Ursus4062 Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 Oj kolego mylisz się, ja uprawiam głównie ziemniaka, podwójnie przykryte miałem prawie hektar, a z samą folią łącznie 4 ha, a one nie są dużo mniejsze, a sprzedaje hurtowo na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 1 godzinę temu, Ursus4062 napisał: Oj kolego mylisz się, ja uprawiam głównie ziemniaka, podwójnie przykryte miałem prawie hektar, a z samą folią łącznie 4 ha, a one nie są dużo mniejsze, a sprzedaje hurtowo na rybitwach No to teraz się zdradziłeś... Hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 żadna tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 13 godzin temu, Gość Das 87 napisał: To powiec mi kolego ile masz takich ziemniakow 40ar A moze 70ar. A znając życie to masz max 30ar. Sprzedajesz je na targach w detalu do tego kupujesz na gieldach pomidory ogórki kapustę i inne warzywa oczywiscie wmawiasz ludziom że są polskie z ekologicznego gospodarstwa A tak naprawdę wszystko masz z zagranicy i z ekologią ma Tyle wspólnego co mój dziadek z Facebookiem a tobie żal tyłek ściska, że ktoś radzi sobie lepiej niż ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 3 godziny temu, Ursus4062 napisał: żadna tajemnica Zdradziłeś się że ścienne puszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 19 minut temu, Gość Handlarz napisał: a tobie żal tyłek ściska, że ktoś radzi sobie lepiej niż ty? Handlarz, wy się popieracie a już rumuna golicie na rybitwach, tylko co tak tanio 50 zł za 15? Chociaż byście się szanowali i w workach siatkowych za polskiego to podnieście cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 44 minuty temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Zdradziłeś się że ścienne puszczasz ? W sensie? Bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 46 minut temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Zdradziłeś się że ścienne puszczasz ? W sensie? Bo nie rozumiem Tak już wiem, napisałes, w wiadomości zer jestem handlarzem i rumunem handluje w przyszłym tygodniu widzimy się na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 28 minut temu, Ursus4062 napisał: ? W sensie? Bo nie rozumiem Tak już wiem, napisałes, w wiadomości zer jestem handlarzem i rumunem handluje w przyszłym tygodniu widzimy się na rybitwach Po tym ochłodzeniu co mówią to w maju się nie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 ja zaczynam w przyszłym tygodniu, widocznie ty masz lichote w tych czulicach, ale kiedy bedziesz to będziesz, na pewno spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 2 godziny temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Handlarz, wy się popieracie a już rumuna golicie na rybitwach, tylko co tak tanio 50 zł za 15? Chociaż byście się szanowali i w workach siatkowych za polskiego to podnieście cene Za tydzień będziemy przepakowywac w polskie worki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 3 godziny temu, Gość Handlarz napisał: Za tydzień będziemy przepakowywac w polskie worki Jak za tydzień to słabo. Już są to trzeba przepakowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 4 godziny temu, Ursus4062 napisał: ja zaczynam w przyszłym tygodniu, widocznie ty masz lichote w tych czulicach, ale kiedy bedziesz to będziesz, na pewno spotkamy Nie sądzę żeby była taka lichota. Pod krzak będę patrzył jak przyjdzie pora. Teraz watr ucichnie to deszczownia rusza. Zaczniesz kopać w przyszłym tygodniu sam drobiazg i i tak oddasz te ziemniaki z 10 zł na worku taniej jak aktualnie będzie można dostań na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 Podaj dane kontaktowe to ci wyślę jakie ziemniaki mam na ten moment. Niektórzy narwani z twojej wioski i karniowa to by darli dniami i nocami taki plon, bo na karniowskich pałygach więcej nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 10 minut temu, Ursus4062 napisał: Podaj dane kontaktowe to ci wyślę jakie ziemniaki mam na ten moment. Niektórzy narwani z twojej wioski i karniowa to by darli dniami i nocami taki plon, bo na karniowskich pałygach więcej nie urośnie Aaa. Sprawdziłem stare wiadomości to krzysztofotrzycki Mikołaj. No niektòrzy tak ale bardziej to z karniowa. Wyślij na prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 13 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2021 panowie rumun na Krakowie już jest wczoraj trzy solówki 4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Purqii Napisano 13 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2021 Jak tam Mazowsze sytuacja z pyrkami Sochaczew i okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 6 godzin temu, Gość Purqii napisał: Jak tam Mazowsze sytuacja z pyrkami Sochaczew i okolice? Już zaraz będą kopać. Ale rumuna na Broniszach w nasze worki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniaczor00 Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 jak tam włókniny zdejmujecie juz z ziemniakow foliowych czy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siwy Traktorzysta Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 A jakie to są ziemniaki foliowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniaczor00 Napisano 15 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2021 16 godzin temu, Gość Siwy Traktorzysta napisał: A jakie to są ziemniaki foliowe? z pod folii i włókniny podwójnie lub najpierw folia potem włóknina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 15 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2021 Już dawno posciągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 Kiedy kopanie już Anny podloczone na Sieradzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 Czy na Broniszach pojawiają się polskie ziemniaki już ? Zastanawiam sie czy na czwartek nie ukopac troche tylko kwestia ile i w jakich workach , czy jest jakies zainteresowanie ? Ile mozna sprzedać żeby nie zmarnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 16 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2021 Nawet już worki podpięte. Ja nie wiem czym niektórzy się tak jarają. Przyjdzie czas to będzie kopanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi