Gość swinio Napisano 26 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2016 A ja powiem tak zamiast sadzic to gó/..o. obsieje wszystko i jade na zachód . 2000euro na miesiac na czysto jako elektryk ,płytki takie tam. Ipowiem wam w Polsce zawsze tak będzie, rok płaci ziemniak a potem 4lata dziadowania. mam w nosie sentymenty i na drugi rok 10arów do siebie zasadzę. z 30 ha na rzepaku i pszenicy coś zostanie plus zarobione pieniądze i mi wystarczy. Szarpać woreczków już nie zamierzam. niech robią to inni naiwni. Do których do tej pory należałem i człowiek myślał że będzie lepiej, u nas nigdy nie będzie lepiej. na zachud jedziesz niemcowi dupe ucierac wstydził bys sie mam biede bo mam ziemniak tani to trzeba przezyc moja rodzina nigdy jak swiat swiatem niemiec polakowi nie był bratem tam cie nie posadzą tylko najgorsza robote sie robi co niemiec nie chce kible szaba czyscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 1 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2016 Wariaty Fatalne trzymajmy cene bo jak narazie Rumunia Czechy Słowacja biorą nie spuszczajcie gaci po kostki . Pozdrawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cabiere Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 dzisaj załadowałem 3000 tys. worków slak by to trafił 1.50 wysrał za worek kupiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marjan Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 (edytowane) a ja wczoraj sprzedałem po 7zł 1000 worków ty ... jeden Edytowane 5 Października 2016 przez IGRiT usunięto inwektywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość harris Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 dzisaj załadowałem 3000 tys. worków slak by to trafił 1.50 wysrał za worek kupiec chcesz kupić za 1,5 zeta? zapraszam po odpady ale sam workujesz w swoje worki i ładujesz na auto jeśli je wogóle masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Busko Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 Oj chłopy chłopy na forum jeden z drugim madry a pojedzie na plac i pierwszy zjezdza na 2 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kacperos Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 niema w okolicach sieradza ładnego ziemniaka zeby załadować chore ziemniaki z niszczykiem tylko rolnicy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 panowie a jaka cena na Krakowie na Rybitwach jakie zejście cena poprawiła sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 Jakie ceny Proszowice,Wolbrom,Skalbmierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 Skalbmierz cena na wzrosla z 2 do 3 Sandomierz 5/15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alojzy Napisano 5 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2016 Widac ze ceny szalenie idą w góre. na sieradzu 2złoferują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2016 2 oferują ale jak ładny towar to i 3 zł dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wamp Napisano 5 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2016 jest juz osiegniete dno z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kujawiak Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2016 witam jakie ceny ziemniakow na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2016 WGRO Poznań - 6-7 zł wołają a w reszcie PL nawet o połowę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2016 a rybitwy jak stoją jaka cena czy jest jakiś ruch za ziemniakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2016 na broniszach 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Panowie czy bedzie lepiej powiedzcie czy kompletne dno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spoko Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 musi być lepiej, bo gorzej już być nie może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mexico Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 ziemniaki w sezonie 2016- 2017 dno zupełne kapusta biała dojdzie na wiosne do ceny sa przesłanki i telefony z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 8 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2016 Skąd te telefony kolego? Niemów że z Meksyku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 8 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2016 Meksyk to jest z kartoflami a w przyszłym sezonie będzie Kanada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 10 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2016 W przyszłym sezonie to będzie Sajgon a nie Kanada jak jakaś klęska nie nastąpi bo nikt nie zmniejszy obszaru licząc na cenę za rok:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwester Napisano 10 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2016 W przyszłym sezonie to będzie Sajgon a nie Kanada jak jakaś klęska nie nastąpi bo nikt nie zmniejszy obszaru licząc na cenę za rok:-) ja na nastepny sezon zwiekszam nasadzenie ziemniakiem teraz są tanie za rok bedą drogie zasada jest taka sadzeniak tani ziemniak bedzie drogi a jak sie drogo płaci za sadzeniaka tanio sie sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 11 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2016 ktoś się może orientuje czy na zjazdowej coś schodzi,,,czy to prawda że nadal ładują się bułgarzy jak tam sądzicie czy cena zimą sie poprawi ja okolice rawy mazowieckiej u nas proponują 2 zł 2,5 max za irge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi