Gość BANKRUT Napisano 10 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2018 Godzinę temu, Daniel87 napisał: Juz są jak orzechy tylko deszczu by pasowało LASKOWE CZY WŁOSKIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 10 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2018 Godzinę temu, Gość BANKRUT napisał: LASKOWE CZY WŁOSKIE ? Kokosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość siradzak Napisano 10 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2018 jest juz popołudniowa giełda na kaliszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wer Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 Kiedy kopanie ziemniaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elc Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 15maja, arrow już prawie do kopania, ostatnie nawadniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek!!! Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 Ale tu pośrednikami smierdzi, na kupili Rumuna i strach w porty zaglada aby się nie umoczyc tak jak rok temu, nawet przesypywanie w polskie worki nic nie dało. Rolnicy w tym roku pełna dyskrecja, niech kupują przedsiębiorcy w białych kolnierzykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wer Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 To 15 maja już normalnie zaczynacie kopać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wer Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 To 15 normalnie zaczynacie kopać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 Co Ty człowieku gadasz. Niewiem jak w zeszłym roku można było umoczyc na Rumunię. To był złoty rok na Rumuna, nigdy się tyle nie sprzedało i wszystko z zyskiem. Od poniedziałku na giełdach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szymon Napisano 11 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2018 nie potrzeba nawadniać pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel87 Napisano 12 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2018 W dniu 10.05.2018 o 20:42, Gość BANKRUT napisał: LASKOWE CZY WŁOSKIE ? Dzisiaj dolalo to po 20 będzie się kopac. Apel do polskich rolników! Nie ukrywajcie jakie macie ziemniaki to wtedy ci pseudo handlazyki może będą tego rumuna z rozwagą importować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Olsztyn Napisano 12 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2018 Jak młody na Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniaki sieradzkie Napisano 13 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2018 za 10 dni moze cos sie ukopie u mnie ale volumi lub avanti ale znow arrow lichy z pod foli małe krzaki za tydzien sie zejdzie dopiero.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Denar Napisano 13 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2018 Ja w środę będę kopał lorda o ile pogoda pozwoli i nie będzie padało bo dziś dowalilem 200 tyś liter wody i ciężko wejsc☺ciekawe jak będzie z zajściem na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 14 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2018 Ile dni wegetacji ma arrow? Krótszy od riviery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hurtownia Napisano 14 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2018 Kiedy będzie młody rumun?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 14 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2018 Niby powinienem być szybszy niż riviera znaczy prędzej złapać plon handlowy bo jest to mniej ale u mnie jest słaby w tym roku w krzaku a jak dociera nie wiem bo jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 14 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2018 W tym roku nie ściągną rumuna. polski będzie pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 7 godzin temu, Gość xxx napisał: W tym roku nie ściągną rumuna. polski będzie pierwszy Na Krakowie już byl w niedziele poszedł cały po otwarciu drzwi. W czwartek wjeżdża duzo a tu kopać nie będą jeszcze nawet że względu na deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gym Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 Haha proszę cię człowieku jaki deszcz ! Może w jednym regionie polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opolanin Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 Jak tam u Was odmiany holenderskie? Ja mam Ariella, Lorda i Denara. Wyglada na to ze polskie beda wczesniej i lepszy plon, zwlaszcza Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tabaluga Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 U mnie braki wody są ogromne .ziemniak nie widział wody od wsadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 13 godzin temu, Gość Maro napisał: Na Krakowie już byl w niedziele poszedł cały po otwarciu drzwi. W czwartek wjeżdża duzo a tu kopać nie będą jeszcze nawet że względu na deszcz. Jestem co dzień na Rybitwach i pierwsze słyszę żeby z Rumunii już byl. Na razie Grek i Włoch jest i jeszcze zamawiają więc widoków na Rumuna nie ma na ten i może przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 1 godzinę temu, Piotr Malopolska napisał: Jestem co dzień na Rybitwach i pierwsze słyszę żeby z Rumunii już byl. Na razie Grek i Włoch jest i jeszcze zamawiają więc widoków na Rumuna nie ma na ten i może przyszły tydzień. Tez jestem codziennie. Wiec wiem co mówie i co widziałem. Siedzisz tam cały dzień że dasz sobie reke uciąć? Mowie jak było i tyle. Sprawdź też jutro i w piatęk bo już będzie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elolo Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2018 Rumuni kopia już od ponad 2 tygodni. Dopiero teraz spadła cena w Rumuni i import rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi