Gość ScaniaEWI Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 2 godziny temu, Gość Grzesiu napisał: TAK, TAK, TAK święta prawda, poza tym nikt wam nie odmawia uprawy ale to wy z północy i Ci drudzy przesiedleńcy ukraińscy z pod wrocławia nie potraficie się cenić a wiecie dlaczego??? Ponieważ jesteście już przyzwyczajeni do niskich cen na zbożach, QQ, burakch i rzepakach wiec jak tylko dostaniecie się do ziemniaków to potraficie przemysłowe na giełdy PIAST, RENK przywieść i zepsuć cenę byle co jakiś grosik na wódkę się ostał ot cała prawda o was!!! łódź białe 102zł/15kg zółte 9zł strefa niskich cen ukraińskich przesiedleńców na ziemiach odzyskanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 Dokładnie, ja już ma 1 h w czarnej d*pie na 5 posadzonych. Gnija jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 W redlinach robi się sra... Czka pół plonu i jeszcze ciężko będzie przebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 4 godziny temu, Gość Esi napisał: Brawo. Zróbcie 2 zł za wór albo Zająca i tak garb i tak... Żenada ze rolnicy nie szanują swojej CIĘŻKIEJ PRACY. Taką cenę zrobił Sieradz bo opanował całą Polskę więc bij brawo sobie i swoim ziomkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 Godzinę temu, Gość ScaniaEWI napisał: strefa niskich cen ukraińskich przesiedleńców na ziemiach odzyskanych Nie cwaniakuj bo teraz sam Wieluń i Sieradz na Targpiascie i przypomnieć ci dzisiejsza cena? Na uj jezdzicie na Wroclaw, taki kozak jestes a nie masz stałych odbiorcow zeby z domu brali? Ja tam jade tylko jak musze a rzadko musze. Wy jednym ujem jesteście robieni razem z sieradzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 Jak dzisiaj Rybitwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakowiak Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 Katowice dziś 10 zł wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrks Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 Potwierdzam, jest towar ładny to po 10 i hurt 9 idzie. Tak trzymać. Jak inne gieldy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 . PANOWIE NIE OGŁASZA JCIE SIE ZE ŚMIESZNYMI CENAMI 6 CZY 8 ZL ZA WOREK JAK CHCECIE PO TYLE SPRZEDAĆ TO JEDZCIE NA GIEŁDĘ I ZA 3 NAWET ODDAJCIE ALE NIE PSUJCIE CENY TU I TAM. Ludzie tyle samo kupią i zjedzą czy będzie 6 czy 15 zł worek zrozumcie POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 My Sieradzanie dumni jesteśmy i po 3 zł będziemy kopać, i tak był kiedy rekord bo za 1,8 zł też się 15kg sprzedawało. A jak się komuś cena nie podoba to niech nie sądzi. W tamtym roku się zarobiło tyle że starczy na 5 lat. Sieradz będzie przez 5 lat po 5 zł sprzedawał. John Deere za gotówkę z salonu się wzięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Ziemniaki na Zjazdowej w tym momencie 8zł towaru sporo kupca brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hurtownik Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 7 godzin temu, Gość Scania esi napisał: My Sieradzanie dumni jesteśmy i po 3 zł będziemy kopać, i tak był kiedy rekord bo za 1,8 zł też się 15kg sprzedawało. A jak się komuś cena nie podoba to niech nie sądzi. W tamtym roku się zarobiło tyle że starczy na 5 lat. Sieradz będzie przez 5 lat po 5 zł sprzedawał. John Deere za gotówkę z salonu się wzięło. Chyba to się nazywa głupota a nie duma robić za darmo widać jaki poziom prezentujecie po waszych wpisach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc wgr Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 radom gielda 14 kupowane dzis przyjezdzajcie z tymi ziemniakani do radomia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
//Dawid// Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Na Kujawach sprzedawane z domu detal worek 15zł i hurt 12zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Również z domu hurt 10-12 detal wiadomo drożej. Podziwiam tych co po 6 sprzedają. Wolę sprzedać z 3 ha w dobrej cenie niż z 15 za parę groszy i się narobić. Ale ludzie są tak pazerni że nie widzą jak traca swoje zdrowie za bezcen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalisz Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 2 godziny temu, Gość Rafał napisał: Również z domu hurt 10-12 detal wiadomo drożej. Podziwiam tych co po 6 sprzedają. Wolę sprzedać z 3 ha w dobrej cenie niż z 15 za parę groszy i się narobić. Ale ludzie są tak pazerni że nie widzą jak traca swoje zdrowie za bezcen. No co wy tak cene zawyzacie, na kaliszu 4 zł towar płacilem, jak malowany, 50 aut z towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 O to i tak przepłaciłeś ja po 3 już brałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Wroclaw 40-50 aut tyle ze przez tydzien beda sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 40-50 gr a aut duzo duzo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podlasin Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Jeszcze ze dwa dobre deszcze i cena się ustabilizuje woda idzie na wodę po co ja studnię wierciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Kalisz 4 zł worek towaru na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 Panowie mam prośbę. Czy możecie mi powiedzieć jakiego plonu można się spodziewać przy średnio 12 sztukach pod krzakiem ? Dziękuję za pomoc i odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 16 minut temu, Gość Mariusz napisał: Panowie mam prośbę. Czy możecie mi powiedzieć jakiego plonu można się spodziewać przy średnio 12 sztukach pod krzakiem ? Dziękuję za pomoc i odpowiedź 60t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fujara Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 20 minut temu, Gość Mariusz napisał: Panowie mam prośbę. Czy możecie mi powiedzieć jakiego plonu można się spodziewać przy średnio 12 sztukach pod krzakiem ? Dziękuję za pomoc i odpowiedź To zależy ile jeszcze urosną. 12 szt x 50 gram średnio na bulwę x 4 krzaki na metrze kwadratowym daje jakieś 24 tony z ha. Ale jak średnia waga bulwy będzie około 100 gram to wyjdzie 48 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 2 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2020 9 minut temu, Gość Gość napisał: 60t Jak obliczyłeś te 60 ton? Może to być 5 czy 10 zależy od wielkości bulw. A na marginesie kto stawia tak oczywiste pytanie? Chyba jakiś działkowiec i to początkujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi