Gość kret Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 51 minut temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Może być znacznie lepiej jak 2zł bo gnije na potęgę i wszyscy uciekają z zimową już teraz . u nas to na Święto zmarłych może zimowej już nie być do silosow uciekaja kiszo na potenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 Godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Może być znacznie lepiej jak 2zł bo gnije na potęgę i wszyscy uciekają z zimową już teraz . u nas to na Święto zmarłych może zimowej już nie być Możesz napisać z jakiego województwa jesteś ? Umnie dzisiaj na drugim kawałku zobaczyłem że też sparzona zimowa i to całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 Powiat Łęczycki , nawet te sadzone w czerwcu już idą pod nuż . Każdy się boi że jesienią wcale nie będzie co ciąć . Ja i Miedzianem i grzybowymi kilka razy robiłem i straty najmniej 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 u Was gnije kapusta a u mnie kradną na potege , plagi jedne na dwoch nogach, mimo tabliczki że pryskna, że rosnie i to kronosa , jaki to teraz materiał na bigos.. zaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 3 godziny temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Powiat Łęczycki , nawet te sadzone w czerwcu już idą pod nuż . Każdy się boi że jesienią wcale nie będzie co ciąć . Ja i Miedzianem i grzybowymi kilka razy robiłem i straty najmniej 30%. To nie duże straty umnie ponad 80 Godzinę temu, Gość gośc E. napisał: u Was gnije kapusta a u mnie kradną na potege , plagi jedne na dwoch nogach, mimo tabliczki że pryskna, że rosnie i to kronosa , jaki to teraz materiał na bigos.. zaden Wstaw kilka atrap i jedną prawdziwa kamere przy wejsciu i tabliczke obiekt monitorowany, ja tak rok temu zrobiłem to co sie okazało ze kradną odemnie co mieszkaja 2 km dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 2 godziny temu, Gość gośc E. napisał: u Was gnije kapusta a u mnie kradną na potege , plagi jedne na dwoch nogach, mimo tabliczki że pryskna, że rosnie i to kronosa , jaki to teraz materiał na bigos.. zaden lepsze hyc niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 U nas w Małopolsce jest ładna Kapusta ładnie rośnie i nie widać żadnych chorób. Napewno lepsza jak rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 21 minut temu, Gość Gosc napisał: U nas w Małopolsce jest ładna Kapusta ładnie rośnie i nie widać żadnych chorób. Napewno lepsza jak rok temu. No to tylko sie cieszyć bo jest róźnie. W moich okolicach też lepsza niż w zeszłym sezonie. Troche problem z grzybem ale lepiej się przyjęła i rośnie lepiej, główki ładniejsze przede wszystkim są bo w zeszłym roku o tym czasie główek niemalże nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kazik Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 małopolska charsznica sama ładna kapusta ci co mieli syf już nie sadzą zostały tylko bambry elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2019 Centrum też lepiej jak rok temu napewno zdrowsza mniej chorób mogło by popadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szczycok Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 No no na charsznicy tylko elita skoczki do roboty poszli i mówią, że więcej maja niż z tej gospodarki, ale połowa pluje siebie w brodę... Jeszcze 5 lat i producentów kapusty można bedzie policzyć na palcach jednej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Per Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 5 godzin temu, Gość Szczycok napisał: No no na charsznicy tylko elita skoczki do roboty poszli i mówią, że więcej maja niż z tej gospodarki, ale połowa pluje siebie w brodę... Jeszcze 5 lat i producentów kapusty można bedzie policzyć na palcach jednej ręki. Już to można zrobić,bo co ich zostało może 5 mocnych i reszta co sprzedaje za grosze byleby sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kazik Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 Godzinę temu, Gość Per napisał: Już to można zrobić,bo co ich zostało może 5 mocnych i reszta co sprzedaje za grosze byleby sprzedać? no kto jaka ta piątka którzy to takie mocarze Godzinę temu, Gość Per napisał: Już to można zrobić,bo co ich zostało może 5 mocnych i reszta co sprzedaje za grosze byleby sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Charsznicok Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 W dniu 13.04.2019 o 14:53, Gość Kupię 3 torebki agresora napisał: We tczycy największy bamber to ten kornobis podobno co dzondira nowego przyprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 Elita czyli wszyscy Ci u których znaleźli mausery ze spirytusem... Kto jest w temacie to wie jakie cuda się działy w charsznicy Jezusowi udało się wodę w wino, a im wodę w Royal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 tylko 2 coś mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 jak teraz kapusta stpi cenowo i czy jest jakies zainteresowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Micha Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2019 Panowie jak z cenami u waz dalej sztyne 80 gr. 1 zł /kg na przemysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 7 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Września 2019 80gr to z wciornastkiem podaję a czystą 1zł , market 1,3-1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2019 Witam jaki oprysk polecacie na wciornastka w kapuście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2019 Teraz domoczyło chłodniej to grzyb tak nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezix Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2019 Panowie czym jeszcze teraz podgonic teraz kapustę. Rosnąć rosnac ale wygląda słabiej niz rok temu o tej porze ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witold Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2019 1 godzinę temu, Rolnik1832 napisał: Teraz domoczyło chłodniej to grzyb tak nie wchodzi Chyba u ciebie. Lubelszczyzna sucha. I nie zanosi sie na deszcz przez 2 tygodnie. Jak zaorać nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2019 Pany co taka cisza uciekacie bo cena leci? Z małopolski nikt kapusty już nie chce po aferze o popryskanej kapuscie trutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2019 9 godzin temu, Gość Tczycok napisał: Pany co taka cisza uciekacie bo cena leci? Z małopolski nikt kapusty już nie chce po aferze o popryskanej kapuscie trutka. Bo wam to juz calkiem odbiło z ta trutka ja szczury. Teraz powodzenia jak zaczna badac wasz region z kiszonka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi