Gość stop cenzurze Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 8 godzin temu, Gość Fan Proroka napisał: Znając niektorych to nie wiem czy takie zwykle dowcipasy to sa w niektorych przypadkach Czemu teraz piszesz pod pesymista a nie pod Prorok ? Bo proukrainski admin cenzuruje moje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 8 godzin temu, Gość Olo napisał: jak mogli obsadzić wszystkie łąki borowka skoro cały czas twierdziles że to jabłkami obsadzone .zdecyduj się prorok bo robisz się mało wiarygodny. I nie wstydź się swojego niku .miej jaja. co dziwnego jest że kolega do Meksyku jeździ.stac to to jeździ.proste? Dla Ciebie jak ktoś sprzedaje towar drożej niż Ty to już bajki pisze.a niech sprzedaje nawet po 2 zł. Wyrwali jabłonie posadzili borówkę na lakach Rowy dalej pod jabłonka Niestety geniuszu bajki Marcina,gnuj,bajki przy wódce to nie ja:) Więc komentuj treść i skończ personalne wycieczki. Bardzo mnie cieszą cudze sukcesy I sprzedaż nawet po 5 A w Meksyku też byłem więc każdy może pojechać Jak tam ceny jabłek??? Może chociaż raz odpowiesz? Bo jak była 2tygodniowa hossa to pierwszy mnie hejtowales?;) Mam jaja.w sierpniu pisałem o 4 mln ton i kiepskim sezonie i niskich cenach. Przewin kilka stron i poczytaj jak mnie komentowaliscie. Potrafisz przeznac się do błędu czy tylko pisać personalne bzdety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 9 godzin temu, Gość Fan Proroka napisał: Znając niektorych to nie wiem czy takie zwykle dowcipasy to sa w niektorych przypadkach Czemu teraz piszesz pod pesymista a nie pod Prorok ? Są bo nigdy nie pisze nic o osobie tylko komentuje treść publikacji Personalne wycieczki niczego nie wnoszą do tematu Znając niektórych?:)))) Skąd mnie znasz???to twoja subiektywna ocena tego co piszesz i wyobrażenie a nie znajomość mnie Mniej emocji więcej trzeźwej oceny sytuacji Anal ityk Ernest to ty? Ufff żyjesz bo już się martwiłem Kiedy nowa anal Iza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fan Proroka Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 1 hour ago, Guest pesymista said: Są bo nigdy nie pisze nic o osobie tylko komentuje treść publikacji Personalne wycieczki niczego nie wnoszą do tematu Znając niektórych?:)))) Skąd mnie znasz???to twoja subiektywna ocena tego co piszesz i wyobrażenie a nie znajomość mnie Mniej emocji więcej trzeźwej oceny sytuacji Anal ityk Ernest to ty? Ufff żyjesz bo już się martwiłem Kiedy nowa anal Iza? Nie mówię że ty, no chyba że ty piszesz z 10 nicków na raz to ma to sens, i nie jestem żadnym Ernestem czy Analitykiem i praktycznie nie mam japka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prawdziwa rzeczywistość Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 No i co ...To już jest koniec sezonu .Od poniedziałku nawet Kazachstan rezygnuje z jabłek.Niema zejścia.Jak na początku maja było sporo zamówień na Kazacha i Białoruś, to nikt nie sprzedawał,bo 1,4-1,5 było za mało. No to teraz czeka wszystkich tylko patelka.....p.s. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 1 godzinę temu, Gość Prawdziwa rzeczywistość napisał: No i co ...To już jest koniec sezonu .Od poniedziałku nawet Kazachstan rezygnuje z jabłek.Niema zejścia.Jak na początku maja było sporo zamówień na Kazacha i Białoruś, to nikt nie sprzedawał,bo 1,4-1,5 było za mało. No to teraz czeka wszystkich tylko patelka.....p.s. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni... Co ty mówisz?? Jeszcze 3 m-ce handlu Dane wapa to lipa Przybraknie na 1 czerwca Pewne info od Ernesta Anal ityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 2 godziny temu, Gość Fan Proroka napisał: Nie mówię że ty, no chyba że ty piszesz z 10 nicków na raz to ma to sens, i nie jestem żadnym Ernestem czy Analitykiem i praktycznie nie mam japka Kiepski z ciebie szerlok Więcej luzu i dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brok Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 5 godzin temu, Gość pesymista napisał: Wyrwali jabłonie posadzili borówkę na lakach Rowy dalej pod jabłonka Niestety geniuszu bajki Marcina,gnuj,bajki przy wódce to nie ja:) Więc komentuj treść i skończ personalne wycieczki. Bardzo mnie cieszą cudze sukcesy I sprzedaż nawet po 5 A w Meksyku też byłem więc każdy może pojechać Jak tam ceny jabłek??? Może chociaż raz odpowiesz? Bo jak była 2tygodniowa hossa to pierwszy mnie hejtowales?;) Mam jaja.w sierpniu pisałem o 4 mln ton i kiepskim sezonie i niskich cenach. Przewin kilka stron i poczytaj jak mnie komentowaliscie. Potrafisz przeznac się do błędu czy tylko pisać personalne bzdety??? Dodam, że spora część Januszu biznesu, wycięła jabłka i posadziła porzeczkę i górce cenowej. Życzę powodzenia jak zaowocuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 1 godzinę temu, Gość Brok napisał: Dodam, że spora część Januszu biznesu, wycięła jabłka i posadziła porzeczkę i górce cenowej. Życzę powodzenia jak zaowocuje. Prawie Cała branża ma problem z nadprodukcja Choć w tym roku chyba największy problem będzie z pracownikami do zbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fghjk Napisano 29 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2022 1 hour ago, Guest pesymista said: Prawie Cała branża ma problem z nadprodukcja Choć w tym roku chyba największy problem będzie z pracownikami do zbioru Jak ktoś ma miejsce żeby przyjąć całe rodziny z dziećmi to jeszcze myślę że do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 30 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2022 No co tam??Już jest ten piątak za wagę czy jeszcze?Dwa trzy tygodnie I mocno ruszy.Pewne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zeta Napisano 30 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2022 jest piątak za wagę pięciu kilogramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szwagier Napisano 30 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2022 1.1 - 1.2 zł i nie ma komu podać, igrit czerwony, są oferty kupna goldena, gali i czarnych i to na tyle, masa komór się pootwierała. Osobiście wole wysypać na przekazanie niż za tyle sprzedawać. Przyszły rok też zapowiada się bajkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 30 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2022 1 godzinę temu, Gość 5 zeta napisał: jest piątak za wagę pięciu kilogramów To chyba ty tak sprzedajesz Jak ktoś jest nieudacznikiem i nie umie załatwić sobie zbytu to właśnie tak na tym wychodzi, myśli że wszystko za niego ktoś załatwi a on tylko wywiezie z przechowalni w całych skrzyniach i załaduje na samochód. Te czasy się już skończyły, teraz trzeba samemu poszukiwać rynku zbytu i rzetelnych kupców co nie wątpliwie wiąże sie z pewnym ryzykiem. Tak więc chłopy komu się opłaca to robić to dalej a komu się nie opłaca to zaprzestać tego, no ile moża przecież dokładać do interesu. Pozdrawiam wszystkich ogarniętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zeta Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 6 hours ago, Guest Daniel said: To chyba ty tak sprzedajesz Jak ktoś jest nieudacznikiem i nie umie załatwić sobie zbytu to właśnie tak na tym wychodzi, myśli że wszystko za niego ktoś załatwi a on tylko wywiezie z przechowalni w całych skrzyniach i załaduje na samochód. Te czasy się już skończyły, teraz trzeba samemu poszukiwać rynku zbytu i rzetelnych kupców co nie wątpliwie wiąże sie z pewnym ryzykiem. Tak więc chłopy komu się opłaca to robić to dalej a komu się nie opłaca to zaprzestać tego, no ile moża przecież dokładać do interesu. Pozdrawiam wszystkich ogarniętych Nie płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 Co za cisza??Nareszcie ruszyło!!!Wszyscy szykują na Białoruśa po 1,5 hyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 31 minut temu, Gość 5 zł za wagę napisał: Co za cisza??Nareszcie ruszyło!!!Wszyscy szykują na Białoruśa po 1,5 hyba Egipt zaraz ruszy Pissowski ciamajda zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Gość 5 zł za wagę napisał: Co za cisza??Nareszcie ruszyło!!!Wszyscy szykują na Białoruśa po 1,5 hyba Powiedz gdzie ... Edytowane 31 Maja 2022 przez IGRiT Atak na osobę bez merytoryki. W temacie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Polske zbaw Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 Adrian wybawca narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 1 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2022 Już po ptakach....Nima sprzedaży.Tylko patelka.Cierpłiwi jak zawsze wynagrodzeni. Tylko Marek sprzedał wszystko w dobrych cenach.Bialorusini w kolejce stali u niego na podwórku po 1,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Przemysł Napisano 1 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2022 Pan Przemysł 5 grosików do góry, ciekawe to jest, rok temu to już o tej porze z 35 groszy było a teraz jeszcze te wycofanie jest hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hehe Napisano 1 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2022 24 minutes ago, Guest 5 zł za wagę said: Już po ptakach....Nima sprzedaży.Tylko patelka.Cierpłiwi jak zawsze wynagrodzeni. Tylko Marek sprzedał wszystko w dobrych cenach.Bialorusini w kolejce stali u niego na podwórku po 1,50 Ty się już uspokój, idź se lepiej pobiegać czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 1 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2022 28 minut temu, Gość Pan Przemysł napisał: Pan Przemysł 5 grosików do góry, ciekawe to jest, rok temu to już o tej porze z 35 groszy było a teraz jeszcze te wycofanie jest hmm pewnie pesymista zaraz napisze o 200 tys ton do wysypania w lipcu po 30gr ;DDDD zejscie na koncentrat bardzo dobre, a towaru nadal mniej niz oczekiwali chyba sami przestali wierzyc, ze skupia te 200 tys ton w ramach wycofania - pierwsze 4 tygodnie to 87 tys ton dodatkowo prawie caly przemysł idzie w ramach wycofania i poza nim skupuja pewnie mniejsze ilosci niz zwykle a moze awizacje na wycofanie spadaja i gorka z otwartych komor juz za nami, stad walka o kolejne kilogramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 1 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2022 49 minut temu, Gość hehe napisał: Ty się już uspokój, idź se lepiej pobiegać czy cos Ale to uczucie ,jak masz zo trzy komory jabłek i trzeba to wysypać.hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 1 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2022 Godzinę temu, Gość gosc napisał: pewnie pesymista zaraz napisze o 200 tys ton do wysypania w lipcu po 30gr ;DDDD zejscie na koncentrat bardzo dobre, a towaru nadal mniej niz oczekiwali chyba sami przestali wierzyc, ze skupia te 200 tys ton w ramach wycofania - pierwsze 4 tygodnie to 87 tys ton dodatkowo prawie caly przemysł idzie w ramach wycofania i poza nim skupuja pewnie mniejsze ilosci niz zwykle a moze awizacje na wycofanie spadaja i gorka z otwartych komor juz za nami, stad walka o kolejne kilogramy? Może być tak,że po przerobieniu 200 tys ton z dopłatą Piotrek zrobi 30 gr bo powie,że woli przerabiać truskawkę i,że może wziąć ale nie musi Już moje herezje nie raz okazywały się prawdą więc nie podniecalbym się na twoim miejscu anal ityku ernescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi