Gość Gość Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2016 k-wa niewolnictwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jakób Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2016 bedziemy bankrutować my rolnicy jestesmy skazani na ciezki los kto jeszcze pracuje ma inne dochody ma rety emerytury jakos se radzi ma z czego dołozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2016 a nie możecie oddać ziemniaków za darmo,przecież przy tych cenach i tak wam nic nie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyroman Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Panowie jakie ruchy cenowe w zimie przewidujecie. Mam z 500 ton i niewiem czy sprzedawać teraz czy czekać, kasa mnie nie pyli tylko wiadomo później większy odpad itd. Ma ktoś jakieś wnioski przypuszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość las vegas Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Panowie jakie ruchy cenowe w zimie przewidujecie. Mam z 500 ton i niewiem czy sprzedawać teraz czy czekać, kasa mnie nie pyli tylko wiadomo później większy odpad itd. Ma ktoś jakieś wnioski przypuszczenia? kolego cena pewnie wzrośnie biorąc pod uwagę ceny zachodnioeuropejskiego ziemniaka . rumuni czyszczą równo giełdy ale jak to się przedstawi w dalszej perspektywie to nie ma jednoznacznej odpowiedzi .krajowy popyt zaczyna wzrastać jak masz zdrowego ziemniaka i zabezpieczonego przed mrozem to proponuję ci sprzedawać małymi partiami obserwując rynek, a może wygrasz na czekaniu na koniunkturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Witam Panowie ziemniaki jadalne melody obierałem na maszynie i pakowałem próżniowo wszystko bylo dobrze przed mrozami nic sie nie działo po ostatnich przymrozkach po wykopaniu ziemniakow obraniu i zapakowaniu w worki próżniowe zczarniały na drugi dzień znajomy powiedział mi ze jest to spowodowane szokiem termicznym i jezeli wykopie ziemniaki wstawie je do magazynu i bede przetrzymywal w optymalnej temperaturze przez minimum tydzien to wszystko wroci do normy jak myslicie zda to egzamin czy talerzowa ? sorki ze nie w temacie ale nie chcialem zakladac specjalnie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2016 zda a te 500 ton bez kontraktu to chyba jakieś bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czesław Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2016 kolego co to jest 500 ton?? 500 000 x 0,30 = 150 000 zł. Odlicz sadzeniaka jak z centrali to wspołczucia na starcie Uprawa łącznie z nowazami paliwem robota Robota czyli ludzie maszyny prad. niby 150 tysi a po przeliczeniu jedno wielkie gówno. A sam znam takich co maja wiecej niż ten Pan bez żadnych umów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2016 zda a te 500 ton bez kontraktu to chyba jakieś bajki Wielkie hallo! raptem 10 ha zadbanego ziemniaka nawet bez deszczownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2016 Witam zawsze mnie ciekawilo czy przy tej cenie ziemniaka i ok 38 hektarach tego warzywa idzie zarobic . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2016 Przy wydajności 45-50 t/ha koło 10tys.zł/ha zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alojzy Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2016 Chyba kredytu w banku w tym roku. cena aktualnie jest koło 0.20 do 0.30 zł na eksport. 50ton nie sprzedasz bo trzeba troche odrzucic zeby wyszedł towar eksportowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomala Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2016 Jak ceny i zejscie Kalisz Sandomierz Kraków Katowice łódź chodzi mi głównie o czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2016 Panowie jak Ceny kształtują sie na Giełdach jest Ruch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2016 Ooo czerwonego w tym roku to jest. W marcu będzie tańszy od żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BELAROZA Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2016 BYŁ TAKI ROK CO NA JESIENI ZA CZERWONEGO PŁACIŁEM 4 ZŁ WOREK A W STYCZNIU I CENA SPADŁA 1.8 ZA WOREK NIECHCĄ SPRZEDAWAĆ NIECH TRYMAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2016 Panowie ile mozna dostac za zoltego 55+ przy ilosciach tirowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość typek Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 Max 30gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyra Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 Za 55+ pakowanego w big bagi bez problemu można dostać 0,30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jo-jo Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 Orientujecie się może po ile za bellarosa można wziaz w worku 25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2016 Mam do sprzedania Asterixa (czerwony )około 3 samochody luzem ile wołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2016 Jak gruby to 0,35zł luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyroman Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 3-3.5 dziś na Proszowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 ładny ziemniak hurtem 45gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JAN Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2016 CO WY PITOLICIE GDZIE ZIEMNIAKI ZDROŻAŁY JAKIE 45 GR GDZIE TO SPRZEDAC NA GIEŁDZIE WE WROCKU KATOWICACH CZY KALISZU JEDZ JEDEN Z DRUGIM RUSZCIE TYŁKI Z DOMU KAZDY MĄDRY CZŁOWIEKU DAJ NAMIARY JA CHETNIE SPRZEDAM ZIEMNIAKI PO TE 45 GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi