Gość Rolnikkk Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 21 minut temu, Gość Olek napisał: Żadna propaganda - po tyle wołąją za worek 15kg, za ile sprzedają to już inna sprawa. Raz gościu miała ładną Soraye za 26 ale jak 100 worków to cena do 20 schodziła Tu jest internetowa giełda a nie bazar Co tu piszesz że 26 w detalu ktoś sprzedaje. A 1000 worków po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego Godzinę temu, Gość Rolnikkk napisał: Tu jest internetowa giełda a nie bazar Co tu piszesz że 26 w detalu ktoś sprzedaje. A 1000 worków po ile? Za darmo oddaje i jeszcze dopłaca za to że weźmie ktoś od niego, na tym forum kwestia ceny żeby się dowiedzieć to tak jak z wróżką jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 4 hours ago, Guest Rolnikkk said: Tu jest internetowa giełda a nie bazar Co tu piszesz że 26 w detalu ktoś sprzedaje. A 1000 worków po ile? Cena na Giełdzie w krakowie zaczyna się od kilku worków, kumasz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 3 hours ago, Guest Młody said: Za darmo oddaje i jeszcze dopłaca za to że weźmie ktoś od niego, na tym forum kwestia ceny żeby się dowiedzieć to tak jak z wróżką jest . Za Twoje ziemniaki to ja nie wiem ile chcesz i ile dostaniesz. Ceny są różne tak jak pisałem. Zależy od miejsca, kupca sprzedającego, ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 15 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego W dniu 14.02.2024 o 13:01, Gość Olek napisał: Za Twoje ziemniaki to ja nie wiem ile chcesz i ile dostaniesz. Ceny są różne tak jak pisałem. Zależy od miejsca, kupca sprzedającego, ilości. Panowie i Panie rolnicy jakie aktualne ceny obowiązują luz lub big bag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 16 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego Wczesne się pokazują 2.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 16 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego Gdzie po tyle ? ja widziałem w sieci D*** z cypru chyba po 5.99/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 16 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego W dniu 15.02.2024 o 16:56, Gość Max napisał: Panowie i Panie rolnicy jakie aktualne ceny obowiązują luz lub big bag? Oj korekta Panie cena pikuje w dół miało już braknąć a tu tyle towaru się wysrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego Co to miało nie być.Już niektórzy 30zl w widzieli i co? Wyszło jak zwykle.Troche ciepła się zrobiło,potentaci kopce otworzyli i po choince.Strach pomyśleć co to w tym roku będzie jak wielu zbozowcow widzi przyszłość swoich gospodarstw w ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlowiec Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 17 godzin temu, Gość Kupiec napisał: Oj korekta Panie cena pikuje w dół miało już braknąć a tu tyle towaru się wysrało Zrobiła się kicha i chłopy sami dzwonią i proponują 15zł/15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego Godzinę temu, Gość Handlowiec napisał: Zrobiła się kicha i chłopy sami dzwonią i proponują 15zł/15 kg Daj namiar to wezmę a nie to ty weź a ja od ciebie po 18 odkupie i wszyscy zarobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Szmudanowski Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego Ziemniak cena w BB podobna jak była ceny od 1.3 do 1.5 chyba że super odmiany na mycie to i 1.6 zł + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 1 godzinę temu, Sebastian Szmudanowski napisał: Ziemniak cena w BB podobna jak była ceny od 1.3 do 1.5 chyba że super odmiany na mycie to i 1.6 zł + Rumun siadł bo ładowali dziadostwo i od razu przełożyło się na zainteresowanie i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego Bronisze 15-18 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pomorki król ziemniaka Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 13 godzin temu, Gość Handlowiec napisał: Zrobiła się kicha i chłopy sami dzwonią i proponują 15zł/15 kg jaki z Ciebie handlowiec chyba kicha, w tym tygodniu na Norwegie ładowane po 1,80zł/kg, a od następnego tygodnia wchodzi 2zł w BB za kg pomorskie okolice Lęborka, nie siej paniki bo będziesz zbierał coś zasiał, najwidoczniej jesteś zwykła łapa bez przyszłości handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 18 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 8 godzin temu, Gość pomorki król ziemniaka napisał: jaki z Ciebie handlowiec chyba kicha, w tym tygodniu na Norwegie ładowane po 1,80zł/kg, a od następnego tygodnia wchodzi 2zł w BB za kg pomorskie okolice Lęborka, nie siej paniki bo będziesz zbierał coś zasiał, najwidoczniej jesteś zwykła łapa bez przyszłości handlowej Dla mnie 1,6 zł/kg reszta twoja . Mam ilości tirowe daj namiary na siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniaki wczesne folia Napisano 18 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego Witam jak tam sadziliscie już coś pod folię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grz Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego W dniu 18.02.2024 o 10:54, Gość Ziemniaki wczesne folia napisał: Witam jak tam sadziliscie już coś pod folię ? Sieradz już przykryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esii Napisano 20 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 10 godzin temu, Grz napisał: Sieradz już przykryte W maju będzie to samo z ziemniakiem co teraz ze zbożem sadzą bez opamiętania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kris Napisano 20 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 33 minuty temu, Gość Esii napisał: W maju będzie to samo z ziemniakiem co teraz ze zbożem sadzą bez opamiętania!!!! Dużo nie nasadzą bo nie ma sadzeniaka. Kto zamawiał w wrześniu to jeszcze sie załapał na sadzeniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esii Napisano 20 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 56 minut temu, Gość Kris napisał: Dużo nie nasadzą bo nie ma sadzeniaka. Kto zamawiał w wrześniu to jeszcze sie załapał na sadzeniaka. Będą sadzić byle czym żeby ha się zgadzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enter Napisano 20 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 5 godzin temu, Gość Esii napisał: W maju będzie to samo z ziemniakiem co teraz ze zbożem sadzą bez opamiętania!!!! Z kapustą miały być kokosy a tu lipa ceny w dół wiosną w pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego W małopolsce już jest pełno Rumunów już ładują ziemniaki pozdrawiam wszystkich Rolników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego Dziwnym trafem wszędzie lądują tylko jakoś ok Sieradza omijają.18sl to max co można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 37 minut temu, Gość Sieradzak napisał: Dziwnym trafem wszędzie lądują tylko jakoś ok Sieradza omijają.18sl to max co można dostać Małopolska też 15-18za 15 kg i ogólnie zastój na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi