Gość Piotrek Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Sieradzaki pewnie już kopią na całego!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyra Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2016 heh, pewnie tak, przekopują grzędy i szukają ziemniaków pod pryzmami a tak swoją drogą to na kiedy spodziewacie się młodego? ja koniec maja mam nadzieję wykopać pierwszą partię na spróbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wacek Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Ja wsadziłem rządkę Red Fantazy w tunelu obok czego innego i w niedzielę będą już na obiad:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 21 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Panowie. Kiedy z młodymi na giełdę wyjeżdżamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Ziemniak mlody dopiero koniec maja jak dobrze pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyra Napisano 21 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Panowie. Kiedy z młodymi na giełdę wyjeżdżamy? W Maju jak w Raju ... druga połówka maja ... A co się pytasz bo jeszcze starych nie sprzedałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość toomek Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2016 ZA ZIEMNIAKI MINIMUM 100ZŁ 100KILO NIE MNIEJ PÓŹNYCH NIEMA WCALE WCZESNYCH NIEWIELE A WĘGRY I BUŁGARIA WYSUSZONi gdzie te wasze 100zł/100kg łódź 10-12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Ja pojadę po niedzieli z młodymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jelly Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Ja też na sklepy i restauracje woze. . . . Greckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniaki najlepiej denar Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 młody ziemniak musiałem dzisaj odkryc z foli i obredlić radliny sie juz schodzą najlepiej rosnie w tym roku denar lord radliny sie zeszły okoł 15 maja bendzie kopanie młodego sieradzkie ziemniaki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szybki 24 Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2016 młody ziemniak musiałem dzisaj odkryc z foli i obredlić radliny sie juz schodzą najlepiej rosnie w tym roku denar lord radliny sie zeszły okoł 15 maja bendzie kopanie młodego sieradzkie ziemniaki rosną to prawda denar w tym roku pod przykryciem jest najlepszy a choledry stoją nie lubią zimna denar stara polska odmiana a nie zawodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2016 ja juz dzis zaczolem kopac plon super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Kopać chyba nogami pod pierzynką. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek 21 Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2016 ja ziemniaki sadze co dziennie w nocy z zoną robie dołek rozszezam wsadzam i kopie kopanie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 no kopie i przebieram z zimna cale szczescie ze ma kto i z kim sie grzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtek Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Masakra wszystko czarne ziemniaki zmarzły jak jeszcze nigdy dotąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Masakra wszystko czarne ziemniaki zmarzły jak jeszcze nigdy dotąd... i po cieszkiej pracy a koszty ciekawe jak w sieradzkim bo kolo poznania pod wloknina tez dostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniaki zmazły Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 u mnie koło kalisza wszystko zmazło ziemniaki nawet pod włókniną termometr miałem przy gróncie -7 stopni nie było szas za duzy mróz a w grucie bez przykrycia to nawet 2 cm pod ziemią zmazły kiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wlkp Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 potwierdzam, wlkp. druga noc z rzędu mrozu pod -5 ... ziemiaki dostały w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Okolice Krakowa o 6ej rano -4st na wysokości 3 metrów. Ziemniaki czarne. Teraz jest +11st w słońcu, wiatr zimny jak diabli i bezchmurnie. Będzie w nocy więcej jak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanislaw Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 to w takim razie gdzieś coś ocalało? który region będzie do przodu? jak na dolnym sląsku i pomorzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek ziemniaki Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 ja miałem ubezpieczone i bardzo dobrze ze zmazły zgłosiłem szkode do PZU jutro mają przyjechać nie musze kopać ubezpieczyłem 10 ha hektar na 15 tys. i mam czysty pieniądz tylko jeszcze troch radapu dołoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 ja miałem ubezpieczone i bardzo dobrze ze zmazły zgłosiłem szkode do PZU jutro mają przyjechać nie musze kopać ubezpieczyłem 10 ha hektar na 15 tys. i mam czysty pieniądz tylko jeszcze troch radapu dołoze jasne cwaniaku, dołóż Randapu ... potem ludzie narzekają, że w PL jest źle, jak ma być dobrze jak jeden drugoego tylko patrzy jak wyhu... no ale przykłąd idzie z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 U nas też poleciały, może nie do spodu ale krzaki od góry ładnie sparzyło. okolice Wielunia . Odsprzedam titusa jak by kto chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Benek Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Są ubezpieczenia to ubezpieczył, a mrozu to raczej nie wyczarował więc nie wiem o co Ci chodzi i kogo niby wyhu.? Ubezpieczyciel prędzej Ciebie wyrobi niż Ty jego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi