Gość Kupiec krak Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Panowie poczekajcie tylko jak w okolicach Krakowa da się wjechać w pole,zobaczycie jak tu się jebie ekspresowo cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciemny222 Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Nie polecam Rumuna nikomu wczoraj zaladowalem na Krakowie i 80%To sparzony towar to jest totalny syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anioł Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Świnia kosztowała 3.5, pracownik na dzień dostawał 120zł, ziemniak kosztował 4zł worek co was tak boli ta cena 35-40zł za worek to normalna cena za poprzednie stracone lata i życie. Żygam waszymi durnymi wpisami. Trzymajcie cenę nie mają skąd przywieź to jest jedyny rok w którym możecie zarobić więcej nie będzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość z katowic Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 aktualnie katowice 55zł stoi jeden towaru ogólnie 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 9 godzin temu, Gość Gosć Dolny Slask napisał: We Wrocławiu taka była rano cena za polskiego młodego czyli 2,5zł .Wiem bo rano 2 kursy zrobiłem z ziemniakiem,niestety Olesnica pier**li cene ,sieradz sie wyniosł to znowu te gamonie warjuja Sieradz sie wyniosl do krakowa i taka sama cena 2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 8 godzin temu, Gość Ciemny222 napisał: Nie polecam Rumuna nikomu wczoraj zaladowalem na Krakowie i 80%To sparzony towar to jest totalny syf... To po co kupujesz ten syf? Wiecej kupujcie naszego bo towar jest pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 1 godzinę temu, Darekspire napisał: Sieradz sie wyniosl do krakowa i taka sama cena 2.5 Czlowieku okresl sie kim jestes czy rolnikiem czy handlarzem raz piszesz jakie masz piekne ziemniaki a pote jakiego rumuna zaladowales ogarnij sie i niesiej paniki ,przez takich jak ty ziemniaki jesienia byly po 40 gr a wiosna po 2 zl a jeszcz jedno tych kombajnow to bylo 2 a nie 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Z Katowic Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Katowice 50 towaru 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Na południu Polski jest odmienna sytuacja bo jest bardzo mokro, ale zapewniam, że w większej części kraju ładnego towaru nie brakuje. A cena trzyma się na dobrym poziomie dla handlarzy i dla rolników więc niech nikt nie narzeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 4 godziny temu, Gość gosc napisał: Czlowieku okresl sie kim jestes czy rolnikiem czy handlarzem raz piszesz jakie masz piekne ziemniaki a pote jakiego rumuna zaladowales ogarnij sie i niesiej paniki ,przez takich jak ty ziemniaki jesienia byly po 40 gr a wiosna po 2 zl a jeszcz jedno tych kombajnow to bylo 2 a nie 20 Co ty mi tu pier...olisz. Moze napisze ze sa po 5 zeta to wtedy sie na jedzie sieradzokow i innych gamoni i cene spierdziela.. Kto tutejszy wozi na krk nie sugeruje sie tym forum tylko z innych regionow. O jakim ladowaniu rumunow mi pierni...czysz.przeczytaj wszystkie moje wpisy dopiero zacznij sie do mnie odzywac. Nie wymyslaj niestworzonych rzeczy. Ogarnij sie czlowieku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Field expert Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Mój Dziadek mawiał Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 6 godzin temu, Darekspire napisał: Co ty mi tu pier...olisz. Moze napisze ze sa po 5 zeta to wtedy sie na jedzie sieradzokow i innych gamoni i cene spierdziela.. Kto tutejszy wozi na krk nie sugeruje sie tym forum tylko z innych regionow. O jakim ladowaniu rumunow mi pierni...czysz.przeczytaj wszystkie moje wpisy dopiero zacznij sie do mnie odzywac. Nie wymyslaj niestworzonych rzeczy. Ogarnij sie czlowieku! Tys jest pozadny a inni to sa sieradzoki i gamonie , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katowice Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Aktualnie 0 ziemniaka młodego katowice ludzie szukają A towaru nie ma .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Jaka cena we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość z katowic Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Aktualnie Katowice brak towaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 3 godziny temu, Gość gosc napisał: Tys jest pozadny a inni to sa sieradzoki i gamonie , Ja nie jezdze po innych regionach kraju i nie psuje inny chandlu i ceny, sprzedaje na swoim regionalnym rynku do którego mam 18 kilometrów i trzymam sie z cena lepiej niz ci co jezdza do krk po kilkaset km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkkk Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 To dział do uzyskania cen na poszczególnych gieldach czy cwaniakowania czy ktos rolnik czy handlarz.? Jak cena targ-piast, katowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Jak Wrocław dziś ? Kalisz 40 zł. Zainteresowanie ziemniakiem ogromne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 38 minut temu, Darekspire napisał: Ja nie jezdze po innych regionach kraju i nie psuje inny chandlu i ceny, sprzedaje na swoim regionalnym rynku do którego mam 18 kilometrów i trzymam sie z cena lepiej niz ci co jezdza do krk po kilkaset km. Jak ktos sprzedaje na rybitwach to ma towar niedobry lub jest handlarzem wymienic ci z nazwiska kto tam sprzedaje i skad bierze towar zacznijmy mowic prawde jak wyglada handel ilu jest tam pseudorolnikow ,jak ktos ma dobre ziemniaki odpowiednio przebrane cena jest lepsza jak na rybitwach ,handlujacy na rybitwach maja troche ziemniakow zeby miec podkladke zeby nieplacic podatkow i handlowac z rumunami, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 6 godzin temu, Gość gosc napisał: Jak ktos sprzedaje na rybitwach to ma towar niedobry lub jest handlarzem wymienic ci z nazwiska kto tam sprzedaje i skad bierze towar zacznijmy mowic prawde jak wyglada handel ilu jest tam pseudorolnikow ,jak ktos ma dobre ziemniaki odpowiednio przebrane cena jest lepsza jak na rybitwach ,handlujacy na rybitwach maja troche ziemniakow zeby miec podkladke zeby nieplacic podatkow i handlowac z rumunami, Czlowieku ty nie wiesz co mowisz. Ale wiem. Chodzi ci o gosci ze swoszowej i ogolnie KMI i KOL. My tu mamy swoje zaglebie paru wsi gmina kocmyrzow. I mi tu nie gadaj kim ja jestem a kim nie. Zapraszam do mnie. Odezwij sie na priv to dam ci namiary do siebie ze wspolrzednymi to sie przekonasz kto mowi prawde. Po jakiego grzyba mialbym sie wluczyc po innych placach jak mam swoj plac pod nosem, wogole nie wiem o czym ja tu z toba rozmawiam, wmawiasz mi jakies nie stworzone rzeczy jak bys lepiej wiedzial ode mnie. Dziwny człowiek jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość z katowic Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 Katowice dziś jedno auto wszystko sprzedane 45 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysiu Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 na kaliszu 40zl duzo dzisiaj kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 Północny zachód pl w nocy przymrozek, w dolkach ziemniaki mocno poszczypane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 Zwariowana pogoda. Już grunt ma wysokość po jaja, a tu takie zawirowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość z katowic Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 Katowice AKTUALNIE 1 AUTO CENI 45 I PRAWIE WSZYSTKO SPRZEDANE ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi