Gość Andrzej Napisano 15 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2020 Jak ceny sandomierz,Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 No i cena się wyrównała w Krakowie do reszty kraju... Przygłupy z pół Polski zjechali się do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 Godzinę temu, Darekspire napisał: No i cena się wyrównała w Krakowie do reszty kraju... Przygłupy z pół Polski zjechali się do Krakowa Czyli jaka cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 Może ktoś w końcu podać jakieś ceny bo o tym jest ten temat. Do madrowania się to chętnych od h... ale żeby podać aktualne ceny to nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 37 minut temu, Sieradzak napisał: Może ktoś w końcu podać jakieś ceny bo o tym jest ten temat. Do madrowania się to chętnych od h... ale żeby podać aktualne ceny to nikogo. Wroclaw 50gr, niech koledzy dokopia jeszcze ze 3 lufy co by towaru nie brakło, pokoczuja sobie ze 3 dni i sprzedadza po 30gr jak ktos da. Ostanio gosciu od was przyjechał na Wrocław z malym dzieckiem, postał sobie 48h i zabral w sobote rano do domu 350 worków, to trzeba mieć k**wa łeb rozjebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grześ Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 Kraków 15zł 15 kg wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 17 minut temu, Gość Grześ napisał: Kraków 15zł 15 kg wyjście Sporo od tego odejmij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 19 minut temu, Gość Grześ napisał: Kraków 15zł 15 kg wyjście Już stary, many esi ruszają na Kraków, aż stękają pod górki. Bronisze tez 15? To cześć się może jeszcze zawróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość targgielda Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 1zl to jeszcze we Wrocku polowa tego i kupca brak dajcie po 30 i tak to nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 55 minut temu, Gość Master napisał: Według mnie cena się ustabilizuje i nie będzie najgorzej , muszą się po prostu ci wszyscy co kopia na potęgę ziemniaka aby zwolnić pole na inne warzywo wysprzedać . Grunt chyba jeszcze nie wystartował , a jak się zacznie , to szału nie będzie z ilością towaru ukopanego , bo warunki grunt miał niekorzystne do rozwoju . Najpierw susza potem mróz , mało jest zawiązanych bulw pod krzakiem . Jest dopiero połowa czerwca i cały sezon przed nami , nie trzeba tylko patrzeć na obsadzony areał i jeden drugiego dobijać , że ziemniak będzie za darmo . Trzeba spojrzeć szerzej co się dzieje na świecie i wyciągnąć z tego wnioski . Na jesieni na bank wrócą obostrzenia i kto wie czy giełdy znowu nie będą zamknięte . Przypomnijcie sobie , jak było w marcu z większym popytem na ziemniaka i lepsza ceną . Wystarczyło się ogłosić na internecie i sami kupcy przyjeżdżali po ziemniaka nawet bez targowania i pytali czy jeszcze nie ma . Ja jestem optymistą i myślę , że ziemniak będzie miał branie , kwestia czasu . Mądry człowiek takich tu brakuje ja myślę że się ustabilizuje 7-10 zł ale to i tak słabo bo towaru w polu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marl Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 7 godzin temu, Darekspire napisał: No i cena się wyrównała w Krakowie do reszty kraju... Przygłupy z pół Polski zjechali się do Krakowa Czyli jaka cena? Import z Rumunii nadal przyjeżdża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 Jak dzisiaj na Kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 Sa ladne plantacje i brzydkie ja kopie grunt odmiany holwnderskie okolo 15 ha plon jaki bede mial maksymalny to najwiecej do 10 ton z ha ziemniaki nie wyszly wszystkie ajak wyszly to nie zawiazaly bulwy a jak zawiazaly to 2-3 pod krzakiem i nie tylko ja tak mam wiec pozdrawiam zbijajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 Jestem producentem i bardzo bym chciał aby cena była jak najwyższa ale przy tych obsadzeniach nie ma szans. Nawet mało pod krzakiem nic nie zmieni. Możemy tylko modlić się o deszcz dwa tygodnie, dopiero by się zmieniło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 3 godziny temu, Gość Michu napisał: Sa ladne plantacje i brzydkie ja kopie grunt odmiany holwnderskie okolo 15 ha plon jaki bede mial maksymalny to najwiecej do 10 ton z ha ziemniaki nie wyszly wszystkie ajak wyszly to nie zawiazaly bulwy a jak zawiazaly to 2-3 pod krzakiem i nie tylko ja tak mam wiec pozdrawiam zbijajacych Daj spokój przy takiej wydajności to powinna być cena +15 zł zobaczymy co się będzie działo jak włókniny wykopie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 16 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2020 6 godzin temu, Gość Michu napisał: Sa ladne plantacje i brzydkie ja kopie grunt odmiany holwnderskie okolo 15 ha plon jaki bede mial maksymalny to najwiecej do 10 ton z ha ziemniaki nie wyszly wszystkie ajak wyszly to nie zawiazaly bulwy a jak zawiazaly to 2-3 pod krzakiem i nie tylko ja tak mam wiec pozdrawiam zbijajacych To słabe u mnie już pod 30 dochodzi, ale nie jestem szczęśliwy bo tylko worów się nadźwigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 14 godzin temu, Gość Gosc napisał: To słabe u mnie już pod 30 dochodzi, ale nie jestem szczęśliwy bo tylko worów się nadźwigam To prawda są różne plantacje wczesne z gruntu zawiązały około 10 szt ale np gala zawiązała pomiędzy 20-30 a co z tego wyjdzie zobaczymy w późniejszym terminie niska cena wczesnego szansa na cenę dla późnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 Sprzedał się ten stary towar co zepsół cenę na ch.j kopiesz drobnego ani masy nie ma tylko z ceny zjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 Ludzie piszcie o cenach ziemniaków bo o tym jest ten temat - o wydajności itp są inne wątki! Jak giełdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec KRK Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 Dziś kupiłem ładne ziemniaki na rybitwach za 14 zł za 15 kg. Wyjście 15zł A drobniejszy po 13 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość farmerolo Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 targpiast 50-60 groszy wielu pojechalo do domu z towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 11 minut temu, Gość farmerolo napisał: targpiast 50-60 groszy wielu pojechalo do domu z towarem To jak ruchu tam nie ma od tygodnia to po co dopychac towar jeszcze? Wy jesteście chorzy tam, po co wy ta cene puszczacie jak nie ma komu sprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2020 Kopcie na potęge bo będzie 10 gr hahaha i nie będzie komu podać na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Giełda Napisano 18 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2020 Kraków 18 zł za 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Giełda Napisano 18 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2020 Kraków 18 zł za 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi