Gość Bartek Napisano 4 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2020 30 minut temu, Darekspire napisał: I marchwi;) to że w tym roku słabiej płacji to nie będę sadził.Ja w tamtym roku taką kasę zbiłem ze mogę w tej cenie jak teraz jest i trzy lata poczekać na cenę i tak się opłacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2020 Slabiej płaci i zejścia nie ma. Psuje się w chlodniach, kopcach i na polu. Zainteresowanie żadne. Brat mial 0,8 ha, sieje tak od lat. Koszty minimum jakie poniósł to 8 tyś zł. Nie kopał. Zostawił. Pójdzie jako obornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak Napisano 5 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2020 Jak kształtują się u was koledzy ceny za towar myty, niemyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak Napisano 5 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2020 Jakie ceny są u was panowie za towar myty, brudny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 6 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2020 Nikt nie wie po ile jest. Niby jest tego dużo ale z tych co ogłaszają się że chcą sprzedac tysiące ton to nikt nie odbiera telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 7 godzin temu, Rolnik1832 napisał: Nikt nie wie po ile jest. Niby jest tego dużo ale z tych co ogłaszają się że chcą sprzedac tysiące ton to nikt nie odbiera telefonu... Myślę że 1.2 do 1.5 na brudno jest realne. Nie po to potentaci płacili około 1 zł aby teraz za tą samą kasę oddać. ZUS ,wypłaty ,prąd w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 38 minut temu, Gość Andrzej napisał: Myślę że 1.2 do 1.5 na brudno jest realne. Nie po to potentaci płacili około 1 zł aby teraz za tą samą kasę oddać. ZUS ,wypłaty ,prąd w górę. 1,5 realne ale umyte w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 Zgadzam się z kolegą wyżej, 1.4-1.5 za dobry jakościowo myty towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2020 stosowal z was ktos srodki nicieniobojcze w uprawie pietruszki i marchwi? jesli tak to jak je aplikujecie i jakie srodki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2020 Siejeta już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2020 5 godzin temu, Gość Janusz napisał: Siejeta już ? A po co? Na przyszły sezon zostanie z tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRK Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Czy dużo jest jeszcze pietruszki niekopanej w polu? Edytowane 16 Stycznia 2020 przez IGRiT Nic nam nie wiadomo o Państwa wczorajszym wpisie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2020 Mniej niż już zasienej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2020 Czy ja mam jakiś błąd w druku czy na pietruszkę nie ma insekcydow? Wszystko wycofane poza emulpar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2020 Dopuszczony jest mikrogranulat z cwyprmetryna Belem 0,8 mg tylko trzeba mieć aplikator , ale to nie jako daje furtkę do stosowania np cyperkilu na polysnice, w końcu to ta sama substancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2020 6 godzin temu, Gość Gosc napisał: Dopuszczony jest mikrogranulat z cwyprmetryna Belem 0,8 mg tylko trzeba mieć aplikator , ale to nie jako daje furtkę do stosowania np cyperkilu na polysnice, w końcu to ta sama substancja To też znalazłem. Ale brak proteusa chyba najbardziej mnie boli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2020 Nie słyszałem o zasiewach pod grude . W polu jest sporo ale jest brązowa, pozarta i gnije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 18 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2020 Ta w chłodni również gnije. Jaka odmianę polecacie poza Aratem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 18 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2020 28 minut temu, Kamil Koło napisał: Ta w chłodni również gnije. Jaka odmianę polecacie poza Aratem? Musi jeszcze dużo zgnić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Ja już zasiałem marchew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bbb Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Dobrze zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MIM Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2020 Ja jutro zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 Ja w tym roku pasternaka zamiast Pietrucha będę sial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 I marchewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Marchewkę to wszyscy będą siać zwłaszcza ci co wtopili w pietruszkę i rezygnują na rzecz marchwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi