Gość Kalin@ Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 A czy wogole trzeba zgłaszać to do sanepidu? Bo różne wersje chodzą.Warunkow to znaczy czego o jakie warunki chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Należy zgłosić. Ale tak jak Ci napisałem, zadzwoń i pogadaj. Jak coś to podaj jakieś zmyślone informacje żeby Cię później nie odwiedzili jeśli nie dotrzymasz ich wytycznych czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalin@ Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Turysta jestem tutaj można tutaj pisać jakoś wiadomości na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Witam jaka cena białej? WLK 1.30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalin@ Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 1.30 wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrula Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 3 godziny temu, Gość Kalin@ napisał: A czy wogole trzeba zgłaszać to do sanepidu? Bo różne wersje chodzą.Warunkow to znaczy czego o jakie warunki chodzi ? Nie zgłoszenie skutkuje mandatem w razie kontroli i zgłoszenie idzie wyżej czyli do Wojewódzkiej stacji tam przy kontroli mogą sypać niezłe sumy . Ja np od każdego rolnika, dostawcy wymagam aby był zarejestrowany w sanepidzie . I każdy odbiorca też ode mnie tego oczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 10 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2020 Jasnowidz Krzysztof Jackowski przewiduje że antidotum na Koronowirusa będzie z cebuli .Jak by tak miało być to zabraknie jej na pułkach sklepowych jak ryżu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
//Dawid// Napisano 10 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2020 10 godzin temu, Gość Kalin@ napisał: Turysta jestem tutaj można tutaj pisać jakoś wiadomości na priv? Zachęcam Ciebie jak i wszystkich forumowiczów do rejestracji konta na forum. Daje to możliwości pisania wiadomości prywatnych oraz grupowych. Podczas wysyłania postów nie czeka się na zgodę moderatora. IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 10 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2020 13 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Witam jaka cena białej? WLK 1.30zł U Frosta 1,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arkadio Napisano 11 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2020 Witam, Panowie jak tam slyszelsiscie cos, chlodnie przewiduja jakies przestoje w zwiazku z koronawirusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Pracownicy nie chcą obierać w skupiskach. Wróżę przestój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Mnie już pytali od kiedy stajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dusigrosz Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 cebula działa antywirusowo, więc nic im nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 2 godziny temu, Gość Dusigrosz napisał: cebula działa antywirusowo, więc nic im nie grozi Cebula nie działa przeciwwirusowo, zwalcza tylko niektóre bakterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Jackowski powiedział że to jedyny ratunek na wirusa i to jest ważne, cena i zainteresowanie łuska wystrzeliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2020 Bo import stanął zupełnie . Koronowirus zrobił ssanie na jedzenie a i za 9 miesięcy też będą bardzo dobre wyniki na oddziałach położnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tom Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Wie może ktoś czy gdzieś na południu Polski są przetwórnie albo punkty skupu cebuli obranej. woj podkarpackie i sąsiednie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil. Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Blue ice k. Szczurowej małopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Jaka cena cebuli worek 15 kg Kalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MARCIN Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 Jaka cena na ten tydzień u was koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 Eldom od 1,25 Frost nadal 1,35+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 17 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2020 A troche z innej beczki? Rolnicy siejecie juz cebule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 17 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2020 Jak było tak ciepło w lutym to chciałem siać teraz ale jak zapowiadają ochłodzenie to znowu będzie siedzieć miesiąc w ziemi... Tylko problem będzie z herbicydami jak rok temu. Ale po 25 na pewno ruszamy. Kujawsko Pomorskie. Jak zimówki u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik sam w dolinie Napisano 18 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2020 Czy zaprawiał ktoś z Was nasiona cebuli actarą 25 wg jezeli tak to napiszcie jaką dawką i czy zwalcza smietke albo doradzcie mi czym zaprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 18 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2020 7 godzin temu, Gość Rolnik sam w dolinie napisał: Czy zaprawiał ktoś z Was nasiona cebuli actarą 25 wg jezeli tak to napiszcie jaką dawką i czy zwalcza smietke albo doradzcie mi czym zaprawić Marshal 250 DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi