Gość Szary Napisano 11 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2023 Niestety spadnie bo gniją w całej Europie cena na zachodzie w 3 tygodnie spadła z ponad 500 euro do 130….., bardzo dużo gnije kiepska jakość plony raczej średnie cena na wykopki zapowiada się bardzo kiepsko, ale jak ktoś ma jakość to do przechowalni bo na wiosnę będzie znów drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 11 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2023 a od czego tak gnije w całej europie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pomidorowy Napisano 11 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2023 ja to tu zostawię żebyście nie zapomnieli, wjechał na problemach rolników do Sejmu, syto zastawiony stół. Ziemniak Wrocław 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 11 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2023 Rybitwy 18-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 11 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2023 12 minut temu, Gość Pomidorowy napisał: ja to tu zostawię żebyście nie zapomnieli, wjechał na problemach rolników do Sejmu, syto zastawiony stół. Ziemniak Wrocław 20zł Jakoś tak jakby biednie co nie? Gość na wsi jest zerem. A Michał dlaczego z Sieradza nie startujesz, od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 12 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2023 W dniu 6.09.2023 o 15:28, A_2 napisał: W komentarzach handlarzy zawsze tak jest Akurat tak się składa że co środe jestem na Zjazdowej z ziemniakami i 6.09 bez problemu można było 20-22dostac.Tak więc proszę nie wierzyć w te bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 12 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2023 Jak Bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsc Napisano 12 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2023 1 godzinę temu, Gość Bronek napisał: Jak Bronisze? Żółty 28 irga 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ogorkowy Napisano 12 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2023 19 godzin temu, Gość Pomidorowy napisał: ja to tu zostawię żebyście nie zapomnieli, wjechał na problemach rolników do Sejmu, syto zastawiony stół. Ziemniak Wrocław 20zł Zostaw coś o kaczorze Żebyście nie zapomnieli dzięki komu za 10 lat będzie druga Grecja Zakopane 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 12 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2023 4 godziny temu, Gość ogorkowy napisał: Zostaw coś o kaczorze Żebyście nie zapomnieli dzięki komu za 10 lat będzie druga Grecja Zakopane 45 Odezwał się poplecznik. Grecję mamy od 20 lat w ziemniaku dzięki komu?? No.... Ano tym od których pochodzi ten który u nich nie startuje bo w innym okręgu obiecali mu więcej, ot sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wsc Napisano 12 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2023 6 godzin temu, Gość Wsc napisał: Żółty 28 irga 35 chyba trzy tygodnie temu Bronisze biały 25 żółty 20 Łomża się zaczęła cena w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 13 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2023 Byłem na Broniach z Irga wczoraj. 32zl 200 wora poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gruby bolo Napisano 13 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2023 17 godzin temu, Gość ogorkowy napisał: Zostaw coś o kaczorze Żebyście nie zapomnieli dzięki komu za 10 lat będzie druga Grecja Co wy z tą Grecją macie, nie słuchajcie propagandy, tam zwykłemu człowiekowi żyje się lepiej niż w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 13 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2023 41 minutes ago, Guest gruby bolo said: Co wy z tą Grecją macie, nie słuchajcie propagandy, tam zwykłemu człowiekowi żyje się lepiej niż w PL. Taaa bo cieplej Ile ziemniak na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.kkkk Napisano 13 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2023 W dniu 11.09.2023 o 21:17, Gość Pomidorowy napisał: ja to tu zostawię żebyście nie zapomnieli, wjechał na problemach rolników do Sejmu, syto zastawiony stół. Ziemniak Wrocław 20zł jakby był z kociolubem to by było ok rozumiem? jedni i drudzy dziś są warci ceny pszenicy : , ale dalej nie rozumiem jak można głosować na partię której lider "kocha koty" xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 14 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2023 21 godzin temu, Krzysztof.kkkk napisał: jakby był z kociolubem to by było ok rozumiem? jedni i drudzy dziś są warci ceny pszenicy : , ale dalej nie rozumiem jak można głosować na partię której lider "kocha koty" xd Niech on kocha nawet Skowronki albo Dziencioly tylko niech zamentu nie sieje i burdelu nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2023 18 godzin temu, Sieradzak napisał: Niech on kocha nawet Skowronki albo Dziencioly tylko niech zamentu nie sieje i burdelu nie robi. Obudzicie się wszyscy jak nie wrócimy do taniej energii tzn paliwo prąd gaz jesteśmy wszyscy ugotowani UK produkuje na paliwie za 2zl a my za 7 i gonimy królika tym samym paliwa tzn z Rosji wszyscy telewizyjni.do lamusa klakierow nam już dość wszystko w TV i na papierze a w realu jedna lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano 15 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2023 Lidl 1,39 także trzymać cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 15 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2023 a w biedronce od 3-4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rura Napisano 15 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2023 4 godziny temu, Gość HandelZagranica napisał: Lidl 1,39 także trzymać cenę To promocja, co roku jest o tej porze, poza tym na promocji zawsze jest materiał odpadowy, myta paczka 9,99 za 2,5 kg albo 8,99 za dwójkę, luz poza promocją 3,49. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 15 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2023 1 godzinę temu, Gość rura napisał: To promocja, co roku jest o tej porze, poza tym na promocji zawsze jest materiał odpadowy, myta paczka 9,99 za 2,5 kg albo 8,99 za dwójkę, luz poza promocją 3,49. Odpadowy?to chyba jesteś w błędzie !bardzo dobra jakość i cena ma jeszcze spaść do 99 groszy .Niby polski ale smak to potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk. Napisano 16 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2023 10 godzin temu, Gość OpolskiDżonun napisał: Odpadowy?to chyba jesteś w błędzie !bardzo dobra jakość i cena ma jeszcze spaść do 99 groszy .Niby polski ale smak to potwierdza Ooo odezwał się, czemu wcześniej cie nie było i nie dyskutowałeś jak cena opór na młodego była. Taki mądry wyszczekany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 16 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2023 11 godzin temu, Gość OpolskiDżonun napisał: Odpadowy?to chyba jesteś w błędzie !bardzo dobra jakość i cena ma jeszcze spaść do 99 groszy .Niby polski ale smak to potwierdza Wczoraj byłem w Biedronce i był ziemniak luzem na promocji 50% czyli za 1.5zl i był taki piękny że ładniejszy u nas idzie jako odpad dla bydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 16 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2023 7 godzin temu, Gość Marcin napisał: Wczoraj byłem w Biedronce i był ziemniak luzem na promocji 50% czyli za 1.5zl i był taki piękny że ładniejszy u nas idzie jako odpad dla bydła Wierzę ci ale ja pisałem o Lidlu bo w biedronce syf jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik wlkp Napisano 16 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2023 w polomarkecie chyba 1,7 za luz i też syf. normalnie myte w paczce 3-4 zł kilo. Znajomy był w hiszpani na urlopie nie uwierzycie bo i ja sam nie wierzyłem. Ziemniak w markecie 8 euro/kilogram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi