Gość obserwator Napisano 4 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2018 przekładaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość qwert Napisano 5 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2018 W dniu 26.08.2018 o 20:18, Gość Marek napisał: człowieku nie pisz bzdur, powiedz mi w jakich rejonach nie widzisz wysadzonej kapusty galaksa że brakło nasion ? a tak w ogóle gdzie ich brakło ? propaganda ... w kwietniu jak chciałem dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tnowak Napisano 6 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2018 Jak myślicie będzie kasa za kiszoną 2018r? Czy raczej zimowka poszybuje wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 6 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2018 wszystko potanieje na zime, a wszyscy co teraz sprzedali będą się z was śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość qwert Napisano 6 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2018 2 godziny temu, Gość rolnik napisał: wszystko potanieje na zime, a wszyscy co teraz sprzedali będą się z was śmiać tak to prawda co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 6 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2018 A zeby wam czasem szczeny nie pierdyknely o posadzke jak sie pomylicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok 2019 Napisano 6 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2018 Zgadzam się będą szczęki zbierać do czerwca 2019 i nie wiem czy zbiorą. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 7 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Września 2018 przestańcie sie sami nawzajem obażać co to ma do tematu kapusty .. jeden chce byc madrzejszy od drugiego... cena w Holandii 0.35 euro. teraz wiadomo dlaczego w dyskontach kapusta po 2,49 zł za kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chinol Napisano 7 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Września 2018 Masz może informacje po ile w Chinach oczywiście w Juanach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkza Napisano 8 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2018 Kiepsko z kapustą co to za ceny w tamtym roku 10gr w tym trochę lepiej ale za to bakterioza kila i susza. Średnia wziąć to marnie to wygląda. w tym roku wydajność poza tym kiepska przy dużych nakładach!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 8 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2018 W dniu 6.09.2018 o 11:23, Gość Tnowak napisał: Jak myślicie będzie kasa za kiszoną 2018r? Czy raczej zimowka poszybuje wyżej ani jedna ,ani druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 8 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2018 Brak eksportu robi swoje nawet w tak trudnym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbigniew Żebrak Napisano 9 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2018 Panowie mi kapustę kiła zarazil sąsiad bo miał pole w kile i jeździł po moim i mam na jednym polu tylko kiłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2018 Jakie u Was ceny marketówki? Ruch trochę się osłabił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wpis Napisano 9 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2018 Witam jak biała marketowka na broniszach jak zejście i cena czy warto jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 9 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2018 10 godzin temu, Gość Zbigniew Żebrak napisał: Panowie mi kapustę kiła zarazil sąsiad bo miał pole w kile i jeździł po moim i mam na jednym polu tylko kiłe dobry sasiad podzielil sie z tobom co mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość produkcja Napisano 13 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2018 W dniu 28.04.2018 o 20:52, Gość Wróżka za półlitra napisał: Jak będzie sucho i nie będzie importu, będzie cena 100% Popadaalo ijutro ulewy, zaraz bedzie ostry zjazd cen kapustyi korzeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joantek Napisano 13 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2018 Podobno po 10gr bedzie produkcja rychtuj doly bedziesz kisil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Produkcja Napisano 13 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2018 Ja jesze nigdy nie sprzedawałem taniej niż 40 gr/kg. Jak jest tańsza to poprostu nie obieram, ale z reguły wszystko udaje mi sie sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 20 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 21:23, Gość Joantek napisał: Podobno po 10gr bedzie produkcja rychtuj doly bedziesz kisil. Teraz średnia cena to 50 groszy a Ty sugerujesz że spadnie do 10 groszy ? Albo jesteś tępy albo jesteś bez szkoły a Twój Ojciec zajmuje się handlem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek mania Napisano 20 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2018 I jak plon Panowie ? Charsznica dużo zgnitków itp Ale nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joantek Napisano 20 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2018 Tepy to ty jestes Marku ze nie zrozumiales aluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kastan Napisano 24 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2018 On 9/20/2018 at 6:31 PM, Guest Arek mania said: I jak plon Panowie ? Charsznica dużo zgnitków itp Ale nie ma tragedii Wszedzie gnije plantacje cuchna z daleka .Czerwona niedosc ze malo posadzone to plon cienki Niemiec do lutego wymiecie bedzie gruba kasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tka Napisano 24 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2018 Niemiec to nie od nas nawet w braki brał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 24 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2018 czy tylko gnije w charsznicy ,czy w innych regionach kraju tez czyli w calej polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi