Skocz do zawartości

jabłka przemysłowe

marta 33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 777
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gość Gość s
1 godzinę temu, Gość Ernest napisał:

I bardzo dobrze chłopy to głupi naród, czekają na niewiadomo ile . Sam wysypałem ze zwykłej chłodni ze 100 ton po 52 gr ładnego jabłka Prince gala Must i nie żałuję.

Przynajmniej nie czekałem na kasę 180 dni nie wyszedł jakiś mungoł z grupy i się na demną nie wymondrzał.

Patrzę na ogłoszenia a tu trzymają po stodołach pakowniach nie schłodzony towar i pisze taki że w dobrej kondycji. 

Po nowym roku wysypie po 40 .

I jeszcze się sąsiadowi pochwali jaki to interes zrobił. 

1 godzinę temu, Gość Ernest napisał:

I bardzo dobrze chłopy to głupi naród, czekają na niewiadomo ile . Sam wysypałem ze zwykłej chłodni ze 100 ton po 52 gr ładnego jabłka Prince gala Must i nie żałuję.

Przynajmniej nie czekałem na kasę 180 dni nie wyszedł jakiś mungoł z grupy i się na demną nie wymondrzał.

Patrzę na ogłoszenia a tu trzymają po stodołach pakowniach nie schłodzony towar i pisze taki że w dobrej kondycji. 

Po nowym roku wysypie po 40 .

I jeszcze się sąsiadowi pochwali jaki to interes zrobił. 

Po co te nerwy i wyzwiska.Po nowym roku minie panika i będzie min.52gr. Bez emocj panowie.

6 godzin temu, Gość Ernest napisał:

Dajcie spokój Pawłowi , gdyby nie on i jego filmy nie wiedziałbym kiedy jak i czym pryskać.

Po drugie z utęsknieniem zawsze wyczekuje kiedy ukaże się następny komunikat gdyż chłonę wiedzę i informacje które przekazuje a są naprawdę bardzo cenne.

Po trzecie odkąd stosuje algi i aminokwasy (trzeba wiedzieć kiedy zwierzęce a kiedy roślinne) to mówię wam jabłko rośnie jak na drożdżach. Ale pamiętajcie lux towar można uzyskać pod warunkiem 5 krotnie stosowania alg i 9 krotnie aminokwasów. Bo jak mniej efektów nie będzie.

Cena przemysłu 49 gr.

49 gr gdzie u kogo i za jakie ilości? 

Lubelskie całe auta 47gr na wczoraj, dziś nie wiem co będzie ale trzeba sypać 

Gość Maciek

Ernest, tylko 5 i 9? Chyba 15 i 29.  Nieuważnie oglądałeś! Popraw się bo one robią robotę. I koniecznie tylko z green Eco. Tanie można sobie wylać do rowu. 

A tak serio, ten człowiek nie wie jak szkodzi branży bo nie raz naprawdę  powie coś z głową 

Warka 50 gr za każdą ilość 

Pozdrawiam 

12 godzin temu, Gość nok napisał:

Jedyne co on tam dobrego reklamuje to ta miedź mix. Naprawdę dobry produkt. 

12 godzin temu, Gość nok napisał:

Jedyne co on tam dobrego reklamuje to ta miedź mix. Naprawdę dobry produkt. 

To jest zwykła ciecz Bordowska, ojcowie i dziadkowie twardych z pod Warki i Grójca, jeszcze pamiętają receptury,niedługo zaczną gotować po 2 żery za litr

Wszyscy czekają na 60gr i idared leci już do końca na taśmę .Ja też czekam na 60gr i 100ton poleci więcej nie czekam .Sortowanie Idareda nie nakupią za taką cenę chyba że by dali jakieś 90gr-1zł to jeszcze ludzi w się słyszą. 

Gość jhgkjh
1 hour ago, Guest Ola said:

A po nowym roku idared ma być 1zł na Export mówi się ze Ukraina będzie dużo brać i wydać na Białoruś.. 

ale po nowym roku w styczniu czy w czerwcu?

8 godzin temu, Gość Ola napisał:

A po nowym roku idared ma być 1zł na Export mówi się ze Ukraina będzie dużo brać i wydać na Białoruś.. 

Zapewne tak będzie, zwłaszcza jak Putin postanowi wejść na Ukrainę, wtedy to dopiero będzie szło.

Gość co to bendzie
1 hour ago, Guest nok said:

Pawełek to syfiaste odmiany ma. Ani paska, ani goldena, ani red deliciousa. Princa czy idareda to każdy zrobi.

Wracając do tematu. Znajomy skupowy mówił że kupuje tylko do tego tygodnia, a teraz dzwoni i się pyta czy nie chce jeszcze sypnąć przed świętami, bo kupuje do wtorku albo środy ?

no ciekawe co bedzie z tymi paskami i goldenami bo teraz jakby kazdy to sadzi

Gość bddhdn
1 hour ago, Guest nok said:

Pawełek to syfiaste odmiany ma. Ani paska, ani goldena, ani red deliciousa. Princa czy idareda to każdy zrobi.

Wracając do tematu. Znajomy skupowy mówił że kupuje tylko do tego tygodnia, a teraz dzwoni i się pyta czy nie chce jeszcze sypnąć przed świętami, bo kupuje do wtorku albo środy ?

i jaka cene daje?

Gość klapek
2 godziny temu, Gość nok napisał:

Ile $ proponuje?

Mi też kazali sypać od razu po świętach w poniedziałek nawet 54  dawali za Idareda ale powiedziałem spokojnie ja po świętach odpoczywam .A tak mieli już wszystko zamykać i nie kupować

Pójdzie w górę w nowym roku. Zakłady mają ssanie konkretne na towar. To że dohler obniżył to nic nie znaczy. Sambor, Koprzywnica, appol, sokpol ciągną jabłko do samych świat.  Nawet zpow Dwikozy kupują towar. W Chodkowie ta ala firmka też kupuje a tak to mieli zawsze wyje**e.