Gość Ooolo Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Jaka odmiana u mnie dopiero wychodzą ale przykryte wloknina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Okolice Olawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 37 minut temu, Gość Jan napisał: Okolice Olawy Wierzbno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Dodam moje jak będę przy polu dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 I tak będziecie oddawać za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 W tym roku sezon się rozciągnie, mrozy zimno wieje susza, także nie ma co panikować. Folie się sprzedadzą wyjdą Włókniny, później grunt, nic się nie nałoży, to będzie cena, jedynie głupota producentów niektórych rejonów może zepsuć cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gość Kupiec napisał: I tak będziecie oddawać za darmo Niebawem przyjdą takie czasy , że nie będziesz miał co żreć i z podkulonym ogonem zawitasz do rolnika o jałmużnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gość Kupiec napisał: I tak będziecie oddawać za darmo Haha zobaczymy w zeszłym roku też tak gadaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gość Kupiec napisał: I tak będziecie oddawać za darmo Gdzie kupujesz? Jak cos to przyjedz do mnie ja Ci oddam za darmoche biedaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 20 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2020 Panowie dzisiaj patrzę pod włókninę a tam praktycznie wszytskie zżółkły, poskręcane , ile można spodziewać się zmniejszenia plonu? Okolice Jarosławia u nas dużo osób ma młode ziemniaki. I mają to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarosławiak Napisano 20 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2020 Plon na pewno będzie niższy o kilkanaście procent . Prawdopodobnie też ziemniaków po krzakiem będzie mało że względu na brak opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrks Napisano 20 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2020 Czym prysnąć na komose biała po wschodach ziemniaka? Odmiana carera, colombo. Titus będzie dobry nie zaszkodzi tym odmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Gość Pyrks napisał: Czym prysnąć na komose biała po wschodach ziemniaka? Odmiana carera, colombo. Titus będzie dobry nie zaszkodzi tym odmiana? Boxer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody rolnik Napisano 21 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Titus nie zaszkodzi ale i komosy nie wezmie. Robi sie odpowiedni eliksir jeden gosc mi mowil ale ja nigdy nie praktykowalem wole przed wschodem prysnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luk Napisano 21 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Titus lub Rimel z Sencorem lub Mistralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrks Napisano 21 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Przed Wschodowo był Mistral z comandem, tyle że u nas ciężkie gleby i sporo bryłek do tego ta susza i średnio to zadziałało, dlatego szukam teraz żeby poprawić czymś bo widać że ta komosa się pojawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 21 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Widział ktoś juz na giełdach młode z tuneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 21 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2020 23 godziny temu, Gość Pyrks napisał: Czym prysnąć na komose biała po wschodach ziemniaka? Odmiana carera, colombo. Titus będzie dobry nie zaszkodzi tym odmiana? jezeli dasz cos powschodowo to będzie je trzymać a przecież robisz je na wczesne.Jeżeli da rade obiedz jakimś opylaczem a pozniej obredli (najlepiej podeszczu lub podlej lekko).titus komosy czy tam lebiody nie bierze chyba ze ten eliksir:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xccpyrqa Napisano 21 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Są już młode ziemniaki z tunelu na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Mam pytanko zwalał już ktoś folie i zostawiał włóknine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Gość Ggg napisał: Mam pytanko zwalał już ktoś folie i zostawiał włóknine? Pod koniec tygodnia planuje, mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 23 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Gość Gosc napisał: Pod koniec tygodnia planuje, mazowieckie 8 godzin temu, Gość Gosc napisał: Pod koniec tygodnia planuje, mazowieckie O ja też Mazowsze jaki rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Gość Ggg napisał: O ja też Mazowsze jaki rejon? Ok. Sochaczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AB ziemniak Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Ja już zwaliłem folie Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx ziemniaki Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Jak tam tunele wystartowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi