Gość tomek Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 scyzoryk nie pij już bo bzdury piszesz nie zasadziłeś wiec nie przezywaj ze nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 8 godzin temu, Gość Szczycok napisał: Ludzie kapuste sprzedajta bo poleci na dół we szczycy nasadzenie zwiekszyli Chyba jakieś urojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinoski Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 Kapusty jest opór kto ma ten ma dziady nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kmi Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 Pan Malinoski ma racje kto placi za przemysl 1,2zl/kg kapuchy nakisi ze cho cho a dziady co by chcieli za 60-80gr kupic lukaja z za winkla i pomstujo susze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 Kto kombinuje to i kase ma ale nie z kapusty szczególnie w charsznicy mafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 Panowie, piszcie konkrety bo dalsze tego typu wypowiedzi nie będą akceptowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2018 Brawo dla moderatora. Czy nawet tutsj musi być poziom jak na onecie? Wstydzcie się. Jak była po 8 groszy to na forum cisza. Albo wszyscy będą współpracować albo będzie ch...d*p...i kamieni kupa! Ja mam i biała i kiszę. Nie cieszę się jak jest tanio bo wtedy każdy za darmo oddaje kiszoną. A czy drogo to dobrze rynek zweryfikuje. Ludzie więcej kapusty nie zjedzą. Przestańcie myśleć że od waszych 50 h swiat zależy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jano Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 8 godzin temu, Gość Gość napisał: Brawo dla moderatora. Czy nawet tutsj musi być poziom jak na onecie? Wstydzcie się. Jak była po 8 groszy to na forum cisza. Albo wszyscy będą współpracować albo będzie ch...d*p...i kamieni kupa! Ja mam i biała i kiszę. Nie cieszę się jak jest tanio bo wtedy każdy za darmo oddaje kiszoną. A czy drogo to dobrze rynek zweryfikuje. Ludzie więcej kapusty nie zjedzą. Przestańcie myśleć że od waszych 50 h swiat zależy! Od 50 to jeszcze bajka niektórzy mają po 2 i myśla że oni rynek regulują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joantek Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Jano to wlasnie ci co mieli 0.5-5ha regulowali rynkiem w dol teraz ich zabraklo zrezygnowali poszli do pracy a bylo ich tysiace w kraju kazdy chcial sprzedac bylo darmo a potetaci widocznie nie staneli na wysokosci zadania i mamy ceny na rybitwach od1.2do 1.6zlkg 1.4-1.5 szatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jano Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Godzinę temu, Gość Joantek napisał: Jano to wlasnie ci co mieli 0.5-5ha regulowali rynkiem w dol teraz ich zabraklo zrezygnowali poszli do pracy a bylo ich tysiace w kraju kazdy chcial sprzedac bylo darmo a potetaci widocznie nie staneli na wysokosci zadania i mamy ceny na rybitwach od1.2do 1.6zlkg 1.4-1.5 szatka. To na rybitwach już kapusta 40 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joantek Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 30-35ZL/25 TO NORMA ALE BYLY PROBY PO 40ZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Ciekawe jak na przyszly rok kazdy zwiekszy nasadzenia pogoda dopisze i urodzaj bedzie w calej Europie to tez powiesz ze mali producenci zrezygnowali poszli do pracy i jest cena. Koledzy rolnicy dobre ceny warzyw w tym sezonie sa spowodowane kilkoma czynnikami. Niestety ale nasza branza w 70% zalezy od warunkow pogodowych. Potem sa wielkosci nasadzen, import-eksport, choroby itp. Wystarczy spojrzec na jablka lub inne owoce. Sa przymrozki lub inne kleski to cena jest. Jest urodzaj- ceny brak jak w tym roku. Cieszmy sie ze jest taki sezon i oby bylo ich jak najwiecej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość danio Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 4 godziny temu, Gość Joantek napisał: Jano to wlasnie ci co mieli 0.5-5ha regulowali rynkiem w dol teraz ich zabraklo zrezygnowali poszli do pracy a bylo ich tysiace w kraju kazdy chcial sprzedac bylo darmo a potetaci widocznie nie staneli na wysokosci zadania i mamy ceny na rybitwach od1.2do 1.6zlkg 1.4-1.5 szatka. Heh z tego co pamiętam to ci co mieli 50 h i więcej to za grosze pchali jak niedola była bo im narosło że zostawiali po rowach więc nie pikol bo wiem Ale teraz jak cena jest to wielki bamber takie gadanie nic nie daje pogoda zrobiła swoje jak by nie ona to zagłada była by i tyle w temacie .Poczekać kilka lat a Ukraina pokarze na co ich stać i wszyscy będziemy robić ale nie na wsi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Od tego tygodnia 40 to bedzie normalna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość as1 Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Jaka cena bialej detalicznej na skupach w malopolsce musze sprzedac z30-40ton a nie mam samochodu ile mozna wziac wie ktos za 1-4kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziad Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Witam.. jak dzis byla kapusta na Rybitwach? Jak placi Amplus, Netprofit itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 Ceny jakieś z kosmosu podajecie. Przemysłówka 65-75 groszy, a giełda 18-20zł/worek 20kg - Podlasie. Ceny 1,2-1,6zł to chyba cena w sklepie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Diler Napisano 28 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2018 25 minut temu, Gość Paweł napisał: Ceny jakieś z kosmosu podajecie. Przemysłówka 65-75 groszy, a giełda 18-20zł/worek 20kg - Podlasie. Ceny 1,2-1,6zł to chyba cena w sklepie .... Kolego jak naprawdę jest na rybitwach to Ci nie potwierdzę ale Sandomierz plac 28 zl za 25 kg . Mi z domu odbiera stały kupiec ile zrobię tyle bierze 30 zł za wor płaci i zastrzega że weźmie mi wszystko byle bym kupca nie szukał a towaru mam sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 29 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2018 9 godzin temu, Gość Paweł napisał: Ceny jakieś z kosmosu podajecie. Przemysłówka 65-75 groszy, a giełda 18-20zł/worek 20kg - Podlasie. Ceny 1,2-1,6zł to chyba cena w sklepie .... Zjakiego rejonu jestes .. w sklepach w lubelskm 2,49 markety a sklepy 4 ,5 glowa miekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 29 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2018 30 i w gore rybitwy krakow codziennie kapusty brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 29 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2018 W dniu 27.10.2018 o 21:48, Marcin napisał: Panowie, piszcie konkrety bo dalsze tego typu wypowiedzi nie będą akceptowane. realne ceny panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 29 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2018 Ładne ceny marketówki a jak z przemysłówką ? Podlasie 65-70 groszy, i jak narazie nie zapowiada się na wzrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 30 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2018 Mam pytanie, po ukiszeniu, kapusta zaczęła czerwienieć i czarnieć, może mi ktoś podpowiedzieć od czego to się dzieje ? Nigdy nie miałem takiego problemu, dodatkowo mam stałych dostawców od kilku lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek kula Napisano 30 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2018 Malo witaminy c, nawozy, może być dużo przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 30 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2018 Specem nie jestem ale to chyba jakieś bakterie i towar raczej do wywalenia będzie. Wozilem kiedyś do jednego kisiarza i też miał coś takiego no i niestety parę ton poszło w dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi