Gość alex Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Piszczą ANNY na Warcie zaraz wyprą Rumuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Dlaczeg wypisujecie takieglupoty o piszczacych ANNACH anie piszecie nic o przewidywanych plonach albo otym jak skonczyc z handlarzami zlodziejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wlodek Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Panowie sprzedajemy ziemniaki bo ceny juz nie będzie. Na zjazdowej 8 wolane po 6 oddają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość proszowice Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 rybitwy rumun 1.5 na wyjsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lucjusz Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Za worek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prorok Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 rumun za tydz bedzie za grosze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CHILBett Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 To jak to wyjechał ktoś już ? i ukopał coś z pola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Ja na razie na obiad ukopałem. Może w piątek coś wyryję na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zatwardziały rolnik Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 JAK DO TEJ PORY ZIEMNIAKI MIZERNE A TUTAJ ,,ŁAPY'' PODKRĘCAJĄ TEMAT PRZY TAK ZIMNYCH NOCACH JAK BYŁY DO TEJ PORY NIE MA REWELACJI POD KRZAKIEM CENA MUSI BYĆ !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 U mnie mało powiązane pod krzakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 A u mnie 20 pod krzakiem. 30tonz hektara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Janek janek ale kiedy te 20 beda handlowe chyba za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 A u mnie niema krzakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 U mnie sa krzaki a ziemniakow nie ma za 3tygodnie jak sie ukopie z pod włukniny to bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dive Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 zimny kwiecień był kto miał pod folią i włukniną to pewnie koniec maja bd coś chciał wyrwać bo będzie coś pod tym krzakiem bo w tym roku zimno było to na pewno przyspieszyło wszystko a reszte bd trzeba poczekać folia sama początek czerwca nie ma co a włuknina po 5 lub koło 10 racjonalnie myśląc żeby być zadowolony z tego co pod krzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 18 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2017 Na powaznie to 30 ton ale z 3 hektarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 18 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2017 Wloknina za 3tygodnie w okolicach wielunia. Grunt w lipcu. Takie sa realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 18 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2017 Kto w niedzielę poniedziałek z młodymi na giełdę jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jam Napisano 18 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2017 Ja jade. Ale z lecinami. Bo pod krzem na razie nic n ie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafonix Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 Panowie u mnie na północy mrozy oszczędzily w maju kopanie.... Taki był plan rizoktarioza swoje robi 10 czerwca pewnie zaczne. A mój kumpel w przyszłym tygodniu juz zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafonix Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 Ponownie pryskalem inne lata na rizoktarioza infinito później ridomilem z załatwiało sprawę w tym roku nie widzę rezultatów. Ktoś zna jakiś przepis na to dziadostwo? Za Dnia nie widać było by było dużo natomiast wieczorem już co trzeci krzak początkowe stadium w porę opryskalem ale czy pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 Kolego rizoktinoza to choroba odglebowa sadzeniaka.jedynie zaprawianie srodkiem prestige forte lub monceren zabezpieczy ziemniaka.infinito zwalcza zaraze ziemniaka i alternarioze a to inne choroby niz rizoktinoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 Chyba was pogielo. Zxiagalem dzisiaj wloknine. Na.doljach gole rajki redzta tak sobie. Nie sluchajxie propagandy handlrTkow. Wloknina max 20 czerwca. I na pewno nie za 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan koło Warty Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 chyba pora ruszać z deszczowniami słucho sie zrobiło po podradleniu tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość damian Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Okolice szczecina kopanie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi