Gość Dziadek Filemon Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 38 minut temu, Gość Ppp napisał: Jak u was wyglądają stany magazynowe? U mnie pozostało 40%..... więc nadprodujcji brak! U mnie 50 % wypchane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Bańka cenowa na ziemniaku pękła kalisz 9 zł/15 kg , dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Baor Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Witam. Chyba ktoś tu probuje na siłę zaniżać cenę hehe. Sami kupcy na tym forum. Trend raczej robi się odwrotny. Pozdrawiam Panowie jak zjazdowa Chyba prędzej będzie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Gość Janek napisał: Bańka cenowa na ziemniaku pękła kalisz 9 zł/15 kg , dramat Dobra ściema nie jest zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Proszowice żółty 11-10 zł / 15 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gala Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Wroclaw dzis 20 sporadycznie 18. Takze nie wiem jak to sie ma do 15 . A te 9 to juz byscie sobie darowali nawet glupi w to nie uwierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Rejon Wielunia handlarze oferują 10zl. Wiec nie wiem jak to mam rozumieć i kto mówi prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Wczoraj wieczorem z podwórka 300 worków Tajfuna +45 14zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Toffik 79 Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 5 godzin temu, Gość Dziadek Filemon napisał: U mnie 50 % wypchane. 70% poszło. Cena 18-25 . Pomorze środkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 6 godzin temu, Gość Ppp napisał: Jak u was wyglądają stany magazynowe? U mnie pozostało 40%..... więc nadprodujcji brak! U mnie zostało 2/3 tego co było załadowane do przechowalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bellarossa Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Jak sie placi na hurcie bellarossa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Krakow Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Co tu dużo mówić polski ziemniak ma bardzo słabe zejście.A zagraniczny mimo że trochę droższy to schodzi w ilościach tirowych. Kto sprzedał w lecie i jesieni ten wygrał A kto trzymał to przetrzymal bo cena leci cały czas w dół i nie wiadomo na jakim poziomie się zatrzyma.O Rumunie możemy zapomnieć że coś zabierze będzie Ale w maju ze swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Jesli w marcu nie zrobi sie jakies wieksze zejscie na ziemniaka to nie wiem jak to bedzie dalej. Tez myslalem ze ziemnuak bedzie w cenie i ta cena zacznie sie od listopada. Mylilem sie jak widac do czego sie przyznaje. Teraz stawiam na polowe marca. Ajak w marcu nie zeiekszy sie zejscie to juz nie wiem co o tym nyslec . Na market jsk rzuca ziemniaka po 6.5 za 5 kilo to malo sobie go z rak nie powyrywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 To powiedzcie jaka jest realna cena za ziemniaka typu Denar Tajfun z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 3 godziny temu, Gość legnica napisał: Jesli w marcu nie zrobi sie jakies wieksze zejscie na ziemniaka to nie wiem jak to bedzie dalej. Tez myslalem ze ziemnuak bedzie w cenie i ta cena zacznie sie od listopada. Mylilem sie jak widac do czego sie przyznaje. Teraz stawiam na polowe marca. Ajak w marcu nie zeiekszy sie zejscie to juz nie wiem co o tym nyslec . Na market jsk rzuca ziemniaka po 6.5 za 5 kilo to malo sobie go z rak nie powyrywaja Jak w listopadzie sie miala cena zrobic ? Wtedy to byl raj cenowy i wlasnie ta zachlonnosc ze czemu jak jest 20 zl to nie krzyczeć 25 bo przecież w styczniu będzie 50. O i macie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Ku mojej rozpaczy ale niestety musze ci Maro przyznac rację. Dawali mi we wrześniu po 20 z pola to się drapalem a teraz po 13-14 z domu sprzedaje. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Sieradzak te końcówki 3-4 odrzuć to będzie bliżej prawdy choć w porównaniu z innymi jesteś aniołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 18 minut temu, Sieradzak napisał: Ku mojej rozpaczy ale niestety musze ci Maro przyznac rację. Dawali mi we wrześniu po 20 z pola to się drapalem a teraz po 13-14 z domu sprzedaje. Ehhh Po te 14 to chętnie bym też sprzedal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Towar jest sortowany i szczotkowany więc nie muszę nic odrzucać ani z worka ani ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 2 godziny temu, Gość Xyz napisał: To powiedzcie jaka jest realna cena za ziemniaka typu Denar Tajfun z domu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość J kl Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Myślicie ze te obnizki to jak długo jeszcze beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siwy Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 13 minut temu, Krzysztoff napisał: 10 Za worek 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Realia są takie że co niektórzy płacą 10zl/15kg i co poradzisz. Sam mam ziemniaki i mi się to nie podoba ale jak cena leci to wszyscy chcą na raz towar sprzedać i oto są tego efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) 14 godzin temu, Gość Gosc napisał: Rejon Wielunia handlarze oferują 10zl. Wiec nie wiem jak to mam rozumieć i kto mówi prawdę. Rejon Wielunia 20 zł/worek z podwórka ilości busowe. Jak ktoś jest ... to niech i po 8 zł sprzedaję. Albo z ... w Raczynie lub innych cwaniaków z okolicy Wielunia co zagranicznego sciągają po 13 zł. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez IGRiT Usunięto treść zbędnie eskalującą nienawiść a nie wnoszącą nic do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 29 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2020 Dźwiną dyskusja jest na tym forum, jedni piszą 20zl inni 10 za 15kg, giełda kaliska pokazuje cenę około 20zl, sam już nie wiem czy tanieje czy drożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi