Gość Pyrks Napisano 2 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 Jak tam sadzenie, pierwsze ziemniaki już w polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wczesnepyrk2112 Napisano 2 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 Zbyt mokro by wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 2 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 u nas pierwsi dzisiaj zaczęli sadzic, ja ziemie ruszyłem i jutro start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Będzie w tym roku mniej nasadzeń czy może więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 21 minut temu, Gość Zenon napisał: Będzie w tym roku mniej nasadzeń czy może więcej? Tyle samo, część przerzuci się na zboże a część dosadzi aby się odbić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Porada Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Na leczenie z ziemniaków,, zakupić 1 metr gumy takiej jak do majtek, jadna stronę przystawić do głowy, drugą naciągnąć porządnie i puścić i zastanowić się czy terapia pomogła. Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wczesnepyrk2112 Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 17 godzin temu, Ursus4062 napisał: u nas pierwsi dzisiaj zaczęli sadzic, ja ziemie ruszyłem i jutro start jaka okolica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 3 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szzone Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 Jak tam zdążyliście posadzić przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 18 minut temu, Szzone napisał: Jak tam zdążyliście posadzić przed zimą. Tak, przyktyte podwojnie i podłogówka założona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 ja już/dopiero 2.5 ha.w poniedzialek i wtorek tez z 2.5 się wsadzi bo później mówią deszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z Podlasia Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 Jaką polecacie odmianę ziemniaków późnych białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 6 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 20:16, Gość Rolnik z Podlasia napisał: Jaką polecacie odmianę ziemniaków późnych białych Jowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 6 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2021 1 godzinę temu, Gość Wojtek napisał: Jowisz Jak zjsz , to sie dowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wczesnepyrk2112 Napisano 6 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2021 sadził juz ktos na Mazowszu i jaka okolica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamit Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 U mnie jeszcze trochę brakuje zeby wyszly.sadzone 18 luty pod wloknine p30 +folia perforowana 50 otworow na m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Benio Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 52 minuty temu, Dynamit napisał: U mnie jeszcze trochę brakuje zeby wyszly.sadzone 18 luty pod wloknine p30 +folia perforowana 50 otworow na m2. W kwietniu bedziesz kopal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wczesnepyrk2112 Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 2 godziny temu, Dynamit napisał: U mnie jeszcze trochę brakuje zeby wyszly.sadzone 18 luty pod wloknine p30 +folia perforowana 50 otworow na m2. Jaka okolica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamit Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 Okolice sochaczewa. Nie no co do kopania to okolo 15 maja zaczynam oczywiscie jesli nie będzie jakiś dodatkowych przygód. Jak zaprawiacie i czym na rizoktonioze? Co najskuteczniejsze? Ja w tym roku postawilem na moncut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stan Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 7 godzin temu, Dynamit napisał: U mnie jeszcze trochę brakuje zeby wyszly.sadzone 18 luty pod wloknine p30 +folia perforowana 50 otworow na m2. A u mnie 18 lutego było -20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 7 godzin temu, Dynamit napisał: U mnie jeszcze trochę brakuje zeby wyszly.sadzone 18 luty pod wloknine p30 +folia perforowana 50 otworow na m2. Chyba ci się z zeszłym rokiem pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Błonie Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 5 godzin temu, Dynamit napisał: Okolice sochaczewa. Nie no co do kopania to okolo 15 maja zaczynam oczywiscie jesli nie będzie jakiś dodatkowych przygód. Jak zaprawiacie i czym na rizoktonioze? Co najskuteczniejsze? Ja w tym roku postawilem na moncut Nie pisz głupot że sadziłeś 18 lutego bo jestem z twojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Benio Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 1 godzinę temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Chyba ci się z zeszłym rokiem pomyliło Proste, ze jakiemus napalencowi brakuje zajecia i sieje zament w internetach Ale niech sie dziecko cieszy , tyle mu zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Debil Napisano 8 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2021 Okolice Sochaczewa 18 lutego było około - 4 oC w ciągu dnia a jak tam Sieradz pytam się z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 8 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2021 53 minuty temu, Gość Debil napisał: Okolice Sochaczewa 18 lutego było około - 4 oC w ciągu dnia a jak tam Sieradz pytam się z ciekawości? My Sieradz. Wsadziliśmy tydzień temu. Podwójne przykrycie. Ale mróz na dzisiaj i jutro mówią blisko -7. Aż strach co to będzie. Macie doświadczenie z takimi temperatura mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi