Gość EWI Napisano 30 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2021 Na pokownie po 0.60gr rozliczone słabo qle kopać muszem buraczka czas siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 30 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2021 3 godziny temu, Gość Ess napisał: To kop, w tym roku lula też idzie. Zaczęli od początku tygodnia, wjazd- jedna redlina i koniec. Za chwile telefon, jedziesz na giełdę? Wziąłbyś mi z 10 worków? Drobny idzie, bo te bym miał z 10 worków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 11 godzin temu, Gość Stasiu fioletowa Scania napisał: Jutro jadę z Arrow zrzucić na miejscu 1200worów po 15 zgodzone Wczoraj z domu po 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Urlik Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 14 godzin temu, Gość EWI napisał: Na pokownie po 0.60gr rozliczone słabo qle kopać muszem buraczka czas siać Tylko płakać, w takim wypadku 0,40 sprzedaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość gość Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 Jak zjazdowa dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 Bronisze 8 zł i niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Błonie Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 Godzinę temu, Gość Bronek napisał: Bronisze 8 zł i niżej Widzę że jesteś wielbicielem lulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsc Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 58 minut temu, Gość Piotrek Błonie napisał: Dzisiaj podałem ładnego Arrowa po 12 zł na tiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 Nie mogę słuchać takich pierdół co piszą niektórzy że 8 zł i plonu nie ma... Rybitwy wywoławcza 15, a lordy z gruntu już do 30t dobijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Qwerty Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 4 godziny temu, Gość Piotrek Błonie napisał: Widzę że jesteś wielbicielem lulki Jak by był wielbicielem to by dobrze za nią zapłacił, po prostu bronek kupuję co najtańsze i jeszcze się targuje żeby mu z niczego opuścić, a najlepiej jeszcze dopłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 Tanio taniej najtaniej Najlepiej to wam nawalić i dołożyc z 5 tysia do auta Pozdrawiam Chytrusków Buziaki ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Remek Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2021 7 godzin temu, Ursus4062 napisał: Nie mogę słuchać takich pierdół co piszą niektórzy że 8 zł i plonu nie ma... Rybitwy wywoławcza 15, a lordy z gruntu już do 30t dobijają Jestem z Łowicza, spod włókniny ziemniaki mamy do 5, średnia ok 10-12t Irgi z ha. 23 kwiecień było-12, mróz trwał 12 godzin a więc Panie więc że wszędzie sprawiedliwie nie było i dlatego jest jak jest. Grunt w okolicy września, 6 pod krążkiem i z procy można strzelać i ta susza, wszech obecna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 8 godzin temu, Gość Remek napisał: Jestem z Łowicza, spod włókniny ziemniaki mamy do 5, średnia ok 10-12t Irgi z ha. 23 kwiecień było-12, mróz trwał 12 godzin a więc Panie więc że wszędzie sprawiedliwie nie było i dlatego jest jak jest. Grunt w okolicy września, 6 pod krążkiem i z procy można strzelać i ta susza, wszech obecna... Dokładnie tak jest. Okolice Wielunia może takiego mrozu nie było ale plantacje są różne. Jeszcze nie równomierne opady, w jednym miejscu 30 l a 2 km dalej 0. Grunty to na razie tylko podlewane kopią a bez wody to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 9 godzin temu, Gość Remek napisał: Jestem z Łowicza, spod włókniny ziemniaki mamy do 5, średnia ok 10-12t Irgi z ha. 23 kwiecień było-12, mróz trwał 12 godzin a więc Panie więc że wszędzie sprawiedliwie nie było i dlatego jest jak jest. Grunt w okolicy września, 6 pod krążkiem i z procy można strzelać i ta susza, wszech obecna... Całe północno-zachodnie mazowsze susza straszna. Na mapach pokazują uwilgotnienie gleby (warstwa 0-7 cm) na poziomie 65%, a w rzeczywistości na sztych szpadla, popiół. W czerwcu spadło 12 l deszczu.... Trawy schną. Niby nadają jakieś małe opady na jutro, ale to też wątpliwe, a w kolejnym tygodniu temperatury do 34C z pełnym słońcem i oczywiście bez opadów. Pod krzakiem 5-6 małych bulw. Większość kraju zlana wodą, nasze rejony ucierpiały. Sezon stracony, na cenę też się nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 20 minut temu, Gość xxx napisał: Całe północno-zachodnie mazowsze susza straszna. Na mapach pokazują uwilgotnienie gleby (warstwa 0-7 cm) na poziomie 65%, a w rzeczywistości na sztych szpadla, popiół. W czerwcu spadło 12 l deszczu.... Trawy schną. Niby nadają jakieś małe opady na jutro, ale to też wątpliwe, a w kolejnym tygodniu temperatury do 34C z pełnym słońcem i oczywiście bez opadów. Pod krzakiem 5-6 małych bulw. Większość kraju zlana wodą, nasze rejony ucierpiały. Sezon stracony, na cenę też się nie zanosi. Puławy podają głupoty o rejonach suszy. Instytut do likwidacji bo szkoda pieniędzy na jego funkcjonowanie. Nawet ubezpieczenie upraw od suszy nic nie pomoże jeśli Puławy nie podadzą że w tym rejonie panuje susza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek bronisze Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 14 godzin temu, Gość Bronek napisał: Tanio taniej najtaniej Najlepiej to wam nawalić i dołożyc z 5 tysia do auta Pozdrawiam Chytrusków Buziaki ;* Dokładnie kolego dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zoja Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Tanio,taniej ,najtaniej kupić.Najlepiej to się narobić,wyhodować i Wam handlarzom nawalić i dać Wam zarobić na każdym aucie z 5 tysia. Pozdrawiam wyzyskiwaczy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Błonie Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość Zoja napisał: Tanio,taniej ,najtaniej kupić.Najlepiej to się narobić,wyhodować i Wam handlarzom nawalić i dać Wam zarobić na każdym aucie z 5 tysia. Pozdrawiam wyzyskiwaczy Buziaki Dokładnie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość Zoja napisał: Tanio,taniej ,najtaniej kupić.Najlepiej to się narobić,wyhodować i Wam handlarzom nawalić i dać Wam zarobić na każdym aucie z 5 tysia. Pozdrawiam wyzyskiwaczy Buziaki Dokładnie , widzę znasz się na rzeczy . Całuski ;*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Jak na początku tygodnia Biedronka ogłosiła promocję na 0,99 gr wiadomo było że kogoś oskubali i tym obniżyli cenę na rynku a nasi wspaniali handlarzyki zwani góralami zaczęli płacić 8zł. Kraków Rybitwy to dno a nie giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Zosia Piotrek i Bronek to jest zmowa jakiś handlarzy czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) Niedługo worek, paleta i siatka będzie więcej warta niż ten wasz towar, ... Edytowane 2 Lipca 2021 przez IGRiT Kulturalniej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zoja Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 36 minut temu, Ursus4062 napisał: Zosia Piotrek i Bronek to jest zmowa jakiś handlarzy czy co? Ursus co Ty piszesz. Właśnie chciałam sparodiować ten żenujący tekst niejakiego Bronka,który co rusz wali tu teksty o cenie 8 zł na Warszawie i chce dowalić producentom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Mnie ciekawi czy wy na te worki to macie darmowych ludzi??? U mnie plon max we wczesnych 16 ton jakbym miał hurtem sprzedawać to we worki to lepiej bym pszenicy zasiał no i sieje z roku na rok coraz więcej bo to się nie zarobi ,deszczu u mnie wcale a taka marna cena chyba jakieś jaja a 4 razy na zarazę opryskane i schną mowa o Wlkp.Chlopy bo na sprzęt nie zarobicie jak będziecie tak pier cenę .A do Dino to by trzeba było taczka ich wywieźć ziemniaki z dani to mnie zatkało ! A w Biedronce ziemniaki z Francji to też mnie zatkało ręce same opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Panowie opanować nerwy chwilowa zniżka była zobaczycie że po niedzieli wszystko będzie szło po naszej myśli minimum 12 zł worek będzie. Przykrycia dużo osób wykopało reszta zaczyna a grunt to śrut więc to się rozłoży w czasie a promocje trwają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi