innego można napisać jak się czyta to wieczne bujanie w obłokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 A ja wierzę, że będzie lepiej. W tamtym roku nikt nie liczył na ceny a sprzedałem kartofla Glostera za wagę lepiej niż 99% osób galę pasek 7kg jednosci i full kolor. W tym roku mam jeszcze 400 ton jabłka. Sprzedałem 200t. Czekam minimum do 1 czerwca. Kto musi niech sprzedaje tym lepiej dla mnie. P.s nie raz sypalem całe komory na BDF. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2021 18 godzin temu, Gość Jacek napisał: A ja wierzę, że będzie lepiej. W tamtym roku nikt nie liczył na ceny a sprzedałem kartofla Glostera za wagę lepiej niż 99% osób galę pasek 7kg jednosci i full kolor. W tym roku mam jeszcze 400 ton jabłka. Sprzedałem 200t. Czekam minimum do 1 czerwca. Kto musi niech sprzedaje tym lepiej dla mnie. P.s nie raz sypalem całe komory na BDF. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.. Gratuluje zeszlego sezonu ale nie codziennie jest dzień dziecka i to,że zdarzyło się raz wcale nie znaczy ,że się powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Panowie sadownicy nie dziwcie się że nie ma zbytu na jabłko bo sami wstrzymywaliscie bardzo mocno sprzedaż dwa miesiące temu ja proponowałem 1.5 w mój karton teraz ci sami panowie proponują mi ten towar po 1.2 tylko ze teraz nie jest ich kolej oni zawsze sprzedawali w okolicach nowego roku znam bardzo wielu którzy normalnie już dawno powinni mieć puste komory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi