IGRiT Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2021 28 minut temu, Gość pan napisał: miszcz i ferment podaj nr wyśle zdj. wczoraj kopana i dzisiaj wymyta Proszę wrzucić zdjęcie na forum - na pewno więcej osób jest zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pan Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2021 9 minut temu, Gość Ferment napisał: Wyslij na maila foto jak kopiesz z pola z widoczna data. ( achilles1832@wp.pl) poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z centrum Napisano 2 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 Siać z 0,8 ha pietruchy czy nie siać o to jest pytanie? Wiele lat sialem i zastanawiam się czy to jeszcze ma sens przy plantacjach wielkoobszarowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 2 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 3 godziny temu, Gość Gość z centrum napisał: Siać z 0,8 ha pietruchy czy nie siać o to jest pytanie? Wiele lat sialem i zastanawiam się czy to jeszcze ma sens przy plantacjach wielkoobszarowych??? Ja po 18 latach uprawy pasuję całkowicie w tym sezonie. Ta biała panienka tak mi dała do wiwatu że mam jej serdecznie dość. Tego sezonu jeszcze nie skończyłem leży w chłodni. Przez 18 lat 3 razy tak naprawdę zarobiłem na niej( tzn. Wzeszła i urosła taka jak chciałem bez ekscesów pogodowych). Trudne pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojciech Napisano 15 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2021 Siejecie juz marchew i pietruche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosp.rolne Napisano 15 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2021 32 minuty temu, Gość Wojciech napisał: Siejecie juz marchew i pietruche ? pogoda idealna do siewu,szybko powschodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z centrum Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2021 Pogoda w tym roku opozni pewno siewu. U nas tak wczoraj dołało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ups Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2021 Ja sieje na zime marchew i pietruche nieduzo bo po 2 ha ale zawsze cos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2021 Pietruszke sialismy chyba 3marca, strasznie sucho wschodnia wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosp.rolne Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2021 W dniu 20.03.2021 o 11:31, Kamil Koło napisał: Pietruszke sialismy chyba 3marca, strasznie sucho wschodnia wielkopolska I kiedy wschody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 2 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Jakie u Was ceny marchwi i pietruszki?? Wie ktoś może jak stoi marchew i pietruszka w Kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 3 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Jak wschody marchwi i pietruszki, może ktoś zdjęciami pochwali się, jak sytuacja pogodowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Simba Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2021 W dniu 3.04.2021 o 16:17, Gość Xyz napisał: Jak wschody marchwi i pietruszki, może ktoś zdjęciami pochwali się, jak sytuacja pogodowa? Za zimno na wschosy moim zdaniem .wszystko w ziemi siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Pietruszka wzeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Jakimi środkami i w jakich dawkach zwalczacie chwasty w pietruszce korzeniowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z centrum Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2021 Założę się że nikt ci nie odpowie na twoje pytanie. Tajemna receptura uprawy pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2021 Zauważyłem właśnie, że się nikt nie podzieli tą wiedzą. Powiedzcie chociaż wtedy siewki pietruszki jakie mrozy wytrzymują bo zapowiadają przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2021 W dniu 20.04.2021 o 19:56, Gość Kujawy napisał: Jakimi środkami i w jakich dawkach zwalczacie chwasty w pietruszce korzeniowej?? Bandur 5l/h i będzie czysto do końca i zakład wygrany !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosp.rolne Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Gość Gość z centrum napisał: Założę się że nikt ci nie odpowie na twoje pytanie. Tajemna receptura uprawy pietruszki Brawo !!! Pietruszka to specyficzna roślina . A w zwalczaniu chwastów tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chop Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Panowie jak sądzicie . Czy marchew i pietruszka wschodząca przetrwa minus 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Przetrwa. Śpij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Jak duza macie juz marchew i pietruszke ?U mnie 3 malutka przez to zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nikmn Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Mam pytanie czy marchew siana połową czerwca wyrośnie jeszcze czy termin jest już za późny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 Za późny jak na ten wyjątkowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polak Napisano 9 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2021 1 godzinę temu, Gość Nikmn napisał: Mam pytanie czy marchew siana połową czerwca wyrośnie jeszcze czy termin jest już za późny??? Spokojnie laguna urosnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi