Gość Jan Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 Marcin chyba spadles z konia ze za 6 kupisz ziemniaka. Podaj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 Jan, nie po to jeździłem i szukałem żeby teraz namiar tu podawać, sam go kupiłem Cena taka bo towar dość drobny ale z tego co widzę to w tych pieniądzach już się nie kupi. Wreszcie ludzie zmądrzeli i zaczęli te ceny podnosić, najwyższy czas Trochę podzwoniłem po sprzedających i kupujących i średnia cena za żółtego dzisiaj jest w granicach 8zł za worek. Końcówkę swojego potrzymam jeszcze z dwa tygodnie i ruszam ze sprzedażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Jak myslisz ile czasu jesCze stary ziemniak bedzie schodzil. Pytam bo tez jeszcze mam zamiar troche potrzymc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Troche potrzymac? Na 20 za worek czekasz? Obyś się nie przeliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Okolice Rawy Maz. cena 9-10zł/15kg ale są i tacy co oferują 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Bedzie i 20. Kiedy jak nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 to jak za drogo dla Ciebie po 8 zl to możesz mi odstąpić ładną irgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Koniec importu młodego ziemniaka teraz tylko polski rynek pozostaje a wiecie czemu bo nie ma dzemu, przesadziliscie cenowo wołajcie ile chcecie ale komu sprzedaćie, hurtownie na woreczki lub słupy na odroczone terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Koniec importu młodego ziemniaka teraz tylko polski rynek pozostaje a wiecie czemu bo nie ma dzemu, przesadziliscie cenowo wołajcie ile chcecie ale komu sprzedaćie, hurtownie na woreczki lub słupy na odroczone terminy Karol chyba chodzi Ci o Starego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Koniec importu młodego ziemniaka teraz tylko polski rynek pozostaje a wiecie czemu bo nie ma dzemu, przesadziliscie cenowo wołajcie ile chcecie ale komu sprzedaćie, hurtownie na woreczki lub słupy na odroczone terminyBłysłeś inteligencja, ilości ktore zostały akurat wystarcza na polski rynek. Nie umiesz zarobić to nie bierz sie za handel i nie miej pretensji do producenta. Ja produkuje i kupuje i nie płacze ze musze zapłacić po 9 zl za irge w tej chwili, takie sa realia i trzeba sie z tym pogodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sławek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Zjazdowa wczoraj godz 13. Dwa busy z ziemniakami, razem ok 1 tony towaru. Belaroza, Tajfun, Irga, wszystko 5+. Cena wywoławcza 12 zł worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Jestem handlarzem i producentem upraw mam 10 ha, 6 ha to pyra u mnie mało kto coś uprawia ale w dzierżawę nikt nie da bo wszystkich zazdrość zżera ze postawiłem dzieciom 2 domy i kupiłem 2 najlepsze działki w okolicy dla kolejnej dwójki. Wszystko płacę zawsze odrazu dlatego producenci mnie szanują i inni handlarze też. Wracając do pyr dziś miałem 5 telefonów od znajomych handlarzy ze od czwartku ruszamy z rumunem czy udzielę wsparcia z sprzedażą podobno cena po niedzieli na Rumunii taka ze U nas z przeoakowaniem ms wyjść 1.6 1.8. Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Miecio z całym szacunkiem ale nie płeć głupot bo innym w głowach mieszasz marzyć możesz ale po co tak kłamiesz pewnie jesteś z tych co wołają teraz za Pyre po 15złotyva skoro z Rumunia handlujesz to po co ci inne telefony nesteś Judasz czyli kłamca Rumuni już nie kupują na Polsce od kilku dni bo tacy jak ty popsuł i rynek cenowy ale masz prawo marzyć gdybybyło to karalne dawno byś siedział za taka propagandę i liczył kasę a nie na forum się spuszczał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sergiej Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Ha ha ha miecio powiem tak dzieciaki dorośnij zastanowić się skoro handlujesz dobrym towarem przez handlarzy a nie bezpośrednią z Rumunię to te domy chyba z kart stawiasz a działki to chyba ogródki masz na myśli gdzie tu logika dzieciaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Panie Krzysztofie nie zgadzam się z panem bo Miecio jak się zwał tak zwał szafran uprawia i jest naprawdę zarobasem a teraz ponoć konopie Medyczną sadzi bo dzieciaką musi po Ferrari kupić, a jak będzie mu dosyć to dzieci dorobił i z 500+ poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Ale ja nie sprzedaje rumunom już od miesiąca. Tylko mi chodzi o młodego z Rumunii. Ze nie handluje bezpośrednio bezpośrednio Rumunia A właśnie chodzi o to ze bierzemy auta na pół ja niemam czasu ani kogoś zaufanego żeby mi przypilnowal towaru na Rumuni ladowanego. A oni mają A mają problem z zbytem. CYtac ze zrozumieniem Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Patrzę co wy tu Chłopy debatujecie na marketach w Polsce nie ma ziemniaków z Rumuni młodych oj żel mi was wszystkich że musiece słuchać takich głupot sami się nakrecacie a później głupoty piszecie. Ps Miecio po co się tłumaczysz chyba czujesz się winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 A co wy internetu nie mavie ze nie wiecie co sie w rumuni dzieje a mowia ze z rumunem chandluja. Smiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 A CO SIĘ DZIEJE W RUMUNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Powodzie i mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 O mlodym z rumuni zapomnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Może to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Kiedy się spodziewacię gruntu i jaką cena na ten sezon dajecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Synoptyków tu jeszcze brakowało, słuchaj wiadać lubisz siać zamęt to pewnie ty wystawiasz Lipna ogłoszenia że dajesz za Pyre 12zł , co z ciebie za człowiek , nie człowiek tylko oszust i kretacz ile masz tej pory ze cenę chcesz podbić skoro i tak nikt tyle nie zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 7 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2017 Jak ja ziemniaki sprzedałem już w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi