Gość ask Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2017 kolega admin moze powie kto tyle płaci w tej Białej ? to raczej nie problem nazwe firmy podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2017 Dzisiejsza propozycja za Glostera+7 1,3 zł. Hahaha a to po tyle chciałbyś pewnie kupić? Może ci się uda wyrwać zielonego po gradzie. Realnie za ładnego Glostera 1.6-1.7zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2017 Mam do sprzedania Glostera + 7 , kilka telefonów do firm to nie kupują bo nie schodzi itp. Z ogłoszeń od cwaniaków to propozycje nawet 1.2. Gdzie macie 1.6 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gold Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2017 Może wiecie ktore grupy kupują glostera? Dzwonię po sortowniach i nigdzie nie chcą a komora otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2017 Zamknac i jak tu jakis madry radzil w grudniu gnac po5 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jago Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Zamknac i jak tu jakis madry radzil w grudniu gnac po5 zl zmierz garączke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podziwiam Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 zmierz garączke Zamknac i jak tu jakis madry radzil w grudniu gnac po5 zl Ja to nie wiem już kto tu pisze na serio a kto sobie jaja robi. Bez spamu //// Czerwone 1,40/1,50 Grójec - na razie idą skromne ilości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Ja goraczki nie mam kasa w sejfie agregat wylaczylem pradu nie place Jak chcialem placic po 1.5 to malo kto sprzedawal I rumun kazal mi sie wstrzymac az zaczniemy ladowac od 80 gr w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handarzyna Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Może wiecie ktore grupy kupują glostera? Dzwonię po sortowniach i nigdzie nie chcą a komora otwarta. daj kontakt i zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesorekjapkowy Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Kolego juz nie wymyslaj z tym Rumunem za 80 gr to se będziesz mógł pakować ale jabłko przemysłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gold Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Przerąbane z tym glosterem... W kilku miejscach nie chcą bo w środku ma tzw szklistość. Kroją i są na anty.Sprawdzają bo pewnie wiedzą że tak się z nim robi. Czy u Was też tak się dzieje z glosterem? Jedyna nadzieja to chyba dać go na soki albo obieranie. Super ;/ ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Jestem trochę w szoku. Potrafi kolega przechować jabłka do czerwca a nie wie, że gloster dostaje szklistości? Tak jeszcze podpowiem, gniazda nasienne też lubią pleśnieć. I gloster nie nadaje się na obieranie, tylko soki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Przecież wiem że gloster ma tendencję do szklistosci tylko w poprzednich latach mi się to nie zdazylo mimo długiego przetrzymywania.I dlatego mam teraz zagwostke co z tym fantem zrobić.Czy jest realne że jakaś grupa kupi takiego glostera po w miarę rozsądnej cenie czy tylko zostało mi sprzedanie na soki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Próbuj do białorusinów, grupy prawie na pewno nie wezmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gs Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2017 Dabrowka brala glostera sprobuj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 7 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2017 I cisza nie ma madrych co radzili trzymac cene 2.5 zl bo sprzedawczyki itp A sprzedawczyk pije ciagle jak pisala pani z olszewa i kasy ubywa a Towaru dalej mozna tyle samo zakupic Kazal mi rumun kupowac jablka po 80 gr Mam szanse razem z kartonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 8 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2017 Adrian wziales sie za handel przemyslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Route IMPASSE Napisano 8 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2017 I cisza nie ma madrych co radzili trzymac cene 2.5 zl bo sprzedawczyki itp A sprzedawczyk pije ciagle jak pisala pani z olszewa i kasy ubywa a Towaru dalej mozna tyle samo zakupic Kazal mi rumun kupowac jablka po 80 gr Mam szanse razem z kartonem Dobre jablko z kartonem to za NAJMNIEJ 1,60 także 2x tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość medax Napisano 8 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2017 Macierzyński po 70gr bierze suchy przemysł także powodzenia Adrianku, 90gr jabłuszka na soki można sprzedać Ligol Szampion etc od 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Big Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2017 Idared 1,6 Šampion 1.8 Ligol 1,6-1,7 Golden 1,8 Jonagored 1,6-1,8 Gloster 1,2-? Netto 7+, okolice Grójca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adi Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2017 Idared 1,6 Šampion 1.8 Ligol 1,6-1,7 Golden 1,8 Jonagored 1,6-1,8 Gloster 1,2-? Netto 7+, okolice Grójca Idared 1.6 dolaraSampion1.8 dolara Golden 1.9 dolara Jonagored 1.9 dolar Wszystko nett platnosc na miejscu grozny czeczenia zapraszamy wszystkich kupujemy kazda ilosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2017 Adi bardzo smieszne, powinienes w kabarecie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2017 Idared 1,6 Šampion 1.8 Ligol 1,6-1,7 Golden 1,8 Jonagored 1,6-1,8 Gloster 1,2-? Netto 7+, okolice Grójca Realne ceny na sortowanie od 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GPO Napisano 12 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2017 Wiecznie tylko płaczecie i płaczecie. co roku to samo.......ludzie żyją za 1/100 tego co wy macie i dają rade!!!! Idźcie do normalnej pracy to zobaczycie za ile ludzie żyją.... jabłko kosztuje 1zł to źle, 1,50 źle, 2 zł źle to ile ku...a ma kosztować 5zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gs Napisano 12 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2017 Gpo mam rozwiazanie dla was,jesli nie chcecie od nas kupowac towaru to sami sie wezcie za robote I sami produkujcie sibie towar,moze wtedy bedziecie zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi