Gość Pań Golden Napisano 7 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2022 5 godzin temu, Gość pesymista napisał: Żadna tajey,że w tym roku Piotrek będzie największym odbiorcą Ale może jakieś pomysły na inne rynki? Bo zlexto wygląda Podzielam Twoje zdanie, że Kozietuly będą największym odbiorcą. Aczkolwiek chyba nie jestem na bieżąco. Piotrek w tym roku bierze przemysł tylko po ręcznej korekcie?? Smart fresh,bellis i geoxe również wymagane, żeby po 8 gr mu sprzedać?? Dobrze, że ogórki wsiane to będzie gdzie wygarbować żeby zarobić i dołożyć. Zatrudnię do przerzedzania zawiązków jabłek... 07.07.2022 20:14Wyświetlano: 54 razy Inne 18zł /godzina Grzegorz Zatrudnię do przerzedzania zawiązków jabłek . Możliwe zakwaterowanie 4-5 osób 603 *** *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pan deser Napisano 7 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2022 1 godzinę temu, Gość Pań Golden napisał: Podzielam Twoje zdanie, że Kozietuly będą największym odbiorcą. Aczkolwiek chyba nie jestem na bieżąco. Piotrek w tym roku bierze przemysł tylko po ręcznej korekcie?? Smart fresh,bellis i geoxe również wymagane, żeby po 8 gr mu sprzedać?? Dobrze, że ogórki wsiane to będzie gdzie wygarbować żeby zarobić i dołożyć. Zatrudnię do przerzedzania zawiązków jabłek... 07.07.2022 20:14Wyświetlano: 54 razy Inne 18zł /godzina Grzegorz Zatrudnię do przerzedzania zawiązków jabłek . Możliwe zakwaterowanie 4-5 osób 603 *** *** Ale przecież wszystko znowu zmarzło i opadło A tu przerzedzanie??? Dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pań Golden Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2022 8 godzin temu, Gość pan deser napisał: Ale przecież wszystko znowu zmarzło i opadło A tu przerzedzanie??? Dziwna sprawa Swoją drogą jak za lajtowe roboty stawka wyjściowa to 18 zł to ile za zbieranie tego przerwanego deseru będą płacić? Ja celuję w tym roku w 20-22 na godz. Tylko na Broniszach i tych śmiesznych grupkach na fb będą ujadać ze max 14 zł zapłacą,koniec września zacznie się podbijanie stawki i podbieranie jeden drugiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pan deser Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2022 2 godziny temu, Gość Pań Golden napisał: Swoją drogą jak za lajtowe roboty stawka wyjściowa to 18 zł to ile za zbieranie tego przerwanego deseru będą płacić? Ja celuję w tym roku w 20-22 na godz. Tylko na Broniszach i tych śmiesznych grupkach na fb będą ujadać ze max 14 zł zapłacą,koniec września zacznie się podbijanie stawki i podbieranie jeden drugiemu. 20 to już w czerwcu obstawiałem Wszystko od nas zależy Nie widzę sensu wszystkiego zbierać i chlodzic Nie ma rynków zbytu Prąd X3 Lepiej część kiepskich odmian zostawić w sadzie Mniej na rynku droższe jabłko Ale jak zwykle sady zostaną wyczyszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ukasz Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2022 2 godziny temu, Gość Pań Golden napisał: Swoją drogą jak za lajtowe roboty stawka wyjściowa to 18 zł to ile za zbieranie tego przerwanego deseru będą płacić? Ja celuję w tym roku w 20-22 na godz. Tylko na Broniszach i tych śmiesznych grupkach na fb będą ujadać ze max 14 zł zapłacą,koniec września zacznie się podbijanie stawki i podbieranie jeden drugiemu. Możesz i 25 płacić zeszły sezon był jeszcze za 13, teraz do przerzedzania, wiśni, borówki, wiązania tez po 13 ale chyba będzie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tak Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2022 te 18 zeta to gosciu chyba jakis zdesperowany albo tyle placi bez zakwaterowania, 18 to pewnie bedzie dopiero we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzban Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2022 8 godzin temu, Gość Ukasz napisał: Możesz i 25 płacić zeszły sezon był jeszcze za 13, teraz do przerzedzania, wiśni, borówki, wiązania tez po 13 ale chyba będzie 14 U mnie po 12 i płacą za kwaterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pań Golden Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2022 4 godziny temu, Gość dzban napisał: U mnie po 12 i płacą za kwaterę Taaa... chyba gigantom spod sklepu albo złapanym na PKP w Warce. Chociaż już większość z tych którzy cokolwiek potrafili dawno poumierala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2022 10 godzin temu, Gość Pań Golden napisał: Taaa... chyba gigantom spod sklepu albo złapanym na PKP w Warce. Chociaż już większość z tych którzy cokolwiek potrafili dawno poumierala... zamieszkuje 05-620 cały zeszły sezon 13 + moje zakwaterowanie, a tym jak narazie część była po 13 część jest po 14. Mam ludzi pełna kultura, była rodzina ale znaleźli stałą prace w mieście, teraz jest trzech facetów, rodzina była po 13, teraz są faceci po 14, bez stresu, porządek, bez pijaństwa i się obijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzban Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2022 3 godziny temu, Gość Łukasz napisał: zamieszkuje 05-620 cały zeszły sezon 13 + moje zakwaterowanie, a tym jak narazie część była po 13 część jest po 14. Mam ludzi pełna kultura, była rodzina ale znaleźli stałą prace w mieście, teraz jest trzech facetów, rodzina była po 13, teraz są faceci po 14, bez stresu, porządek, bez pijaństwa i się obijania Błędów Matecznik PiS Dlatego takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 11 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2022 No i co panowie Cierpliwi?D..pa blada z jabłkiem zrobila się .Nawet Rajpol oglasza się o sprzedaży. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oj tam Napisano 11 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2022 3 godziny temu, Gość 5 zł za wagę napisał: No i co panowie Cierpliwi?D..pa blada z jabłkiem zrobila się .Nawet Rajpol oglasza się o sprzedaży. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni Trzeba zejść trochę z ceny Zamiast 5 brać po 3 i też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ukasz Napisano 12 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2022 W dniu 9.07.2022 o 11:10, Gość dzban napisał: Błędów Matecznik PiS Dlatego takie cuda Odnośnie mnie osąd potężnie chybiony taka stawka dla ukrainy z zakwaterowaniem w gosp. oczywiście. u mnie mają tylko opał i prąd Błędów, Grójec, Warka czy Biała Rawska - stawki podobne okoliczni dojezdni conajmniej 20zl- ale z nich nie pracownicy, oni nie od pracy są tylko od zarabiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne Ceny Napisano 13 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2022 Mniej niż za 20 zł to znajdziesz chyba pod monopolowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zaradny Napisano 13 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2022 4 godziny temu, Gość Realne Ceny napisał: Mniej niż za 20 zł to znajdziesz chyba pod monopolowym. Reszta kraju widzę mocno nie zaradna, do mnie jak chciał kierowca przywieźć po 18 to obśmiałem i przywiózł za 14zl 7 os do młodej borówki. Warka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość śmieszek Napisano 14 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2022 W dniu 13.07.2022 o 12:17, Gość Zaradny napisał: Reszta kraju widzę mocno nie zaradna, do mnie jak chciał kierowca przywieźć po 18 to obśmiałem i przywiózł za 14zl 7 os do młodej borówki. Warka Ha Do mnie przywiózł po 8 i spalił buraka tak go obsmialem Do dziś czerwony jest na ryju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ukasz Napisano 14 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2022 Godzinę temu, Gość śmieszek napisał: Ha Do mnie przywiózł po 8 i spalił buraka tak go obsmialem Do dziś czerwony jest na ryju Na tyle Cię pakują na ile się dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek197704 Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2022 Na igricie nawet troszkę zielono w jabłkach, tylko ta cena o tej porze to po prostu jakaś tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek197704 Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2022 W dniu 14.07.2022 o 13:47, Gość Ukasz napisał: Na tyle Cię pakują na ile się dajesz 15zeta to prawdopodobnie będzie minimum w tym roku niestety. Poczekajmy do zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2022 No co tam panowie Cierpliwi?Chociaż 1 zł za wagę dają?Przy tych cenach prądu to 0,50 na jesieni lepiej by wyszło, niż teraz 1 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przemysłowy Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 Pan Przemysł 35gr i tak dziwne że tak późno Pjoter to zrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 No i co już przerywka po 0.35 a to tylko początek...Hyba w tym sezonie 0.08 gr za przemyśl zobaczymy .Tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chamie Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 5 godzin temu, Gość 5 zł za wagę napisał: No i co już przerywka po 0.35 a to tylko początek...Hyba w tym sezonie 0.08 gr za przemyśl zobaczymy .Tak to wygląda. Pierwszy bedziesz zbieral… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 2 godziny temu, Gość chamie napisał: Pierwszy bedziesz zbieral… Nie mam jabłek mądralo.Kupuję u takich jak ty za groszy.A ty zape..dalaj po 0.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 Przemyśl 0.08 , deser prosto z drzewa 0.40-0.50,bo nikt nie chce płacić kosmiczne rachunki za prąd.Pewne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi