Gość producent Napisano 1 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia 43 minuty temu, Gość Tom napisał: 1,40 powiadasz akurat puszczam na południe Europy i cenę sobie wymyśliłeś kolego heh bo 1.10 to jest max na tą chwilę To i tak bardzo dobrze. Krakow i okolice ładna soraja na gotowo 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mat Napisano 2 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia Witam Panowie w Nowym Roku jak sytuacja z ziemniakiem ma ktoś jakieś inf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 2 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia WLKP 1,2-1,3 płacą za ziemniaka na mycie firmy pakujące. jak ktoś po 1 zł nie może dostać za pyrke w worku niech se da spokój z tą robotą bo na chleb nie zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fbook Napisano 2 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia Na fb towar w 15 stkach ladny duze ilosci po 15-17. Po Swietach tak jak przed komu potrzebne ziemniaki. Marazmu ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 3 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia Witam, wszystkich poszukuje usluge kopania ziemniakow, poludnie wojewodztwa swietokrzyskiego, powierzchnia 6ha. Najlepiej na juz. Jest na forum ktos kto swiadczy takie uslugi badz na kogos znajomego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 3 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia W styczniu chcesz kopać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chips Napisano 3 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia W okolicy przed Swietami. Probowali kopac chipsowe ziemniaki ale za bardzo im to cgyba nie szlo ciagle padalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 3 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 4 minuty temu, Gość Chips napisał: W okolicy przed Swietami. Probowali kopac chipsowe ziemniaki ale za bardzo im to cgyba nie szlo ciagle padalo. dość hardcorowo trzeba przyznać, no ale klimat się zmienia, więc może czas przywyknąć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkk Napisano 3 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 13 minut temu, A_2 napisał: dość hardcorowo trzeba przyznać, no ale klimat się zmienia, więc może czas przywyknąć .. Po tych mrozach co zapowiadają to jak nie będzie śniegu to mogą nie przeżyć więc kopią w ubiegłym tygodniu w mojej okolicy kopali ostro marchew połowa zostawała w polu a w skrzyniach więcej ziemi niż marchwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Góra Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia A w Proszowicach wczoraj 12 zł można było kupić i cały plac towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia po 80 groszy sprzedawać zworkowaną pyrke jak 1,2 można dostać za luz to trzeba mieć ładnie w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Góral Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 15 zł wywoławcza była do 12 schodzili bez problemu 1000 wora załadowałem.Taka tu cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia Godzinę temu, Gość rolnik napisał: po 80 groszy sprzedawać zworkowaną pyrke jak 1,2 można dostać za luz to trzeba mieć ładnie w głowie. Oni mają po 100 wora potem na etat do biedry i tak się bawią niskotowarówki robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wielkopolski handlarz Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 1 godzinę temu, Gość rolnik napisał: po 80 groszy sprzedawać zworkowaną pyrke jak 1,2 można dostać za luz to trzeba mieć ładnie w głowie. Nie wiem skąd bierzecie te ceny 1,2 za luz chyba z paska notowan agrobiznesu obdzwoniłem dzisiaj cztery pakowalnie i wszyscy płacą jednakowo czyli 1zl i to jeszcze po wybiciu gdzie odpadu jest przeważnie 15-20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki kpr Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 8 godzin temu, Gość Góral napisał: 15 zł wywoławcza była do 12 schodzili bez problemu 1000 wora załadowałem.Taka tu cena. Bajki z mchu i paproci nie było takiej ceny, jeśli coś to może kilka tygodni wstecz, na pakowanie płacą 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grego Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia Panowie w Proszowicach i Skalbmierzu bez problemu można na 12 zł ładować więc nie siejcie paniki ze towaru brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kol Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 59 minut temu, Gość Grego napisał: Panowie w Proszowicach i Skalbmierzu bez problemu można na 12 zł ładować więc nie siejcie paniki ze towaru brakuje. A w wolbromiu pozabierali do domu takie było rwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia W Skalbmierzu dzisiaj 10 zł można było kupić towaru pełny plac i co powiecie jeszcze do domu pozabierali bo kupca nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Proszowice Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia A ja jestem z okolic Proszowic i sprzedaje z domu piękną soraje i górale mi płacą 18 zł i są zadowoleni,na plac nie jeżdżę bo tam tylko z odpadem jeżdżą i zaniżają cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rura Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 3 godziny temu, Gość Grego napisał: Panowie w Proszowicach i Skalbmierzu bez problemu można na 12 zł ładować więc nie siejcie paniki ze towaru brakuje. Temat jest o ziemniakach a nie odpadach jakie sprzedają w Skalbmierzu i Proszowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia panie wielkopolski handlarz, za ziemniaka na brudno w pakowalni nie ma więcej niż 5 procent odpadu, mowa tu o pełnowartościowym ziemniaku zdrowym, na mycie za ładnego ziemniaka nawet 1,3 dostaniesz a i tu jak ładny ziemniak to więcej niż 10 procent odpadu nie dostaniesz, ale wiem że handlarzy takie liczby w oczy kłują bo lepiej jak rolnik odda łapce po 12 zł wora. Kończą się powoli wasze czasy, już mówiłem nie raz teraz handluje się z pakowalnią, nie na giełdzie. POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wolbromiak Napisano 6 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia Na Wolbromiu cena też jest 16zł. Za worek, może te wpisy wyżej to jakieś handlarki wpisują aby siać zament i wyrwać jak najtaniej towar, panika i zament. Niech każdy kieruje się swoim rozumem i sprawdza czy to plotki czy prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 6 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 4 minuty temu, Gość Wolbromiak napisał: Na Wolbromiu cena też jest 16zł. Za worek, może te wpisy wyżej to jakieś handlarki wpisują aby siać zament i wyrwać jak najtaniej towar, panika i zament. Niech każdy kieruje się swoim rozumem i sprawdza czy to plotki czy prawda. Tak, dlatego przestałem generalnie czytać wpisy niezalogowanych. W ciągu minuty jeden taki może dodać kilka wpisów, każdy pod innym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 6 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia W dniu 5.01.2024 o 09:55, Gość Janek napisał: W Skalbmierzu dzisiaj 10 zł można było kupić towaru pełny plac i co powiecie jeszcze do domu pozabierali bo kupca nie było. W skalmbierzu też byly14/15zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Józef Napisano 7 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia Panowie ja jestem z okolic Skalbmierza i powiem wam że towar sprzedaje z domu po 18 zł góral przyjezdza I nic nie marudzi na giełdę nie jeżdżę bo tam jadą tylko z odpadem żeby swojego kupca nie zarazić.A po zatym są skupy do około co płacą za ładnego ziemniaka 1.20 tak że szanujmy się panowie,ziemniaka jest już bardzo mało i będzie drożał widać po zainteresowaniu że codziennie ktoś dzwoni i pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi