Gość Aba rolas Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Jak ziemniaki rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ooolo Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Zimno sucho to jak mają rosnąć, może na początek czerwca będą bo koniec maja raczej odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antek Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Smaruje dziś anne żeby nie piszczała pod koniec tygodnia zaczynam kopanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ooolo Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gość Antek napisał: Smaruje dziś anne żeby nie piszczała pod koniec tygodnia zaczynam kopanie. To słaby z Ciebie rolnik jak jeszcze Anna kopiesz. Może ogrodnik co sądzi 2-3 ha i po rynkach się rozbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gość Antek napisał: Smaruje dziś anne żeby nie piszczała pod koniec tygodnia zaczynam kopanie. Chyba najpierw siebie przesamarowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Gość Antek napisał: Smaruje dziś anne żeby nie piszczała pod koniec tygodnia zaczynam kopanie. Ja tam lubię jak Anna piszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa ziemniak Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Gość Antek napisał: Smaruje dziś anne żeby nie piszczała pod koniec tygodnia zaczynam kopanie. To pokaż zdjęcie Pyrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 U mnie taki lord, a te wszystkie inne wynalazki volumie arrowy i inne dużo słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2020 52 minuty temu, Darekspire napisał: U mnie taki lord, a te wszystkie inne wynalazki volumie arrowy i inne dużo słabsze :) piękny przyrost w tym ziemniaku, zwierzęta mogą być ucieszone - ludzie niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Illopolo Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 10 godzin temu, Darekspire napisał: U mnie taki lord, a te wszystkie inne wynalazki volumie arrowy i inne dużo słabsze Jak na koniec kwietnia to bardzo ładne, u mnie ledwo co wyszły bo zimne noce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 10 godzin temu, Gość ELC napisał: piękny przyrost w tym ziemniaku, zwierzęta mogą być ucieszone - ludzie niekoniecznie... Jeśli chodzi ci o odmianę u że jest to żółty ziemniak, to akurat na południu Polski je się tylko żółtego. A na wczesnego najlepszy lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 12 minut temu, Gość Illopolo napisał: Jak na koniec kwietnia to bardzo ładne, u mnie ledwo co wyszły bo zimne noce. Ale były przeykrywane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Po ile młode z tunelu na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Broniu Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Lord to słaby Colombo pod koniec tygodnia zaczynam kopać okolo 300 worków będzie potrójnie przykryte w nastepnym tygodniu folia a później Agrowłóknina pójdzie pod lemiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 U mnie podwójne nakrycie, masakra, może połowa czerwca będę kopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Co te ludzie piszą w tunelach może niedługo będą ludzie mieli A co tu myśleć o uprawach na polach za miesiąc okolice Sieradza. I to muszą,być 2 razy przykryte podlewane i wszystko dopracowane zajmuje się tym niech nie mówią tu głupot i nie podpuszczaja ludzi realnie 15 /20 maj gdzieś coś może wjedzie zimno było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Masa ziemniaka wczesnego zmarzła , nielicznym ocalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Po niedzieli mróz Panowie także...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emeryt. Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Broniu a ile bedziesz z ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Gość Emeryt. napisał: Broniu a ile bedziesz z ha 20t/ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 23 godziny temu, Gość Broniu napisał: Lord to słaby Colombo pod koniec tygodnia zaczynam kopać okolo 300 worków będzie potrójnie przykryte w nastepnym tygodniu folia a później Agrowłóknina pójdzie pod lemiesz Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rambo Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Ja mam w Rumuni wsadzonego 20 ha denara i 10 irgi pod przykryciem to za 2 tyg by były ale troszkę myślę poczekać żeby wydajność była lepsza bo też sucho a nie wszystko mam możliwość podlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Das 87 Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Gość Rambo napisał: Ja mam w Rumuni wsadzonego 20 ha denara i 10 irgi pod przykryciem to za 2 tyg by były ale troszkę myślę poczekać żeby wydajność była lepsza bo też sucho a nie wszystko mam możliwość podlać. Jasne Ty masz wsadzone. Raczej zakontraktowane. Bo o sadzenie to raczej nie masz zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rambo Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gość Das 87 napisał: Jasne Ty masz wsadzone. Raczej zakontraktowane. Bo o sadzenie to raczej nie masz zielonego pojęcia Kolego nie boj się ją nie rozbijam się po giełdach, rzucam towar na markety więc rynku Ci nie zepsuje. A w ziemniaku robię 20 lat, drugi sezon na Romuni wydzierżawilismy gospodarstwo ze względu na klimat. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xers Napisano 29 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Rambo ... <ciach> Od Administracji: Proszę nie obrażać innych użytkowników i pisać bzdur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi