Michał S Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Tak, poszło na dół prinsa przed świętami robiłem po 1,7 w karton teraz 1,3 max 1,4 Golden w marcu 1,9 - 1,8 teraz 1,5 max 1,6 Ligol z 1,6 na 1,4 Szampion z 1,5 na 1,35 -1,4 Idared , najdared bez zmian Więcej cena nie znam bo innych odmian nie mam i tak już kończę zostało mi 100 Skrzyn uciekłem przed spadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Michał S napisał: Tak, poszło na dół prinsa przed świętami robiłem po 1,7 w karton teraz 1,3 max 1,4 Golden w marcu 1,9 - 1,8 teraz 1,5 max 1,6 Ligol z 1,6 na 1,4 Szampion z 1,5 na 1,35 -1,4 Idared , najdared bez zmian Więcej cena nie znam bo innych odmian nie mam i tak już kończę zostało mi 100 Skrzyn uciekłem przed spadkami 4 godziny temu, Michał S napisał: Tak, poszło na dół prinsa przed świętami robiłem po 1,7 w karton teraz 1,3 max 1,4 Golden w marcu 1,9 - 1,8 teraz 1,5 max 1,6 Ligol z 1,6 na 1,4 Szampion z 1,5 na 1,35 -1,4 Idared , najdared bez zmian Więcej cena nie znam bo innych odmian nie mam i tak już kończę zostało mi 100 Skrzyn uciekłem przed spadkami Gdzie uciekasz będzie 3zł na kiluwce .Poczekaj jeszcze do nowego sezonu daleko.W maju przyjdzie ciepło to trochę za prąd z apłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 15 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2021 Idared 1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 15 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2021 2 godziny temu, Gość Kamil napisał: Idared 1zl Czyżby odbicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Nosacz Napisano 15 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2021 Sprostowanie, 1 zł w karton, 0,9 na sortownie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 Dobra cena.bywaly lata,że było po 50 gr . Golden 1,5-1,7.gala ok 2. Ostre sortowanie więc ceny po minimum 30% niższe ale sąsiad tego nie musi wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 Mocny spadek cenowy będzie i dalej przy takim zejściu. Zapotrzebowanie na jabłko jest bardzo niskie. Hyba sezon jabłkowy dobiega do końca. Ten,kto nie chciał w lutym za Princa 1,7 za wagę, to teraz prosi po 1 zł na sortowanie. Ale była nadzieja na 5 zł za wagę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Mocny spadek cenowy będzie i dalej przy takim zejściu. Zapotrzebowanie na jabłko jest bardzo niskie. Hyba sezon jabłkowy dobiega do końca. Ten,kto nie chciał w lutym za Princa 1,7 za wagę, to teraz prosi po 1 zł na sortowanie. Ale była nadzieja na 5 zł za wagę........ Nadzieja zawsze umiera ostatnia.najpierw w kwietniu miało ostro ruszyć,potem w maju,teraz to już tylko czerwiec może nas uratować albo lipiec. Teraz pomyslcie co będzie tym sezonie. Jabłek bedzie sporo więcej niż w poprzednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 W dniu 8.03.2021 o 19:21, Gość Jan napisał: Spokojnie. Cierpliwie zostaną nagrodzeni. 4 zł za wagę nie będzie ale 2.50 spokojnie osiągnie jabłko typu gala, golden, Prince. Idared przekroczy 2zl. Jeszcze półtora miesiąca i wspomnienie moje słowa. Wspominam twoje słowa.minely 2 m-ce i co???? Cierpliwi zostali nagrodzeni???? Czy teraz czekać trzeba do czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bon Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 12 minut temu, Prorok napisał: Wspominam twoje słowa.minely 2 m-ce i co???? Cierpliwi zostali nagrodzeni???? Czy teraz czekać trzeba do czerwca? Przecież jeszcze nie koniec handlu. Dopiero połowa maja. Kto ma towar baltone to weźmie kasę ... BDF latają jeden za drugim..nie ma za dużo ładnego towaru. Kozietuly, Potycz, Samborzec zasypane towarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gggg Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 No nie wiem czy tak będzie dużo tych jabłek w tym roku w wielu regionach dołki zamarznięte jabłoń nie wspomnę już o wiśni i czereśni co całe kwatery pomarznięte,kwitnienia też umiarkowane nie ma szału. A jeszcze długi sezon przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 2 godziny temu, Gość Bon napisał: Przecież jeszcze nie koniec handlu. Dopiero połowa maja. Kto ma towar baltone to weźmie kasę ... BDF latają jeden za drugim..nie ma za dużo ładnego towaru. Kozietuly, Potycz, Samborzec zasypane towarem. Pisał to 08.03.2021....policx półtora miesiąca od tej daty . Zweryfikuj fakty;) Nastepny marzyciel....od kwietnia słyszę: Już nie ma ładnego towaru i zachód się wyprzedal. Tymczasem popyt słaby a ludzie kupują truskawki po 40 a nie jabłka po 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 2 godziny temu, Gość Gggg napisał: No nie wiem czy tak będzie dużo tych jabłek w tym roku w wielu regionach dołki zamarznięte jabłoń nie wspomnę już o wiśni i czereśni co całe kwatery pomarznięte,kwitnienia też umiarkowane nie ma szału. A jeszcze długi sezon przed nami Pod grojcem wszystko jest. I jabłka i wiśnie i czereśnie.cala reszta też Wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bon Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 36 minut temu, Prorok napisał: Pisał to 08.03.2021....policx półtora miesiąca od tej daty . Zweryfikuj fakty;) Nastepny marzyciel....od kwietnia słyszę: Już nie ma ładnego towaru i zachód się wyprzedal. Tymczasem popyt słaby a ludzie kupują truskawki po 40 a nie jabłka po 3. W tamtym roku też miało być słabo bo covid i braliśmy pod 4zl za glostera. W tym roku będzie podobnie dwa trzy tygodnie i cena pójdzie w górę. Niech się wysprzedadza ci co muszą. Prince 7-9 z badaniami na Holandię 2zl za wagę można juz dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 1 godzinę temu, Gość Bon napisał: W tamtym roku też miało być słabo bo covid i braliśmy pod 4zl za glostera. W tym roku będzie podobnie dwa trzy tygodnie i cena pójdzie w górę. Niech się wysprzedadza ci co muszą. Prince 7-9 z badaniami na Holandię 2zl za wagę można juz dostać. Oby tak było,życzę z całego serca. Na chwilę obecną o ile ktoś bierze glostera to 0,8 zł na sortownie.po wyjdzie jakieś 50-60 gr Tylko w tym roku nie ma paniki covidowej, a każdy rok jest inny . W tamtym roku zaczęlo rosnąć w kwietniu..teraz mamy połowę maja Nie doszukiwalbym się analogii w poprzednim sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suchy Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 Idared w karton jaka cena ? Ktoś robił lub robi aktualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 3 hours ago, Guest Suchy said: Idared w karton jaka cena ? Ktoś robił lub robi aktualnie? Cena 1,1 w karton sam szykowałem w tamtym tygodniu lufę i teraz robię kolejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 Jeszcze dwa tygodnie takiego zejśća jak teraz i będzie wszystkie jabłko po 0,80 gr.A na jesieni będziecie marzyli o 50 gr.za deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 18 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2021 8 godzin temu, Gość Tsa napisał: U nas Sandomierz kręcą się za jabłkami. Sporo Białorusinów i rumonow jeździ. Ceny od 1.2 do 1.7 w karton kupca. Nie jest źle. P s boskopa nie mamy w tym roku przemarzł No rewelacja.czyli jabłko po przygotowaniu. max 1-1,5 . Faktycznie może być gorzej. P.s. Tylko boskopa???były lamentu,że wszystko wam zmarzlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 18 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2021 19 minut temu, Prorok napisał: No rewelacja.czyli jabłko po przygotowaniu. max 1-1,5 . Faktycznie może być gorzej. P.s. Tylko boskopa???były lamentu,że wszystko wam zmarzlo Jeszcze będziesz chciał sprzedać w nowym sezonie w tej cenie jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 19 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2021 W dniu 18.05.2021 o 06:54, Gość Tsa napisał: Jeszcze będziesz chciał sprzedać w nowym sezonie w tej cenie jabłko. Wszystko zmarzlo.zachod nie ma nic.benelux łyknie z pola po 2 i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksander Napisano 22 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2021 Dzień dobry. Jakie są obecnie realne ceny za jabłka z ULO po SF baltone. Mam do otwarcia następujące ilości jabłka: Komora 1 gala brookfield 120ton jak 68-85mm. Komora 2 i 3 golden delicious 200 ton kal 7+ Komora 4 Red jonaprince 80 ton 70-95mm oraz ligol 40 ton 70+ Komora 5 ligol 60ton 7+ oraz najdared 60 ton 70-90mm Komora 6 najdared 40ton 70-90mm idared 60ton 70-90 oraz glosterr 20 ton 65-85mm. Jabłko w większosci spod siatek antygradowych, czyste, jedności wysoko no. Prince 7kg. Przetrzymywane w technologii ULO + SF. Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem w dobrych pieniądzach to zapraszam. Jestem w stanie przygotować jabłko w dowolne opakowanie karton,łuszczka, bushel, woreczki. 3 pozostałości w normie. Gmina Biała Rawska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 22 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2021 Idared 0,8 a reszta poza galami i goldenem 1 zł. Na sortowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 22 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2021 Po ile gala prazek ? Golden ? King roat , jeremino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksander Napisano 22 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2021 3 godziny temu, Gość Realne ceny napisał: Idared 0,8 a reszta poza galami i goldenem 1 zł. Na sortowanie Aż tak staniał towar? Nie interesowałem się tematem 2 miesiące.. masakrycznie nisko. Gala i golden jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi